Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Easy] Eloth.pl , Start 21 Grudnia, powiew świeżości w świecie Metin2

RealMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xxx , zapraszam, póki co 32 sloty ale postaram się zdobyć licencję i będzie ok :)

Kanały prywatne będą po starcie serwera, żeby nie było, że komus się serwer nie spodoba i oleje.

// Nie reklamujemy serwerów TS!

Opublikowano

czytaj prezke

Nie zrobiłem ss broni Szamana, prawdopodobnie zapomniałem .. Ten topór to nie jest dla szamana, bo szaman używa dzwonów albo wachlarzy, a nie toporów.. Toporów/Mieczy używa postać walcząca wręcz czyli Wojownik w przypadku Metina . Pewnie ta broń zamienie.. i tak jest na początku więc szybko się jej pozbędziesz.

zapomniałeś też o zbrojach, wachlarzach, dzwonkach, łukach, jak dla mnie śmieszne, powodzenia, bo to wam na bank będzie potrzebne.. xD

Opublikowano

Ja pierdole znowu pliki aline 2 jebac kurwa was mac!

To nie są pliki aline2 tępy pajacu, tylko handlarze tak ułożeni. :bekazidioty:

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Oczywiście że jest.

Tutaj taka zajawka przed premierą, zjawiskowy wygląd patcha: http://screenshooter.net/3823528/cgojaph

Ponawiam pytania Eloth:

Pierwsza sprawa. Nie sądzisz, że robienie startu w sobotę, a nie w piątek to tylko robienie sobie pod górkę? Dużymi krokami nadchodzą święta, i wydaje mi się, iż większość no-life'ów rzuci się na pierwszy serwer jaki wyjdzie.
Druga sprawa. "Otrzymano bonus 150 SM!" logicznie myśląc, jest to złym pomysłem, i prowadzi do porażki serwera. Ludzie będą robić multi-konta, żeby kupować coś z IS (póki co nie mogę napisać przykładu, gdyż zablokowałeś strony z płatnościami do startu serwera).
Trzecia sprawa, czy można nagrywać let's play'e/game play'e z waszego serwera?
Z pewnością zagram. - Cirkays. ^_^

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

@@@@ Ponawiam pytania do admina [Autora Tematu] Czy bronie zostaną zmienione ;q? na 65 ... ludzi by więcej zagościło na serwerze ;]

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

@@@@ Ponawiam pytania do admina [Autora Tematu] Czy bronie zostaną zmienione ;q? na 65 ... ludzi by więcej zagościło na serwerze ;]

Moim zdaniem powinno dać się robić epiki z 65 i 75, tylko, że te z 75 mają umy i srednie :)

Opublikowano

Moim zdaniem powinno dać się robić epiki z 65 i 75, tylko, że te z 75 mają umy i srednie :)

I to jest dobry pomysł, ale i tak wątpię że graczom przypadnie to do gustu -_-

Opublikowano

Zastanawia mnie czemu w prezentacji nie ma opisu kompletu zbroi oraz biżuterii (bo zakładając ile jest broni na pewno takie komplety występują).. Jak już tyle napracowaliście się nad serwerem to prezentacje też dokoxujcie :)

Opublikowano

Nom serwer troszkę lipny bo bronie do pvp robi się z broni na 75lv ... Nie możecie zrobić że bronie do pvp robi się z 65lv i są bronie do expa na 75lv tylko z bonusami do expa. Tak by było lepiej !

ddz8gi.png

Opublikowano

Epiki z broni na 75 ? No to chyba dla konkretnych narwalców się przyda bo dla profesjonalnego gracza zrobienie um 20+ to nie problem... Ale teraz patrzcie jakie prawdopodobieństwo jest wbicia um +20 i do tego max na Ludzi .. Prawdopodobieństwo = nikłe !! To są największe błędy serwerów.. na Glarorze robiło się identycznie i niby tamtejszym graczom się to podoba, ale osobiście wolałbym gdyby robiło się je z broni 65. Swoją drogą jeśli jest tak jak na większości serwerów to um'ki nic nie dawały, a ktoś zrobi np. Ninja sztylety na 65 da bony Luda,zręczność,siła,omdlenie zrobi je na max epika to żadne pvp nie straszne..

Nie wiem ilu osobom się to podoba, a ilu nie. Może to wypali lub nie.

Nie piszę z zamiarem hejtowania waszego serwa, oczywiście na niego nie wejdę bo mam inne zajęcia. I fajnie by było gdyby to faktycznie nie stało na plikach Aline2 bo gdyby tak faktycznie było to daje serwerowi góra - miesiąc i on pada na łopatki... Pozdro.

A jedynie Co mi się spodobało to jedna broń która jest, i dlatego może bym zagrał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...