Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] | * | Skript Start tools | * | Zapraszam | * | v1.1 | * |

Simper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma to jak wklejać moją ochrone pvp jak i mój antyrelog (i podawać się za autora), logowanie jest nie moje tylko takiego typa. Zostaniesz podany za prawa autorskie a temat zostanie jutro zamknięty.

PS: Patrz anty relog (linijka 53 "add -30 to {punkty::%player%}" chyba zapomniałeś tego usunąć dlatego mogę rozpoznać że jest to mój anty relog ponieważ ta linijka świadczy o dodawaniu -30 pkt do rankingu przy wylogowaniu się podczas walki. TEMAT DO ZAMKNIĘCIA, PRAWA AUTORSKIE.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Nie ma to jak skopiowany skrypt razem z błędami ortograficznymi... czekaj! Crysis byłeś "murzynem" od skryptów na serwie Iwanka czyż nie, wziąłeś mój skrypt i go zmieniłeś tak perfidnie, że usunąłeś /drop autor...

Opublikowano

Przyda mi Sie Plusa, masz. A on serio Kopiuje ? :D

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Opublikowano

Hmm dostałem je od kumpla z ktorym pracoje i niby kopiuje ?

Wszystko co wzruce zrobione moimi renkąma to jest ich :) muśicie być tacy : 0

Opublikowano

Nie ma to jak wklejać moją ochrone pvp jak i mój antyrelog (i podawać się za autora), logowanie jest nie moje tylko takiego typa. Zostaniesz podany za prawa autorskie a temat zostanie jutro zamknięty.

PS: Patrz anty relog (linijka 53 "add -30 to {punkty::%player%}" chyba zapomniałeś tego usunąć dlatego mogę rozpoznać że jest to mój anty relog ponieważ ta linijka świadczy o dodawaniu -30 pkt do rankingu przy wylogowaniu się podczas walki. TEMAT DO ZAMKNIĘCIA, PRAWA AUTORSKIE.

Za chwilę napiszesz, że mój skrypt jest Twój... Prawda?

@Topic

Skrypt na swój sposób jest fajny, leci LIKE.

Opublikowano

Niestety są to jak na razie bezpodstawne oskarżenia. Proszę o udowodnienie, że jest to skrypt twojego autorstwa w innym wypadku otrzymasz warna za spam ;)

Opublikowano

Niestety są to jak na razie bezpodstawne oskarżenia. Proszę o udowodnienie, że jest to skrypt twojego autorstwa w innym wypadku otrzymasz warna za spam ;)

Tak się składa że mogę ci pokazać wszystkie pliki naszego servera których darkiwanek nie ma i każdy skrypt jest w pewnym sensie połączony z innym. A po drugie mam świadków ;3

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Tak się składa że mogę ci pokazać wszystkie pliki naszego servera których darkiwanek nie ma i każdy skrypt jest w pewnym sensie połączony z innym. A po drugie mam świadków ;3

Mogłeś np. teraz napisać ten skrypt co jak piszesz "jest w pewnym sensie połączony z innym". Dowodem było by np. opublikowanie go w internecie pod twoim nickiem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...