Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paul Walker [*]

LikeYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ubolewanie po śmierci człowieka następuje po tym, gdy się go znało, a jak mniemam raczej go nigdy na oczy nie widziałeś. Również jestem wzburzony jego śmiercią, bo był jednym z najlepszych aktorów ( mój ulubiony), a Szybcy i Wściekli bez niego to nie to samo. Nie bądźmy jeszcze do końca przybici, bo jest Diesel który również jest aktorem jakich mało.

Opublikowano

Tak. Wszyscy robią z tego wielki bigos.. "Paul Walker nie żyje!!" - chyba 200 takich postów na facebooku z czego mam 300 znajomych -.-
Wszyscy płaczą a tak naprawdę teraz się nim każdy przejął, bo zginął. A jak żył to i tak każdy miał go w dupie. o.O

Dobra przyznam trochę szkoda chłopa, młody i fajny aktor.. Nie ten to inny. :rolleyes:

Opublikowano

sram na niego jak i na wszystkich aktorów sława im do głowy uderza

Chyba aktorów pomyliłeś kolego ;]

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

sram na niego jak i na wszystkich aktorów sława im do głowy uderza

Nasram to zaraz na Ciebie . Jak go nie lubiłeś, to miej chociaż szacunek do zmarłego .

@topic

Boże ile można ? Każdy już wie ,ze on nie żyje, szkoda go, ale to jest życie . Rodzimy się by żyć, żyjemy by umierać ;)

[*]

Opublikowano

Ile jeszcze takich tematów? Był człowiek - nie ma człowieka, każdego prędzej czy później to dopadnie, nie ma co tego aż tak roztrząsać.

Opublikowano

naprawdę teraz to zauważyłeś? Masz refleks szachisty po zawale

Opublikowano

szczerze mówiąc? mam to gdzieś, w każdym momencie umiera wielu wspaniałych ludzi i nikt o tym nie trąbi na cały świat a teraz mam ubolewać, bo zginął jakiś aktor? dont think so.

Opublikowano

Szkoda człowieka, ale co prawda to prawda, ginie wiele ważniejszych osób.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany, podobno stracili przyczepność na czymś w rodzaju kocich oczu.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...