Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DiamondMT2 o co chodzi ? czy on UPADŁ ?

skipel12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Było włamanie na serwer i wykradziono pliki oraz bodajże skasowano baze danych. Jeżeli Crive się zainteresuje to włączy o ile ma backup'a. Wg.co napisalibyście na jego miejscu ? Przecież nie napisze prawdy co się stało z serwerem.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

sddsdsd

sddsdsd

dsdsdssdsdsddsdsdsdsdssdsdsdsddsdsdsdsdsdsdsds

sddsdsd

dsdsdssdsdsddsdsdsdsdssdsdsdsddsdsdsdsdsdsdsds

ghghjhjhdggsdsfdfdsfdsfsfsdssf

fffff

sdsdsdsdsdsdsdsdsds

dfghjklkjhgfd

dfdfdfdfdfdfdf

Opublikowano

Było włamanie na serwer i wykradziono pliki oraz bodajże skasowano baze danych. Jeżeli Crive się zainteresuje to włączy o ile ma backup'a. Wg.co napisalibyście na jego miejscu ? Przecież nie napisze prawdy co się stało z serwerem.

Nooo to teraz konta na wszystkich privach beda okradane -.- Tam bylo dziesiatki tysiecy kont ....

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Dobrze że go wyłączyli . Nałogowcy przynajmniej spędzą święta z rodziną nie przy metinie . Serwer pewnie ruszy na początku stycznia .

Opublikowano

To co jest na filmie to nie wszystko. Rozdawaliśmy truty, kupowaliśmy przedmioty z shopów, stalki +9 bojowe +9 poszły do kilkuset osób, oczywiscie przed calym nagrywaniem bo wiedzielismy ze jak bedzie to naglosnione to kazdy bd wiedzial co i komu dawalismy, a wiec akcja przed sie przydala. sami mielismy takze kilka paczek eq ktore dzisiaj rozdalismy po cichu. btw. endymion zmien passy do tej bazy bo po wlamie nadal sa takie same, a chyba kolejnej afery nie chcesz prawda? poza tym fajne logi z handlu przedmiotami dla topki macie oby wiecej takich akcji to zaraz 99 bd na serwie. przyznaj sie, topce tez lv wbijaliscie za filmy na youtube?

Opublikowano

1. kur.wa buraki od kiedy było info na stronie czy forum ze diamond ma FB ale z was poje.busy i łatwo wierne owieczki

2. i jak baza wyciekła to co zrobią postawia na starej ze starymi hasłami tak ja pier.dole ależ wy jesteście genialni

propozycja dla moda ZAMKNĄĆ TEMAT bo tak debilnych wypowiedzi nie czytałem od dawna

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Macie jakieś nowe info na temat serwera, uprzedzam że to co jest wypisywanie na Facebook'u to mało wiarygodne informacje.

Opublikowano

Sęk w tym że to nie jest oficialny fanpage Diamonda, i ten co tam pisze nic nie ma wspólnego z administracją, dlatego próbuję się tutaj czegoś dowiedzieć.

Opublikowano

Ale Wy ludzie jesteście naiwni. ZAŁOŻYCIEL FANPAGE TO CZŁOWIEK, KTÓRY NIGDY NIE MIAŁ NIC WSPÓLNEGO Z ADMINISTRACJĄ DIAMONDA. TO JEST JAKIŚ TYPOWY NOOB, KTÓRY SIĘ PODSZYWA POD ZAŁOŻYCIELA - CRIVE. A co do serwera to nie wiem, bardzo chciałbym aby on wrócił, jest to jeden z najlepszych serwerów na scenie, lecz jest ono oporowo zaniedbany nad czym ubolewam ostro.

skąd takie informacje posiadasz? jeżeli to są twoje przypuszczenia to napisz, że TO PRZYPUSZCZENIA, a nie straszyszy osoby.

Opublikowano
https://www.facebook.com/pages/DiamondMT2/206832682784197

Ten Fanpage to Fake, nie zakładał go Crive ani żaden człowiek który mógłby zajmować się serwem/forum (czyli jeszcze 1 osoba prócz Crive'a)

Co do upadku serwa. Jest to bardzo prawdopodobne, że Crive zwinął interes bo nawet niedokładnie zamknął stronę główną a przez ostatnie 2 tygodnie kiedy serw jeszcze działał na liczniku graczy było widać stałe 1000 osób nie ważne czy w dzień czy w nocy.

Kontaktowałem się z administracją forum jak i z samym Crivem, żadnej odpowiedzi nie uzyskałem więc serwa spowrotem możecie się nie spodziewać.

FeedMe z diamonda ;)

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

Mastck czy cb już święta bija czy jaki hu.j dajesz ostrzeżenia dla mnie cały czas a możne Crive to twój kolega co i na jednej łajbie jestesci jak można być grzecznym skoro wymielicie debilnie się dostaje ostrzeżenia za to ze się pisze prawdę

no zapraszam do odpowiedzi cb co wiesz na temat diamonda

bo ja wiem wiele

po

1. grał tam sobie chłopaczek taki ArmagedonBoy z dziewczyna grała postacią XiskraX kiedy ona zmarła ludzie siedli na niego i się nabijali aż pewnego dnia ten facet powiedział dosyć i cóż koniec diamonda bo administracja olewała wszystko, wiec mówiąc szczerze na forum mogę pisać co chcę ale ty musisz dawać żonki bo z cb taki kur.wa admin jak z koziej pizdy trąba

teraz możesz dać mi i nawet perma ale na przyszłość myśl a nie bronisz i stajesz za kimś o kim nie masz pojęcia

wiec pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...