Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmierć Paula Walkera fakty ode mnie.

Karllos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż tak.Przykra wiadomość.Lecz coś mi mówi,że to nie jest tak jak wygląda parę faktów ode mnie,które dostrzegłem.Więc:

Paul Walker ma umiejętności do prowadzenia-Nie prowadził

Media podają,że prowadził przyjaciel-Nie wiadomo kto to jest i ile nawet miał lat

Wpadł w poślizg-W słoneczny dzień w terenie zabudowanym nie bardzo chce mi się wierzyć w ten poślizg

Na zdjęciu jak stoi przy porsche 30 min przed wypadkiem-Nie widać kierowcy w lusterkach i z tyłu.(Jakość HD zdjęcia)

3 zdjęcie pokazuję jak auto walnęło w drzewo bokiem przełamane na pół stoi-Prawdopodobnie mogła przywalić w niego ciężarówka

Opublikowano

Po co nowy temat? Równie dobrze mogłeś napisać to w 2 innych tematach, które rzekomo powstały już.

Opublikowano

To, że grał w filmach z autami to nie znaczy odrazu, że byl kierowcą rajdowym :). W dodatku w poślizg można wpaść np na sliskiej cieczy wylanej na drodze. Głupota zabija, jechał szybko i się rozwalił, jak milony ludzi na świecie ;).

btw. Notka o tym, że kumpel który bagatela też umarł miał dostać spadek jest bekowa. Przecież spadku nie rozdziela się między kumpli czy rodzine tylko tym osobom które wyznaczysz u notariusza. Więc co by dało to, że zostanie przekupiony? No i w jakim celu? uwielbiam teorie spiskowe :D.

@up

To możesz to napisać w tamtych tematach, ja też chce cie pocisnąć i pisze to tutaj a nie w osobnym temacie ;P

Opublikowano

Ale głupoty pieprzysz ten kumpel to były kierowca rajdowy czy jakiś tam dwa nie poślizg tylko nadmierna prędkość była przyczyną wypadku i pewnie nie ogarnął samochodu i dzwon w drzewo czy w słup.

Opublikowano

@up

Skąd pewność o nadmiernej prędkości?

Skąd pewność o kierowcy rajdowym?

Podaj źródła/

Skąd pewność o prędkości, powiadasz? Popatrz na zdjęcia, jak wyglądało to auto, spróbuj uruchomić ostatki mózgu i wtedy pisz.

Ludzie, naprawdę nie możecie uszanować faceta nawet po śmierci? Od razu teorie spiskowe a'la Macierewicz?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Okej, ktoś sobie bekę kręci z jego śmierci. No dajcie spokój ludzie. To już chyba nie jest aż tak istotne czy zginął, bo wpadł w poślizg, czy dlatego, że kierowca nie ogarnął. Wasze teorie mu życia nie zwrócą. Szkoda człowieka, szkoda świetnego aktora. Nie rozumiem, po co jeszcze roztrząsać temat tego, jak umarł?

Opublikowano

A ja od siebie też dam fakt ;

Sprawcą nieszczęścia było niewątpliwie drzewo, podobnie jak w Smoleńsku. Prokuratura generalna bada, czy oba zdarzenia były ze sobą powiązane. W związku z tym nasuwa się pytanie, czy w Smoleńsku doszło do zamachu? Policja ściga człowieka, który zasadził tam to drzewo.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano
1. Rozjebał się prezydent + blisko 100 osób związanych z życiem publicznym = oi tam, jakie śledztwo, jaki zamach. shit happens

2. Rozjebał się jakiś typ, którego cebulowi mieszkańcy chujolandii znali tylko z ekranu = tragedia, żałoba, świeczki na faceeboku.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

1. Rozjebał się prezydent + blisko 100 osób związanych z życiem publicznym = oi tam, jakie śledztwo, jaki zamach. shit happens
2. Rozjebał się jakiś typ, którego cebulowi mieszkańcy chujolandii znali tylko z ekranu = tragedia, żałoba, świeczki na faceeboku.

Może dlatego, że Paul Walker robił coś pożytecznego, a nie tylko spał na kasie i obnosił się ze swoim luksusem, jak ta setka osób związana z życiem publicznym (dobra, nie wszyscy of course).

Opublikowano

Może dlatego, że Paul Walker robił coś pożytecznego, a nie tylko spał na kasie i obnosił się ze swoim luksusem, jak ta setka osób związana z życiem publicznym (dobra, nie wszyscy of course).

tak, robil duzo pozytecznych rzeczy, np robil kolejne czesci ff dla gimbazy, yy i to tyle? ja wogole nie wiedzialem na pcozatku o kogo chodzi, wchodze, wszedzie pisza gimbusy ze ktos umarl, dopiero po wygooglowaniu mi cos zaczelo switac, a tu kurwa cale forum placze bardziej niz po smolensku. wogole nie widze sensu porownywania tego wypadku do smolenska czy czegos innego, kurwa, wypadek, stalo sie, umarl, i chuj, setki ludzi umieraja tak codziennie. wszyscy mielli go w dupie, nagle wszyscy zaczynaja plakac jaki to zajebisty nie byl. pozdro dla was lemingi.

Opublikowano

Ła - kto wrócił xD

Pierdolić prezydenta i poltików niech zdychają.

Sam mam buldupy o Walkera, lubiłem tego aktora.

Co do tych teorii spiskowych to idźcie w chuj, umarł to umarł dajcie mu odejść..

Opublikowano

Okej, ktoś sobie bekę kręci z jego śmierci. No dajcie spokój ludzie. To już chyba nie jest aż tak istotne czy zginął, bo wpadł w poślizg, czy dlatego, że kierowca nie ogarnął. Wasze teorie mu życia nie zwrócą. Szkoda człowieka, szkoda świetnego aktora. Nie rozumiem, po co jeszcze roztrząsać temat tego, jak umarł?

No japierdole ręce opadają jak czytam twoje posty, to był aktor średnich lotów, on nie był świetny, on nie był wspaniały. Najlepsze jest to że przez takich ludzi jak np: Ty, tuż po jego śmierci wzrósł w rankingu aktorów o ponad 100 miejsc, przypadek ... ? Umarł i tyle nikt z was go na tyle nie znał żeby wgl pogrążać się w jakiejś żałobie a tym bardziej żeby zaśmiecać tym każde forum, należy się jedynie szacunek dla osoby zmarłej.

aFMA3pg.png

Opublikowano

Bo ludzie spod nr. 1 to złodzieje. A osoba spod nr. 2 to facet który budował moje dzieciństwo. Szybcy i wściekli mogłem oglądać klikakrotnie i mi się nie nudził.

Opublikowano

Rozumiem że wasz ulubieniec zginął, ale pls ogarnijcie się troche.

Wszędzie tylko "RIP [*]"

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...