Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wieć tak ja często choruje dzis też jestem chory z dzisiejszym dniem mam moze z 80 godzin nieobecnosci i nigdy jeszcze nie byłem na wagarach i umówiłem się z kumplem że w czwartek idziemy na pizze itd mam 7 lekcji w czwartek i nie wiem czy isc czy nie bo mam juz 80 godzin i nie wiem czy isc wy byście poszli?

I jeszcze jedno pytanko kiedys nie bylo mnie 6 dni w szkole i wychowawczyni nie zadzwonila spytac co mi jest itd ale boje sie ze jak dzis mnie nie ma i w czwartek mnie nie bedzie i w piatek na wigili tez ale o wigli to mama wie i boje sie ze zadzwoni jak myslicie zadzwoni czy nie jakies tydzien temu mowila ze narazie nie dzwoni do rodzicow bo niechce zepsuc nam swiat i juz sam nie wiem co myslec odpowiedzcie mi na te pytania prosze.

Opublikowano

Chyba chaotyczniej już tego nie mogłeś napisać.

Powiedz starszej o tym, że idziesz z kumplem na pizze i niech ci usprawiedliwi.

Opublikowano

Powiedz mamie żeby usprawiedliwiła Ci te 80 godzin ; ooo

Ciekawe, czy rodzicie o tym wiedzą...

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

jakbyś miał te 80 nieusprawiedliwione to by była lipa, ale jeśli masz to z jednego dnia lipy nie zrobią

Opublikowano

Nie jestem pewna, ale nie ma czasem teraz czegoś takiego, że jak nie ma ucznia w szkole to dyrekcja musi zadzwonić do rodziców lub na policje?

Jeżeli masz usprawiedliwione te 80 godzin to nic Ci nie zrobią kolejne 7h, ja w jednym semestrze, gdy chodziłam jeszcze do Technikum miałam opuszczonych 241 godzin, ale wszystkie usprawiedliwione.

Lepiej sobie załatw wszystko przed świętami, abyś mógł spać spokojnie... :p

Opublikowano

Ok powiem tak mam ok. 80 godz wszystko no moze z 2 nie usprawiedliwione dzisiaj zostalem w domu ale mama nie chciala zebym zostal ale jakos mi sie udalo oszukac ale w czwartek ostatni dzien i tak mi sie niechce wiec nie boję się isć tylko boje się ze wychowawczyni zadzwoni np w piatek ze nie bylo mnie dzis bylem w wtorek i srode nie bylo mnie w czwartek i na wigili myslicie ze moze zadzwonic?

Oceny na polrocze sa ok jeszcze musze poprawic pare ale ok o to one

anglik-3/4

niemiec-3

wf-4

polak-3

religia-3/4

geografia-4

biola-3

wos-4

chemia-4

fizyka-3/4

info-4/5

historia-3/4

technika-3

plastyka-4

wiec oceny są ok na moim miejscu byscie poszli na nie?

Opublikowano

Wiesz... Na Twoim miejscu poszłabym dzisiaj, a odpuściła sobie w czwartek i piątek. Ale już za późno, chyba, że pójdziesz i powiesz, iż zaspałeś, bo źle się czułeś przez weekend :P

Ocen złych nie masz, ale one nie są takie istotne przy obecnościach.

Ostatecznie porozmawiaj z mamą, że przez ten tydzień nie chodzisz, albo prosto z mostu powiedz, że dziś nie byłeś. Lepiej, żebyś miał usprawiedliwione te godziny, ponieważ nie pamiętam od ilu "N`ek" wysyłają list do rodziców, a potem wydalają ze szkoły. Ww sumie to również zależy od szkoły, u nas było w miarę luźno z tym.

Opublikowano

Wiesz u nas jest tak że od 10 nieusprawiedliwonych masz sprawowanie w dół ja mam dobre wiec jak cos to poprawne ale ja jak beda te ferie swiateczne to jakos powiem mammie o tym i mi usprawiedliwi tylko boje sie ze wychowczyni zadzwoni i bede mial przesrane swieta jak myslicie zadzwoni skoro nigdy nie dzwonila?

Opublikowano

To jest tak chaotycznie napisane, że prawie nic nie rozumiem.

A czy zadzwoni, to już zależy od tej nauczycielki. Ja często opuszczam zajęcia i jakoś nigdy nie dzwoniła.

nrhr.png
Opublikowano

Jak można mieć 80 godzin nieusprawiedliwionych? Poproś starszych, żeby ci to usprawidliwili. A jeśli chodzi o wagary to... Jak jesteś kujonem to nie idz, a jak jesteś szkolnym raperem to idz do galerii.

Opublikowano

Skoro piszesz, że są usprawidliwione no nie ma problemu i idź na pizze haha

Ale jeśli masz z jakiegoś przedmiotu nie klasyfikacje przez godziny to sobie odpuść tą pizze ;p

Opublikowano