Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]503 Bad .....

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, pewnie wiecie o tym błędzie ale tak dla "przypomnienia" informuję i nim bo jest strasznie przykre.

Także pozdrawiam i do zobaczenia :)

1387040580-U931267.png

Opublikowano

ale po chuj to piszesz? administracja (czyt. Miszczu) próbuje rozwiązać ten problem.

Pisze żeby było weselej, to dobrze że próbują to naprawić, ja tylko zgłaszam( może i było zgłaszane ) ale ja też to robię bo nie widziałem podobnego tematu.

Jak naprawią to zamkną temat

Opublikowano

Nie 503 tylko 502. Dużo bardziej przeszkadza błąd przeciążenie servera. Pierw niech się tamtym zajmą, a 502 zostawią na potem.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

ale po chuj to piszesz? administracja (czyt. Miszczu) próbuje rozwiązać ten problem.

To po chuja nabijasz posta ?

@Top

Tak jak Kicha napisał lepiej naprawić przeciążenie serwera bo ono zdarza się częściej.

oDYVDfv.gif
Opublikowano

To po chuja nabijasz posta ?

@Top

Tak jak Kicha napisał lepiej naprawić przeciążenie serwera bo ono zdarza się częściej.

Tu się postów nie da nabić. Nie liczą się do ilości napisanych.

@Top

To nie zależy od nas. To też wina serwera, bo nie utrzymuje tak dużej ilości użytkowników.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Ja się już do tego przyzwyczaiłem :P, denerwujące to jest, zwłaszcza na telefonie

Opublikowano

w sumie to też można użyć jako miejsce na reklamę.
zostawcie jak jest, nie naprawiajcie, dodajcie tam ze 4 albo lepiej 5 reklam i starczy :D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Mhmm miejsce na reklamę czemu nie :D Ja już się boje co tu będzie się działo na święta hmm po 10k ludzi na forum to będzie kosmos jak będzie padała strona co 30 min xD

Opublikowano

To wszystko jest w rękach Administracji oraz Technika, takim tematem nie sprawicie, że zaraz będziesz wszystko ładnie działać.

To jest teraz tylko i wyłącznie cierpliwość, administracja na pewno coś zrobi z tym.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Nie 503 tylko 502. Dużo bardziej przeszkadza błąd przeciążenie servera. Pierw niech się tamtym zajmą, a 502 zostawią na potem.

Po błędzie 503 czy tam 502 wszyscy odświeżają stronę, co prowadzi do przeciążenia serwera.

QtiV6xY.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli jest to do rozwiązania to czemu nie, lepiej żeby błąd zniknął niż pojawiał się nałogowo ;-)

Jeżeli błąd się pojawił to musi być do rozwiązania.

Prace nad nim już trwają, pozostaje czekać.

Opublikowano

Lepsza maszyna w polskiej lokalizacji rozwiąże problem.

Tak się składa, że forum zarabia krocie, a trzymane jest na jakimś ruskim hostingu.

Co do tematu, to

błąd wywala 2/3 razy dziennie, denerwujące jest.

Opublikowano

Zastanawiam się tylko dlaczego używacie wersji 1.2.1 nginx'a, z paru testów które przeprowadziłem wersja 1.4.* jest mniej zasobożerna, nie ma wielkiej różnicy, ale jednak jest, co w przypadku takiego forum może trochę pomóc. Oczywiście zdziwię się, jeśli ta informacja "1.2.1" jest fałszywa...

1390684250-U762298.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...