Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DiamondMT2 o co chodzi ? czy on UPADŁ ?

skipel12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja natomiast slyszalem,ze ten caly Crive ma w planach nowy serwer

Robił Diamonda S2 na VPSie , wiem bo sam byłem testować tam rzeczy.

Jednak on gra 24/7 w lola w koncu ta platyna 5 xD to raczej szybko go nie zrobi.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

ja wam tyle powiem chcą zrobić coś nowego bo diamondmt2 już się wypalał każdy gracz który tam gra że nic nie dodawali jakiś patchów i dlatego coraz mniej osób grało i chcą zrobić lepszy nowy serwer na tych samych podstawach

Opublikowano

24 grudnia . W Dzień Bożego Narodzenia, chciałbym przesłać Wam życzenia. Wszelkich łask i pomyślności, dla rodziny i dla gości.

Nieprzejmujcie sie w Święta o server bedzie 12 stycznia

Cierpliwości

Życzy Cała Administracja .... czekamy do 24Grudnia i zobaczymy i zobaczymy :) posta nie zamykam do 13 grudnia thx :D

Opublikowano

24 grudnia . W Dzień Bożego Narodzenia, chciałbym przesłać Wam życzenia. Wszelkich łask i pomyślności, dla rodziny i dla gości.

Nieprzejmujcie sie w Święta o server bedzie 12 stycznia

Cierpliwości

Życzy Cała Administracja .... czekamy do 24Grudnia i zobaczymy i zobaczymy :) posta nie zamykam do 13 grudnia thx :D

i myślisz, że ktoś Ci uwierzy? Już po samym stylu pisma widać, że jesteś jakiś pierwszym lepszym noobkiem a nie administratorem.

Uczeń
Opublikowano

Bądźcie cierpliwi to server będzie w końcu Online. Nie sądzę aby zrezygnowali z takiego projektu z masą graczy :P

Opublikowano

Serwer nie działa od dłuższego czasu, moim zdaniem upadł. Strona główna niby działa, a jak chce się wpisać passy to pisze, że ID jest nieprawidłowe. Strzałeczka. :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...