Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączaniem

antkonio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę przedstawić mój problem trochę szerszemu gronu bo szukanie po internecie nic mi nie dało. Moim problemem jest to iż niektóre serwery metin2 (te nowsze) po prostu mi nie działają. Klikam rozpocznij grę i nic się nie dzieje, reinstallowałem klienty wiele razy, dodawałem do wyjątków w antywirze i firewallu, wyłączałem antywira, instalowałem na różnych dyskach, uruchamiałem jako administrator, uruchamiałem ze zgodnością z XP nic mi nie pomogło. Jak narazie działa mi tylko MarinerMT2 ale nie przypadł mi on do gustu i chciałbym pograć na większym serwerze ale niestety nie mam takiej możliwości :x Błagam was forumowicze, doradźcie w czym tkwi problem!

Opublikowano

Jaki masz System ?

==========================================================================
================== Pomogłem ?? - Kliknij "Lubie To" ========================

Opublikowano

Z niektórymi grami jest tak, że nie działają gdy użytkownik ma polskie litery (ś, ć, ł..) w nazwie użytkownika.

Może masz podobnie?

Jak nie to spróbuj poprzenosić na inne partycje.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Z niektórymi grami jest tak, że nie działają gdy użytkownik ma polskie litery (ś, ć, ł..) w nazwie użytkownika.

Może masz podobnie?

Jak nie to spróbuj poprzenosić na inne partycje.

Przenosiłem z C na D i odwrotnie nic to nie dało, męczę się z tym od miesiąca bo mam taką chętkę ponapieprzać w starego, dobrego Metina :/ Nazwę mam ANTKOWSKIKOMP, polskich znaków tu nie widzę :P

Opublikowano

Nie mógłbyś przeinstalować systemu ?

Było by to najlepsze wyjście.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Witam, chcę przedstawić mój problem trochę szerszemu gronu bo szukanie po internecie nic mi nie dało. Moim problemem jest to iż niektóre serwery metin2 (te nowsze) po prostu mi nie działają. Klikam rozpocznij grę i nic się nie dzieje, reinstallowałem klienty wiele razy, dodawałem do wyjątków w antywirze i firewallu, wyłączałem antywira, instalowałem na różnych dyskach, uruchamiałem jako administrator, uruchamiałem ze zgodnością z XP nic mi nie pomogło. Jak narazie działa mi tylko MarinerMT2 ale nie przypadł mi on do gustu i chciałbym pograć na większym serwerze ale niestety nie mam takiej możliwości :x Błagam was forumowicze, doradźcie w czym tkwi problem!

Masz wszystkie frameworki ? Pobierz od najstarszej wersji od najnowszej i zobacz czy bedzie działać.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...