Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]SOOO BAADD

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9e68.png

Zabrał Yasuo pod pretekstem ogarnia, nie dość że Elise nie zesmitowała barona, to midlaner dał się złapac, a co się z tym wiąże - gg.

Co to za build, trash gówno 5.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

9e68.png

Zabrał Yasuo pod pretekstem ogarnia, nie dość że Elise nie zesmitowała barona, to midlaner dał się złapac, a co się z tym wiąże - gg.

9e68.png

vanish zmień te buty, prosze.

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

vanish zmień te buty, prosze.

Nie będę na iony zmieniał, 0 sensu, a gra sama w sobie było do kitu na maxa.

Opublikowano

Poda ktoś builda na Yasuo? Co kupować w jakiej kolejności :D

Stattik, Triforce, BoTRK, Merkury/Tabi, GA/IE/LW. Mój build, działa.

Opublikowano

Postac jest po prostu nie dla wszystkich. Wiadomo że jak jakieś dzieci grają nim a tak naprawdę ciągle nawalają postaciami z innej bajki może im nie wychodzić. Jeśli lubisz takie szybkie, mobilne postaci to spodoba Ci się on i ładnie Ci sie nim bedzie grało. Ale postać OP można nazwać każdą jedną.
Niektórzy mówią że bazuje on tylko na krycie jak Yi, ale to przecież żaden minus, bo build pod kryta przecież może zdziałać cuda.

Mnie ogólnie bardzo podoba się styl gry nim, fantastyczne skile chodzby pod względem wizualnym- osobiście zagrałem już około 10 meczy przeciwko/razem z Yasuo i powiem że jeszcze rewelacji nie było ale tylko dlatego że nie znalazłem jeszcze osoby która umiala by nim grac.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Yasuo przeciwko Nasusowi na topie też ssie.

Wystarczy na niego resisty i HP(chyba że bronze V jest i buduje się pod full AD Nasusem).

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Yasuo przeciwko Nasusowi na topie też ssie.

Wystarczy na niego resisty i HP(chyba że bronze V jest i buduje się pod full AD Nasusem).

Wystarczy na niego Elise, czyli OP ścierwo :-p

Opublikowano

yccc.png

SOOO BAADD my wszyscy :-(

aKatarina dobrze działa ?

Leona w enemy ma lepsze stary od Ciebie :P

Powodzenia, Yasuo to gówno.

@down. skrypt do Katariny autorstwa Anonymousa :P

Opublikowano

I co z tego że ma lepsze? Ja nie brałem udziału w dominującym 12/0 w minucie :D :D

akatarina? co to?

Opublikowano

Mnie rozwalają 2 typy ludzi z gier moba.

pamiętam że tak samo było z eliską :x.

1. Moim zdaniem on jest chu*owy itp.

2. Moim zdaniem on jest op, po ścierwo itd..

a moim zdaniem on jest w sam raz dobrą ma mechanikę jak się ją ogarnie :).

Graty :).

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

GZ

Tylko build jakiś taki niemrawy. Wiem, że mając wyższą dywizję wiesz lepiej, ale nie rozumiem paru kwestii.

Na co na nim tyle speed attacka? Jak zrobisz się pod build, który podałem niżej to nie potrzebujesz nawet 3 AA, aby dobić przeciwnika

po wysadzonym combo. Jak już ma się stattika to nie buduje się trinity i odwrotnie (strata 1slota na item). Albo to albo to. Build, który ja stosuję

i który wręcz perfekcyjnie wpasowuje się w tą postać:
-Buty Tabi/Merki (by mieć trochę wtrzymałości oprócz 1itema na końcu)

-Hydra (świetny item, przy każdym Q aktywuje pasywke+genialny aktyw, który urozmaica combo)

-Stattik/Trinity (oba dobre, pomagają tak samo jak Hydra polepszyć Q)

-Infinity (Tak, wiem. Infinity na meele, który nie jest Tryndą czy Masterem? Jak można nie wykorzystać tak świetnej pasywki?

W połączeniu ze Stattikiem daje 90%crit chance)

-Black Cleaver/Last Whisper (polecam ten pierwszy, gdyż daje więcej ad i dodatkowe HP, a pasyw jest w miarę podobny)

-Sytuacyjny (tutaj prawie zawsze robię Omena/Banshee/Spirit Visage/Warmoga)

Spróbuj zagrać na takim buildzie. Ja z nim gram każdą grę odkąd pierwszy raz zagrałem nim na PBE. Daje nieziemski DMG z Q, gdy poprawnie wykonasz combo.

Polecam, wypróbuj i napisz jak poszło :D

Kapi757_eune_92_3_nozg.png

Opublikowano

GZ

Tylko build jakiś taki niemrawy. Wiem, że mając wyższą dywizję wiesz lepiej, ale nie rozumiem paru kwestii.

Na co na nim tyle speed attacka? Jak zrobisz się pod build, który podałem niżej to nie potrzebujesz nawet 3 AA, aby dobić przeciwnika

po wysadzonym combo. Jak już ma się stattika to nie buduje się trinity i odwrotnie (strata 1slota na item). Albo to albo to. Build, który ja stosuję

i który wręcz perfekcyjnie wpasowuje się w tą postać:

-Buty Tabi/Merki (by mieć trochę wtrzymałości oprócz 1itema na końcu)

-Hydra (świetny item, przy każdym Q aktywuje pasywke+genialny aktyw, który urozmaica combo)

-Stattik/Trinity (oba dobre, pomagają tak samo jak Hydra polepszyć Q)

-Infinity (Tak, wiem. Infinity na meele, który nie jest Tryndą czy Masterem? Jak można nie wykorzystać tak świetnej pasywki?

W połączeniu ze Stattikiem daje 90%crit chance)

-Black Cleaver/Last Whisper (polecam ten pierwszy, gdyż daje więcej ad i dodatkowe HP, a pasyw jest w miarę podobny)

-Sytuacyjny (tutaj prawie zawsze robię Omena/Banshee/Spirit Visage/Warmoga)

Spróbuj zagrać na takim buildzie. Ja z nim gram każdą grę odkąd pierwszy raz zagrałem nim na PBE. Daje nieziemski DMG z Q, gdy poprawnie wykonasz combo.

Polecam, wypróbuj i napisz jak poszło :D

Okej, to teraz Ci powiem dlaczego jak tak grałem.

Stattik to mój pierwszy item, dlaczego? Attack Speed z niego redukuje mi cooldown, i to strasznie. Mam o wiele wiekszy poke z Q, jak i zmniejszony CD Dasha.

Potem widzisz że biorę się za Triforce. Dlaczego? Tutaj również redukuje kompletnie CD dzięki attack speedowi, więc praktycznie mam CD zmniejszony na maxa, do tego dochodzi Sheen, który kumuluje się z Stattikiem, oraz Q, nawet na 3x staku.

Potem dochodzi BoTRK, dlaczego? Lekki dodatek do CD, tutaj już mamy maksimum, więc Q mamy co 1,33 sek, a E co 0,1 sek, ult posiada również niski CD. Do tego botrk pozwala Ci szybciej wyeliminować przeciwnika.

Następnie inwestuje w LW, lub IE. Itemy pozwalające przebić się przez hp/armor, lecz na IE mamy o wieeele większe prawdopodobieństwo że wpadnie nam cryt, czyli będą one występować znacznie częściej.

Jako końcowy item, czyli +30 minuta gry, wolę pójść w GA, żebym nie mógł zostać tak łatwo wyeliminowany z walki kiedy ultuję.

Opublikowano

@down. skrypt do Katariny autorstwa Anonymousa :P

chlopie dowalasz mnie nigdy nie grales gry co enemy wygrywalo? ale jestes lekko zjeb...

sydno_eune_13_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...