Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupić Yasuo?

Cwieku2406

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up widać że grasz w bronzie bo gówno znasz się na grze

@top postać jest dobra

Po pierwsze pisze się ''Brąz'' a nie ''Bronz''. Nie, nie gram w ''bronzie'', i nie powiedziałem, że Yasuo jest zły, tylko, że nie ma escape'a oraz jest papierowy.

Czytanie ze zrozumieniem sie kłania. xD

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

Jedno słowo, NIE

Onn ssie, w early jest ok, w tf nie robi nic, 100% zalezny od jakiegos podrzucenia, jak nie ma podrzuconego adc/apc to nic mu nei zrobi, na dodatek nawet jesli juz doleci, watpie czy zabije, bo predzej sam zginie. Bardzo slaba postac, kupilem i nie polecam.

• 1 rok później...
Opublikowano

Jeżeli lubisz grać postaciami które mają wysoki dmg i mało hp to jak najbardziej polecam, ma bardzo dobra pasywkę, silne Q z niskim cooldownem, szybko się nauczysz nim grać.

Opublikowano

Tak bardzo sie oplaca, ale trzeba umiec tez nim grać.

Jeżeli lubisz grać postaciami które mają wysoki dmg i mało hp to jak najbardziej polecam, ma bardzo dobra pasywkę, silne Q z niskim cooldownem, szybko się nauczysz nim grać.

Archeolodzy się znaleźli.

Opublikowano

Opłaca, jeśli umiesz zdobyć dużo killi i przy tym farmić. Zaobserwowałem że yasuo traci na potędze jeśli się nie wyfarmi. E to bardzo ważny skill :) mało kto go używa do np. unikania skillshotów. poza tym w tf'ach nawet jesli nie jesteś zbytnio nafeedowany i trafisz przynajmniej te 3 osoby z ulta(i przy tobie jest twój team) to teamfight powinienen być wasz.

Opublikowano

Według mnie nie jest już OP. Ostatnio miałem w teamie yasuo 10/5 i uja robił w tf'ach + mielismy Malph'a. Lecz must have. Jak ogarniasz go 100% bedziesz kosił pomimo nerfow ;) .

Opublikowano

Silny ale często banowany chyba że grasz w bronz to postać idealna na wyjście przy dobrych runkach i wprawie możesz naprawie dużo ugrać w meczu tylko od razu nie ogarniesz combo ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...