Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Hack'a do NT

lib

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam, szukam hacka (o ile takowy istnieje) który pokazuje mi nie widzialne postacie, czyli sina i zwiada bo przez takich na arenie, moja frustracja osiąga zenit..

Dziękuje z góry za każdą pomoc.

18706.png
Uczeń
Opublikowano

@ klaus. Mam to i niestety działa.

@ Bezimienny. Nie mam nic przeciwko ludziom, którzy grają sinami/zwiadami i UMIEJĄ nimi grać, ale jak trafia Ci sin który siedzi tylko na niewidce i przyzywa kolegów bo sam nie umie grać to mnie doprowadza to do szału -.-

18706.png
Uczeń
Opublikowano

@ rotko

Klaus wstawił to samo i pisałem, że mi nie działa. No chyba, że robie coś nie tak, bo włączam "eagle eye i nadal mam tak samo, czyli nie widze ich :/

18706.png
Opublikowano

Widzimy tylko osoby, które użyły potka niewidzialności ;).

no nie jestem pewnien :) bylem sobie raz na arence sinek od razu na niewidke i gdzies polazl jakis blu uzyl tego elka i go zabil xD

1359121200-U261555.png

Opublikowano

no mozna ale jak sinek stanie w miejscu i nie bedzie sie poruszal to nie bedzie go widac i jak nie miales na niego nacisnetego ataku to gowno zrobisz bo go nie zobaczysz :) chyba ze uzyjesz tego eliksiru

@down

dobra idz wypowiadaj sie w elsword,

ja tylko uswiadamiam kolege ze ten eliksir dziala na sinkow itp

nawet dzisiaj sprawdzilem :)

1359121200-U261555.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...