Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DiamondMT2 o co chodzi ? czy on UPADŁ ?

skipel12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witamm Gram w Diamonda . Mam pytanie co jest dzieje z serwerem ? Czy trwaja jakies Konserwacje czy Po prostu ten serwer Upadł. Od kulku dni są duze lagi i czasem działało tylko ch2 . nie wiem co sie dzieje prosze o Odpowiedz bo szkoda zeby taki pro Serwer upadł z góry Dzięki za Odpowiedzi ...

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myśle że napewno nie upadł serwer był bardzo Ogarnięty grało dużo osob i napewno nie upadł Pewnie jakas konwersacja ;\

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Spokojnie, ciągle pracują.

Do tego czasem, kiedy nie możesz się zalogować przyczyną, może być DDoss.

Kiedy całkowicie zakończą pracę, poinformują graczy.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

na marginesie jak ruszy radze zmienic pasy do konta a jak miales jakies fajne eq no cóz nie zdziw sie ze go nie bedziesz mieć

w koncu oberwalo sie dla Crive zycie co pozdro od Army

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po pierwrzej przerwie strona nie dzialala zbyt dobrze nie mozna bylo sie zarejestrowac ip itd. nie mozna wierzyc ze serwer off 4ever bo to bylo by bez sensu. Wiadmo tylko ze to moze troche potrwac z tego co slyszalem nie maja zbyt utalentowanej administracji, ale tylko tak slyszalem.

ruU3AnC.png

Opublikowano

Serwer przechodzi konserwacje, pewnie dziś wieczorem zostanie ona zakończona. Musicie cierpliwie czekać :)

Opublikowano

wiec jedna sprawa czemu forum off 0 info co tez powiecie ze jest konserwacja co jacys wy naiwni tak jak wiezyliśćie dla Crive taka zrobie aktualizacje wprowadze nowosci naprawie support tak jebanie w banie wy tylko łudziliscie sie tym co on pisze ale hu.ja co to dalo wywalaliscie kase a tera co hu.j nic nie macie np zrobienie supportu zajelo np dla mnie na moj serwer 1 godzinez edycja oprawy graficznej i zrobienia supportu w polskim i angielskim jezyku + odpowiednie działy a jemu juz to zajeło hm 6 mies proste brak Snapa to i huj z tego serwa nażekaliśćie na snapa ale wcale to nie była jego win a tylko Crive poczytajcie moje posty to zobaczycie o co biega

i tak na przyszłość nawet gdyby było trzeba wgrac nowe pliki cała maszyne nowa i klienta na serwer z postawieniem masyny od 0 czyli wgranie firewali bazy itp to max 3 godziny jesli chodzi o serwer wgranie plików serwerowych max 30 minut ale niech bedzie 3 godziny upiecie klienta nowego 3 godziny wiec bez jaj ale niech zajmie wszystko 10 godzina le nie kur wa kilka dni

pozatym szły ddosy na serwer padłą baza pogineło eq do tego obiło mi sie o uszy ze wyciekła cała baza z diamonda nie wiem jak ale coz jesli tak sie stało to jest lipa po zatym Crive test zajebanym ignorantem

dobre czasy tego serwera już nie wrucą od prawie roku zbywal ludzi i obiecywał hu wie co a dostali w zamian serwer OFF prezecik na świeta jak sie zgłaszało cos do suportu to było 0 odzewu wiec o czym tu pisac

na marginesie Crive wracaj grac w lola

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

- na serwerze właśnie trwa konserwacja

na stronie głównej masz napisane

,,przerwa techniczna''

;)

Opublikowano

mysle ze nie upanie :/ za fajnie sie na nim gra .. a jak by upadł to by pisało na stronie głowniej ze serwer upadł . A teraz moze są jakies poprawki i Moze Dodają event świąteczny ..

Opublikowano

wiec jedna sprawa czemu forum off 0 info co tez powiecie ze jest konserwacja co jacys wy naiwni tak jak wiezyliśćie dla Crive taka zrobie aktualizacje wprowadze nowosci naprawie support tak jebanie w banie wy tylko łudziliscie sie tym co on pisze ale hu.ja co to dalo wywalaliscie kase a tera co hu.j nic nie macie np zrobienie supportu zajelo np dla mnie na moj serwer 1 godzinez edycja oprawy graficznej i zrobienia supportu w polskim i angielskim jezyku + odpowiednie działy a jemu juz to zajeło hm 6 mies proste brak Snapa to i huj z tego serwa nażekaliśćie na snapa ale wcale to nie była jego win a tylko Crive poczytajcie moje posty to zobaczycie o co biega

i tak na przyszłość nawet gdyby było trzeba wgrac nowe pliki cała maszyne nowa i klienta na serwer z postawieniem masyny od 0 czyli wgranie firewali bazy itp to max 3 godziny jesli chodzi o serwer wgranie plików serwerowych max 30 minut ale niech bedzie 3 godziny upiecie klienta nowego 3 godziny wiec bez jaj ale niech zajmie wszystko 10 godzina le nie kur wa kilka dni

pozatym szły ddosy na serwer padłą baza pogineło eq do tego obiło mi sie o uszy ze wyciekła cała baza z diamonda nie wiem jak ale coz jesli tak sie stało to jest lipa po zatym Crive test zajebanym ignorantem

dobre czasy tego serwera już nie wrucą od prawie roku zbywal ludzi i obiecywał hu wie co a dostali w zamian serwer OFF prezecik na świeta jak sie zgłaszało cos do suportu to było 0 odzewu wiec o czym tu pisac

Ogar i lepiej weź słownik jak piszesz bo w każdym zdaniu robisz błędy. Zrozum,że nie padnie ten serwer bo nie mieliby jak już zarabiać:) a że administracja ma gdzieś graczy to prawda , ale odpisują na zgłoszenia , troszkę trzeba czekać ale odpiszą.

Opublikowano

Hahaha,nic nie zrozumialem

Topic@ Maja przerwe techniczna,pewnie niedlugo go uruchomia.

Opublikowano

NIc nie upadło bezmózgie yeti. Gram tu 3 lata i na 101% serwer stoi i stać będzie jeszcze długo mimo olewczewgo stanowiska szefostwa :rolleyes: taki już jest jego urok. Widać że wypowiadają sie tu osoby uzależnione od tej gry ale kilka dni przerwy nikomu jeszcze do huja wafla nie zaszkodzi, nadrobicie robienie swoich topek jutro a może jeszcze dziś.

Pozdro ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...