Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na jakim serwerze chętniej zagrasz?

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagra?by? na takim serwerze?

2. 2. Jak tak - to na jakiej wersji?

• HardCore
    • Survival+Factions
  3. 3. Je?eli ni S+F ani HardCore to jaki typ?

• MiniGames
      0
    • PvP
    • SkyBlock
    • FreeBuild
    • Totalny Survival (ale jaki sens - napisz)
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakim? Survival+Factions czy to samo, lecz z 1-dniowym - 2-dniowym banem za śmierć (HardCore). Oczywiście na każdym znich byłyby jakieś skrypty, np. na więcej serduszek i inne dodarki. Obowiązkowo byłby skrypt w podobie do otherdropsa - gdy jest anty x-ray wystepuja bugi oraz lagi i cofanei klockow u graczy - a harmonii gry zepsuć oczywiście nie chcemy ;) Jak HardCore - sms za 1 zł - to nie dużo, 50 gr by do mnie trafiało. Nether otwarty w określonych godzinach. No ogółem serwer dopracowany. Już mam prawie zrobioną paczkę. Aby był hardcore wystarczy tylko 1 skrypt/plugin :P W pliki włożyłem dużo czasu - edycje skryptów z neta + pisanie swoich. Na początek wydaje mi się, że 50-80 slotów by starczyło. Na gildie skrypt podobny niestety jak u skkf'a. Może już jest dużo takich serwerów, lecz często one upadają. Vip miałby większy drop, darmową, lub tańszą gildię i kilka innych możliwości. Pomyślałbym jeszcze nad jakimiś klasami dla urozmaicenia gry. W wersji hardcore dodałbym 3 życia - aby nie było szybko bana - na pewno znany Wam plugin (nie autorski - nie ma sensu, jeżeli jest dobry na necie). Zagralibyście na takim serwerze ? Jeżeli tak - to w wersji HardCore czy Survival+Factions?

Proszę oddać głos i go uzasadnić.

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

HardCore - nie ponieważ jest już masa takich serwerów i są niektóre bardzo popuralne
Survival + Frkacje - nie ponieważ jest ogrom miliard serwerów o takim trybie.

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

@up to jaki typ polecasz założyc? Dodałem nową opcję w ankiecie - proszę oddać głos i uzasadnić.

Opublikowano

Tak po 1, to lepszy jest otherdrops od skryptu. Pluginy mniej obciążają serwer i są wydajniejsze. Do hardcora nie dawaj vipa, proszę Cię. Jeśli chcesz mogę Ci wysłać ciekawy plugin na hardcore na PW.

Opublikowano

Zupka, moge wiedzieć dlaczego mniej obciążają? Właśnie skrypty są lżejsze od pluginów. Bone's, Why oraz DeamonHACK - dlaczego zaznaczyliście jeszcze coś w 3 ankiecie ? 3 pytanie jest tylko jeżeli nie zaznaczyliście nic w drugim... A DeamonHACK to chyba troll... Zaznaczył, że grać nie będzie, ale będzie... Prosze o odpowiedź Bone's, Why i DeamonHACK oraz Zupka. Joeshop proszę zaznacz i uzasadnij. Zupko, dlaczego otherdrops jest niby lepszy od skryptu? W tym skrypcie są opcje jakich nie ma w otherdropsie oraz ich potrzebuję. Dlaczego bez VIP-a na hardcorze ? YourWorldTeam, Ciebie także poproszę o uzasadnienie oraz zabranie głosu w ankiecie. No tak, te wszystkie dodatki byłyby na dwóch wersjach. Tylko s+f nie miałby tych 3 "żyćków" :D

Opublikowano

Ja na typowym PVP, gdzie jest nieskończoność lv'i i admini wraz z ich przybywaniem aktualizują ulepszenia. Zabawa się nigdy nie znudzi.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Ehh... Możesz zaznaczyć to w ankiecie ? A ogółem lepsze wg. cb s+f + klasy, dodatki itp ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...