Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Easy] Eloth.pl , Start 21 Grudnia, powiew świeżości w świecie Metin2

RealMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z kd? Mam nadzieję że mimo iż jest to serwer easy, nie jest to serwer na którym wszystko się osiągnie w max 3 dni. <3

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer wygląda super na pewno zawitam ale czy na dłużej zobaczymy :) oby dużo ludzi grało ;d

Daj Like jak pomogłem

też macie za co dawać ostrzeżenia ...

Opublikowano

Miło byłoby zobaczyć pozostałe sety broni.

Z jednej strony serwer przyciąga, z drugiej jest kilka szczegółów, które kojarzą mi się z serwerem CandyMt2, a to dobrze nie wróży, jeżeli to serwer tego samego autora :3

Cóż, powodzenia ze startem.

Udostępnicie jakoś wcześniej TS3?

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Miło byłoby zobaczyć pozostałe sety broni.

Z jednej strony serwer przyciąga, z drugiej jest kilka szczegółów, które kojarzą mi się z serwerem CandyMt2, a to dobrze nie wróży, jeżeli to serwer tego samego autora :3

Cóż, powodzenia ze startem.

Udostępnicie jakoś wcześniej TS3?

Jest już teamspeak. Poszukaj no forum czy stronie, gdyż warny lecą za podanie adresu.

Tak, lubię kolory.

~ Cirkays

Opublikowano

Epiki z broni 75.. Was to naprawdę pochrzaniło. Z broni 75 powinno się robić 1 lub 2 bronie pod exp z bounsami na potwory a epiki do pvp z broni 65... To jest urokiem metin 2 że body może przyp*olic dobrze skilami ale też jak weźmie pod hity to nie ma zmiłuj itp..

Opublikowano

Epiki z broni 75.. Was to naprawdę pochrzaniło. Z broni 75 powinno się robić 1 lub 2 bronie pod exp z bounsami na potwory a epiki do pvp z broni 65... To jest urokiem metin 2 że body może przyp*olic dobrze skilami ale też jak weźmie pod hity to nie ma zmiłuj itp..

Adminowi tego nie przegadasz on wie lepiej... zobaczy ile osób nie wbije z tego powodu ;]

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Ja pie*dole, płaczecie jak dzieci. Graliście ? Nie ? To skąd możecie wiedzieć jak im z tymi broniami wyjdzie tutaj ? To że na innych serwerach było z nimi "źle" to nie znaczy że tutaj też tak będzie. Poza tym bronie epicki z umkami i średnimi dają większe zróżnicowanie bonów u gracza, a nie same perfekty jak w przykładzie broni 65.

Opublikowano

Proszę JUŻ ściągać klienta i nie sluchać ludzi co mówią, że będzie zmieniony. Wszystko co będzie zmienione patcher pobierze sam.

Zapraszam na nasze forum, tam odpowiadam na pytania etc. oraz na TS3.

Przedstawiam zbroję Szamanki oraz nową fryzurę:

mJYlZ96.png

eyT8ryb.png

Opublikowano

Proszę JUŻ ściągać klienta i nie sluchać ludzi co mówią, że będzie zmieniony. Wszystko co będzie zmienione patcher pobierze sam.

Zapraszam na nasze forum, tam odpowiadam na pytania etc. oraz na TS3.

Przedstawiam zbroję Szamanki oraz nową fryzurę:

mJYlZ96.png

eyT8ryb.png

ło jezu świeci się jak psu jajca zmieńcie to :D a co do zbroi to nie jest taka nowa bo ma z kilka lat na jednym znanym hammerze xD a fryzurka fajny kolor xD

Co do serwera życzę powodzenia w jego utrzymaniu osobiście nie zagram gdyż nie podoba mi się system ulepszeń broni (brzydkie wyglądy :c) ale reszta jest ok lecz nie wiem jak z teamem mimo tego polecam :]

Opublikowano

Ja nie wiem co Wam się tutaj poodoba, jeden dungeon , troche zmodyfikowany pet , system ulepszania z truty .. ?

A tak poza tym wszystkie już było ...

Opublikowano

Ja nie wiem co Wam się tutaj poodoba, jeden dungeon , troche zmodyfikowany pet , system ulepszania z truty .. ?

No i co, że było? Wydaje mi się, że są jeszcze tacy gracze jak ja, którzy nie chcą grać na serwerze w którym z każdej strony jest jakiś nowy BADZIEW.

Dodałbym tylko wieczną pelerynkę i wio. ; ]

Tak, lubię kolory.

~ Cirkays

Opublikowano

Pytania:

1. Czy dropią jakieś szkatułki ze wszystkich mobów, czy nie?
  2. Czy dropią sztabki lub coś na ten kształt, czy yang dropi się tylko normalną metodą?
  3. Gdzie dropi najwięcej yang? Na jakie mapie?
  4. Czy jest możliwość wymiany yang na bryłkę expiąc - przez pierścień, czy coś takiego?
  5. Czy bronie do PvP mają śr/um?
Opublikowano

Jeden dungeon? "troche" zmodyfikowany pet? Chyba patrzałeś na inną prezentację ja lekko naliczyłem ich 5~ , nie wliczając w to bossów na każdym av.

Podobny system petów można wyliczyć na palcach jednej ręki serwery na których jest podobny.

Jak mnie bawią tacy ludzie :). Najlepiej jakby admin rysował specjalne bronie/zbroje dla Ciebie, czyli był grafikiem, programista, GA, oczywiście pomocny i odpisywał na każde pytanie w przeciągu 10 sekund, ah, no i jeszcze bym zapomniał ... Oprócz tego marzy Ci się pewnie mały sms shop, bo pomimo wygórowanych wymagań, zapewne nie będziesz w stanie dać niczego od siebie, nie wspominając już o tym, że NAWET JEŚLI dodałbym coś unikalnego np. zbroję lub broń to i tak po jakimś czasie ktoś by mi to ukradł i dał na forum. Wtedy znowu nie byłoby "niczego" nowego, pomimo że wszystko leci na forum. Typowy polak-narzekacz ;). Pokaż mi teraz proszę serwer, który ma coś, czego jeszcze nie było. Twój wymarzony serwer nigdy się nie pojawi, jak będziesz tak narzekał, a jak Ci nie odpowiada.. to zmień grę, polecam AION lub Tera ;). Zmień podejście człowieku bo na razie to marzysz o gruszkach na wierzbie a nie doceniasz tego co już jest.

@TEMAT

Pojawił się gameplay serwera, zapraszam do obejrzenia:

Słaba jakość? Wlącz HD.

Youtube pochrzaniło kolory w filmie, dlatego są takie jaskrawe, w grze wygląda to normalnie.

Opublikowano

Witam ja mam takie błedy

odmowa dostepu do pliku mscoore.dll
#2 inicjacji gry

pobowalem wylaczyc zapore zminic nazwe pliku dodalem do wyjatkow w avg i nadan nie pomaga

92918680285611799229.png

Opublikowano

Lol. Prezentacja w 100% Zajebista.Wbije.Zeby Byl tylko EASY miło się expiło i wgl szybko eq zrobic.Polecam.Pozdrawiam.

Bony MAx?

erfgreg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...