Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na jakim typie serwera byś chętnie zagrał?

Na którym typie serwera chętnie byś zagrał po otwarciu nowego serwera?  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na którym typie serwera ch?tnie by? zagra? po otwarciu nowego serwera?

• Gildie (Survival+Factions)
      11
    • PvP
      6
    • HardCore
      1
    • Freebuild
      3
    • MiniGames
      4
    • SkyBlock
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dokładnie wiem, że z kasą nie ejst łatwo. Podstawa to reklama. Dzięki reklamie są ludzie, dzięki ludziom pieniądze. Dzięki kasie można kupić lepszy serwer-->więcej slotów--->więsej osób-->więcej kasy--> lepsza maszyna-->nowy typ serwera itd. Ja to dokładnie znam :D Dziękuję za odpowiedź i rady :"

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

zupko, wiesz może czy oferta obsidian jest dobra ? Zależy mi na WWW, TS3 i minecraft, więc sored jest fajny, ale 100 slotów to troszkę mało, chociaż wpierw kupiłbym i tak mniejszy serwer tak do 100 zł. Nie wiem teraz czy kupić obsidian - czy nie będzie lagów. Wiesz może, jaka jest lokalizacja sored ? Przepraszam za nowy post, ale i tak nic bym nie odświeżył-nie dawajcie % !!!

Opublikowano

Oferta Obsydian jest dobra, zapewne, bo to Fiberhost - jest ogólnie dobrym hostingiem, więc jak reszta to i ta powinna być dobra. Co do SoRed.pl - maszyny są z OVH, więc to jest coś w okolicach Francji. Co do 100 slotów - możesz więcej, chyba że masz 19238129318239123 pluginów i 2 razy tyle skryptów. Jeśli masz ich z 15-20 - myślę, że nie ma problemu aby dać te 20 więcej.

Opublikowano

A jak z pingiem ? No wiesz, niemożliwe, aby obsidian miało nielimitowane ram i procesor... A tutaj to w końcu już bym miał ts3 i www jeszcze. Te www to domena ? Czy może domenę muszę oddzielnie kupić? Jak jest tam bodajże 30gb ram to już dedyk czy to jest vps ? Wolałbym maszynę dla siebie całą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...