Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Mexilia2

Siara92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chce mi się wdawać z Tobą w dyskusję, bo to nie dział na temat Rangosa. Powiem Ci tyle betę robi się żeby nie było syfu. Jak o tym nie wiesz to wybierz odp. c). Popatrz się na swoje wypowiedzi i Twoich kumpli. Spamujecie jakimiś głupotami na temat tego człowieka. Nie wiem onanizujecie się przy tym? Dajecie sobie nawzajem lajki a potem do ust? Każdy normalny człowiek wie, że chcecie zrobić antyreklamę bo macie na pieńku z Rangosem. Mi nic do tego, więc załóż temat "Rangos to ch*j" czy coś i tam spędzajcie rodzinnie czas. Rangos wypożycza mi maszynę, więc nie wiem czemu żalicie się że to jego serwer zrobiony pod IS itp. Ogarnijcie się i nie spamujcie na temat tej osoby, bo to nie ten dział. Tyle na ten temat. Od teraz mogę wypowiadać się na temat serwera.

Pozdrawiam.

Najpierw wchodzisz we współpracę z osobą totalnie niekompetentną tworząc serwer Mexilia2, który jest kontynuacją serwera Mexilia (której właścicielem jest Rangos i już praktycznie ten serwer leży) i masz pretensję, że pod prezentacją ludzie piszą to, co myślą o nim? On swoją osobą prezentuje poziom tego serwera, a ty pokazujesz, że jesteś mega desperatem skoro z nim współpracujesz. Co do Shisha1 - nawet go nie znam, więc nie pisz, że jesteśmy kumplami. Natomiast znam błędy na tym serwerze, bo znam te pliki na wylot i wiem kto je tworzył oraz co o nich sądzi. Nie wierzę, że ten serwer utrzyma 100 graczy online przez dłużej niż tydzień. Wy nawet nie jesteście konkurencją dla nikogo. Zapychacie jedynie rynek prywatnych serwerów typu SYFFFF na tydzień... nic więcej!

I żeby była jasność jaki poziom prezentuje Mexilia i pewnie będzie prezentował serwer Mexilia2. 10 minut edycji clienta w pajtonie i 15 min na rozesłanie tego clienta do kilku losowych graczy na TS serwera Mexilia - efekt? Serwer nie działa już 4 tydzień, a dzieciaki się świetnie bawią kosztem Rangosa. Wielki admin Rangos nie radzi sobie na swoim serwerze z grupką gimbusów z clientami po "tuningu" - parodia. A wystarczy poprawić jednego questa...

Jeśli ktoś wejdzie na ten serwer pierwszego dnia, to tylko po to, by się pośmiać. Nastepnego dnia zostaną tylko wierni gracze serwera Mexilia czyli 80 osób, bo tylu graczy jest na pierwszej odsłonie tego serwera (licznik na stronie jest podbity). Oczywiście w tym wypadku S1 padnie.

I jeszcze jedno. Nie pisze tu postów, bo się was obawiam (nawet z nudów mógłbym wam naprawić polowe bugów, ale ktoś mi bezczelnie wlepił bana na TS za ostatnią pomoc - podziękowania dla Rangosa, który bardzo chciał mieć we mnie wroga i to jedyne co mu się udało :D), lecz po to by ostrzec graczy przed tym serwerem i mam nadzieję, że wszyscy będą go unikać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...