Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyny.

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Czy zastanawialiście się, czy dziewczyna która chce znaleźć tego jedynego na całe życie, patrzy przede wszystkim na wygląd, ubiór a zachowanie, charakter i inne podrzędne takie jak hobby, pasja to są sprawy mało ważne ? < Jak dla mnie, charakter, zachowanie, pasja, hobby są ważniejsze niż wygląd >

Z tego co zauważyłem w gimbazie, to dziewczyny nawet te normalne bo przecież takie istnieją, ogólnie patrzą na wygląd " jakie to on ma włosy, a jakie to on ma ciało etc. "

I właśnie się tak zastanawiam, czy dziewczyna która już chciała by z chłopakiem spędzić reszte życia, patrzy tak jak w gimbazie :D

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Kolejny temat i kolejna gimbaza.. BTW. Dlaczego nie w szkole ? Ja mam wf i nie cwicze ale jestem. W liceum szukaj laski

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Kolejny temat i kolejna gimbaza.. BTW. Dlaczego nie w szkole ? Ja mam wf i nie cwicze ale jestem. W liceum szukaj laski

Już po gimbazie, a dziś lekcje zaczynają mi się o 10.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Przecież z tego zazwyczaj się wyrasta po pewnym czasie. Zazwyczaj gdy szuka się już stabilizacji.

Poza tym czego ty oczekujesz od społeczności w takim wieku? :D

ahahaha, co się śmiejesz z chłopaka xD , tylko zapytał..

PS. wygląd i charakter to podstawa ziomuś, bez tego możesz szukać sobie dziewczyny, ale jedynie na mpc.. xD

Opublikowano

Dziewczyny tylko tak mówią, że patrzą na charakter itp Ale wiem, że pierwsze co to oceniają wygląd :)

I odpuść sobie miłość w gimnazjum... w liceum zmądrzejesz haha

Opublikowano

A która kobieta/który mężczyzna w gimnazjum szuka partnera/partnerki na całe życie?

uwierz mi, że są i takie przypadki.. ;d

Opublikowano

Ja polecam nie szukać dziewczyn w gimbazie bo huja wyjdzie :) Lepiej poczekać, dorosnąć i znaleźć coś fajnego i normalnego jak na dzisiejsze czasy. A nie debilkę która leci na vansy i inne rzeczy które robią z chłopaka tylko pedała....

Opublikowano

Szkoda, że większość nie potrafi czytać z zrozumieniem. Nie pytałem was oto, czy waszym zdaniem " opłaca " się szukać miłości w gimnazjum, tylko pytałem was oto, czy waszym zdaniem taka normalna dziewczyna, która chce partnera na całe życie, dla niej ważniejszy jest charakter, pasja, cechy chłopaka.... omg, wiadomo, że w gimbazie patrzą jedynie na wygląd i ubrania.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Nie licz na jakąkolwiek dziewczynę w wieku gimnazjalnym. Jak już to w liceum prędzej Ci się uda, ale przede wszystkim bądz sobą.

Opublikowano

Są różne typy. Zwykle po trzydziestce patrzą na charaktery itp. Często też w przyszłości dziewczyny patrzą nie na wygląd nie na charakter a na $$$ :D :D :D
PS: Up następny, który czyta ze zrozumieniem.

Opublikowano

Są takie dziewczyny w gimbazie , które wolą chłopaków patrząc na wygląd (70%) a 30 % patrzy na charakter i całą resztę ;d .

Opublikowano

Dziewczynki w gimnazjum maja inne wyobrażenie idealnego chłopaka i nie rozumieją jeszcze z czym wiąże się małżeństwo i wspólne życie.

Dziewczyny w liceum jako tako już posiadają tą wiedze, jednak nadal jeszcze nie wiedzą z czym to się wiąże. Co za tym idzie, tak samo, jak te z gimnazjum maja inne wyobrażenie na temat idealnego chłopaka.

Cięzko to stwierdzić i według mnie, nie warto sobie tym zawracać głowy. To jest okres, gdzie trzeba się bawić, a nie myśleć o małżeństwie i wszystkim tym, z czym się wiąże.

Opublikowano

Zależy, jak jesteś typowym hehe imprezowiczem z mordą więcej niż 4+/10 to możesz z łatwością zdobyć dziewczynę i zaruchać. Tyle, że z tego stanu się wyrasta, za parę lat imprezki nie będą cię bawić, to samo się tyczy dziewczyn, one tak samo myślą. Zapominają o bolcach patusów i próbują stworzyć normalny związek, który zapewni im przyszłość. Ewentualnie wyjeżdżają do UK i płodzą czarne gówno (niech mi jakiś debil wyjebie zaraz z rasizmem, jestem bardzo tolerancyjnym człowiekiem), a później szukają w Polsce ojca.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

W wieku gimnazjalnym na wszystko patrzy się z beztroską. Dziewczyny zazwyczaj interesuje bardziej wygląd chłopaka. Działa to na takiej zasadzie: trzeba jakoś wyglądać z nim, prawda? Co powiedzą rówieśnicy? Mają się śmiać? - Nie ma mowy, muszę trzymać fason!

Z wiekiem nastolatki dorastają. Zaczynają patrzeć na wszystko innymi priorytetami. Zaczynają się przekonywać, że to, co człowiek ma w środku jest bardzo ważne, często ważniejsze od samego wyglądu.

Podsumowując na wszystko jest czas, a pewne rzeczy przychodzą z czasem. :P

zSCFQrN.png

Opublikowano

Myślę, że w wieku, jaki daje to wiek gimnazjalny, nie warto sobie szukać dziewczyny. Jest całkiem inny tok myślenia, patrzenia na wartości człowieka. :).

W liceum, warto sobie poszukać dziewczyny, ponieważ już jest całkiem inaczej. ;)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Wygląd jest ważny ale nie najważniejszy. Jako szczęśliwa posiadaczka "tego jedynego" mogę śmiało powiedzieć że nigdy nie kierowałam się tylko i wyłącznie wyglądem mimo że jak się poznaliśmy byłam w gimnazjum. :P I nie był ważny wygląd, pasja, hobby czy co innego. Najważniejsze było to że ma zajebiste poczucie humoru, które sobie wysoko cenie oraz to że oboje kierujemy się podobnymi wartościami mimo że nic poza tym nie mamy wspólnego :D A to właśnie lepiej bo zawsze się drażnimy że sobą i dobrze przy tym bawimy :D

Także masz jeden potwierdzony przypadek xD

Opublikowano

To normalne że w tym wieku dziewczyny lecą na 'fejm'. Po prostu szukają chłopaka zeby się pochwalić koleżanką nim, takie życie w gimnazjum.

Potem, za parę lat jak już będziesz po szkole itp. to spotkasz normalne dziewczyny, które nie patrzą aż tak bardzo na wygląd :)

skpUo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...