Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Failed to connect to login server

PheZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Wystąpił u mnie problem taki jak powyżej w temacie mianowicie gdy chcę zalogować się na jakiś EP3 to mam taki komunikat " Failed to connect to login server '

Oczywiście na EP2 loguje się bez problemu.

Próbowałem -

* scan komputera - nic nie pomogło

* wyłączyć Antywirusa - nic nie pomogło

* wyłączyć firewall - nic nie pomogło

Proszę o szybką pomoc bo nic mi do głowy nie przychodzi a chciałem sobie trochę pograć w wolnym czasie, pech taki, że lepsze konta na EP3 mam..

Będzie Like za pomoc, pozdrawiam !

ubh6c.png
Opublikowano

Albo przeinstaluj grę, ja tak miałem gdy miałem problemy z internetem, gdy traciłem połączenie z nim, zobacz w rejestrze systemu tam też mógł powstać błąd.

Opublikowano

Przy jakich serwerach Ci wyskakuje taki błąd? Chodzi mi o konkretne nazwy.

Zaczeło się od AIO LC , jak mieli DDoS'y. Potem ściągnołem Destination-LC ten sam problem, teraz instaluje WhatUp LC też EP3

* zrobiłem formata - nic nie pomogło

* ściągałem grę i robiłem re-instal kilka razy nic nie pomogło

To chyba nie jest uwarunkowane, że nie mam jakiś plików systemowych - bo nie mam już pomysłów

Przypominam, że problem mam gdy chcę wbić się na EP3, na EP2 normalnie się loguje.

edit. na WhatUp LC EP3 też ten sam problem.

ubh6c.png
Opublikowano

Nie ściągałem wyżej wymienionych severów, ale jeżeli problem wyskakuje przy tych to przy tamtych też wyskoczy.

ubh6c.png
Opublikowano

Ściągnełem LC Destyni i działa mi więc jakiś pomysł z zaistniała sytuacją ? :D

ubh6c.png
Opublikowano

Tak, zapewne to wina serwerów. Bo skoro się nie możesz z nimi połączyć, a z innymi tak no to nie ma innego wytłumaczenia. :) Skoro jesteś pewny, że antywirus/firewall Ci nie blokuje.

Opublikowano

Pierwsze, co należy zrobić, to dowiedzieć się o stanie serwerów. Być może trwają jakieś prace?

PIsałem do Fyaha, to sam nie potrafił mi pomóc. Myślał, że przypadkowo IP zablokował, ale nie po pytał się o to.

Chodzi mi i AIO LC. Jak na razie nic nie robią z serverami więc dziwne, że nie mogę się połączyć.

ubh6c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...