Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupić Yasuo?

Cwieku2406

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście,ma bardzo wysoki DMG,shield'a,lecz wg. mnie minusem jest to że nie ma jakiegoś świetnego mechanizmu escape-jak grałem na nim garenem to nie miał jak uciec.

Do tego ma trochę inną mechanikę niż inne postacie.

Opublikowano

Oczywiście, przekurwiste OP śćierwo, 15 rankedów od jego wyjścia i za każdym razem insta ban

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Tak, jest dobry. Ma duży burst, jest mobilny, ale nie świeci ( właśnie tak jak napisał UP 2x ) możliwością ucieczki. Ale kupić postać się opłaca ;)

Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności.

Pomogłem ? Zostaw po sobie ślad :)

Opublikowano

Zgadzam się, OP ścierwo, ta ściana jest zajefajna, jest dość mobilny, troche nim pograsz i zamiatasz.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Bardzo dobry champ.

Nie patrz na gry tych co teraz nim grają. Dopiero co wyszedł więc nikt go jeszcze nie ogarnia. Zwłaszcza ,że jest to chyba jeden z najtrudniejszych champów w grze bo jego mechanika odstaje od innych.

Do Yasuo potrzebne są też runki pod niego. Dobre jest dać na czerwone runki szanse kryta ok 10% wtedy w grze na start masz 20% co jest ZAJEBIŚCIE mocne

Opublikowano

Bardzo dobry champion, w TF robi naprawde duży zamęt i myśle że opłaca Ci się go kupować, podczas normalnych gier pewnie teraz trafisz na 50% graczy którzy nawet nie wiedzą jakie ma skile ale osobiście polecam.

@up
Mysle że takie runy są z dupy.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Wy tutaj jakieś głupoty gadacie !

JA sobie go kupiłem i dobrze mi się nim gra,

Na początku trudny do ogarnięcia ale zagrałem pare gier i da sie grać! Polecam go !

Opublikowano

A moim zdaniem jest słabą postacią.. Bierzesz olafa, riven, renektona i na luzie możesz go pozamiatać. Na razie ani razu nie przegrałem przeciw niemu. Ponieważ to jest tak samo jak z masterkiem może ma dmg ale łatwo go jednak kontrnąć.

Opublikowano

Oczywyiście nowa postać to op. Nie. Ma żałośnie słabe lajnowanie. I na topie i na midzie. Fakt potem jest dobry dzięki darmowej szansie na kryta armor pene i kapitalnej tarczy. Ogólnie bardzo fun2play ale czy nim coś dasz radę zrobisz to bardzo dużo od ciebie zależy (jedna z bardziej skilowych postaci.

Opublikowano

Według mnie jest on dobry przeciwko AP na midzie, jest bardzo mobilny, ma podrzut i duży damage. Aczkolwiek jeżeli trafisz na jakiegoś AD (typu Riven) zostaniesz zniszczony. Takie są moje dotychczasowe wrażenia.

Sm9zemltX19fZXVuZV9fXzEwNl9fX0RYIEFybXlfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzFfX18zX19fMkIzMkZGX19fc29sbw==.png
Opublikowano

każdy champ jest silny a co do tego to tak opłaca ci się tylko musisz nim trochę pograć bo nie jest łatwy ale nawet bez feeda robi miazgę ma bardzo małe cd a jak umiesz się nim budować to z 1 Q co 1.33 ( mniej się nie da) ok 600 dmg

i bardzo dobry pick jak grasz z ogarami wystarczy np coś co podrzuca ulti co 20 sec ( serio równe 20) i duży dmg W które blokuje prawie wszystko w grze i na pewno adc bardzo mobilny a minusy to że ma mały zasięg więc slow go niszczy no i escape ma nawet ale to zależy czy są jakieś miniony wrogie polecam

Opublikowano

Jak Ci się podoba to kupuj. Ja go nie kupię (narazie), bo nie ma żadnego escape'a, to jest raz, a po drugie jest zbyt papierowy. B)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...