Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]LastChaos-gra

Minecraftowiecx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam pytanie, na czym polega gra lastchaos? poniważ ja i moim znajomi zamierzamy w to zagrać, da się grać w grupie?

wogóle opisać mi o co w tym chodzi i wgl. i jaki serwer polecacie?

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Last Chaos to MMORPG. Z grubsza chodzi tutaj o to, aby wbijać exp, zdobywać poziomy i się wykoksać. Jak najbardziej da się grać w grupie i taka gra jest zdecydowanie najprzyjemniejsza. Napisz konkretnie, co chciałbyś wiedzieć, bo pisanie wszystkiego zajęłoby mi masę czasu. :P Co do serwera to polecam standardowo globalny, albo ewentualnie LCGN02/Destiny.

Opublikowano

Siemka. Mam pytanie, na czym polega gra lastchaos? poniważ ja i moim znajomi zamierzamy w to zagrać, da się grać w grupie? wogóle opisać mi o co w tym chodzi i wgl. i jaki serwer polecacie?

Ja tam bym ci doradził tak Pobrać LC PL I zacząć grać z kolegami Reszty sam się nauczysz na błędach Jak każdy z nas :D Dla mnie LC PL zostało tylko serwerem do nauki i nic wiecej

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja właśnie patchuję grę , i poprostu zacznę grać jak czegośnie bedę wiedzieć to bedę tu pisał , a było coś takiego że sięmistrza gry szukałoczy jakoś tak nie pamietam jest to dalej?

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Ja właśnie patchuję grę , i poprostu zacznę grać jak czegośnie bedę wiedzieć to bedę tu pisał , a było coś takiego że sięmistrza gry szukałoczy jakoś tak nie pamietam jest to dalej?

Jak zaczniesz grać sama gra cie poprowadzi co i jak na poczatku nawet jak wybrac mistrza i gdzie szukac

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tak, lvl support. Jak zrobisz postać to na pasku szybkiego wybierania będziesz miał LvL Support. Znajdź sobie mistrza i z tej kolekcji dostaniesz bonusy w postaci buffów oraz na 20 poziomie broń +15. :)

Opublikowano

Witam,

Polecam Ci najpierw zajrzeć tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/831552-faq-czyli-kompendium-wiedzy-dla-nowego-gracza/ , potem zobacz na oficjalne forum gry. Tam znajdziesz mnóstwo poradników dla początkującego, zapoznasz się ze wszystkimi systemami, jakie obowiązują w grze. Kolejnym miejscem, gdzie polecam zajrzeć jest

lcpl.weebly.com

Jest to skarbnica wiedzy o LastChaos, wszystko jest bardzo dobrze opisane.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Ja tam bym ci doradził tak Pobrać LC PL I zacząć grać z kolegami Reszty sam się nauczysz na błędach Jak każdy z nas :D Dla mnie LC PL zostało tylko serwerem do nauki i nic wiecej

:( Czemu ja juz all wiem o lc :c

Jako weteran lc ( 8 lat ... xD ) powiem ci tak ze najwiecej gry to sie nauczylem wlasnie na prywatnych serwach :D Co jak co ale najwiecej sie nauczymy na prywatnych :P

Lecz jednak nie ma takowego serwera prywatnego spolszczonego itp no chyba ze znasz dobrze angielski i uwazasz ze jest na poziomie to rozumowania po angielsku tej gry to polecam ci EterniaEp3 Classic jest to serwer chyba ktory utrzymuje sie juz najwiecej czasu z wszystkich prywatnych serwerow sam sie uczylem tam grac jak bylo ep1 no coz stare dobre czasy :D Jak masz jakies konkretne pytania jeszcze to smialo postaram sie odpowiedziec najlepiej jak potrafie :D

Opublikowano

Jako weteran lc ( 8 lat ... xD ) powiem ci tak ze najwiecej gry to sie nauczylem wlasnie na prywatnych serwach :D Co jak co ale najwiecej sie nauczymy na prywatnych :P

Tutaj się w pełni nie zgodzę. Fakt, nauczysz się podstawowych, niezbędnych rzeczy, ale jak przyjdzie do bardziej szczegółowych, to nie zawsze wszystko będziesz wiedział. Niemniej na początek prywatny to dobry wybór. ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Lecz jednak nie ma takowego serwera prywatnego spolszczonego itp no chyba ze znasz dobrze angielski i uwazasz ze jest na poziomie to rozumowania po angielsku tej gry to polecam ci EterniaEp3 Classic jest to serwer chyba ktory utrzymuje sie juz najwiecej czasu z wszystkich prywatnych serwerow sam sie uczylem tam grac jak bylo ep1 no coz stare dobre czasy :D Jak masz jakies konkretne pytania jeszcze to smialo postaram sie odpowiedziec najlepiej jak potrafie :D

8lat to gdzie ty grales? bo od pla to niezaczynales ;)
Opublikowano

Last Chaos to MMORPG. Z grubsza chodzi tutaj o to, aby wbijać exp, zdobywać poziomy i się wykoksać. Jak najbardziej da się grać w grupie i taka gra jest zdecydowanie najprzyjemniejsza. Napisz konkretnie, co chciałbyś wiedzieć, bo pisanie wszystkiego zajęłoby mi masę czasu. :P Co do serwera to polecam standardowo globalny, albo ewentualnie LCGN02/Destiny.

Wbijać exp'a i zdobywać lepsze poziomy itp :)

POMOGŁEM ? Like :)

Powtarzasz wypowiedź Miyoshi. :)

Prawdopodobnie od bety 2005.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Prawdopodobnie nie wiesz jako newbie ze bylo takie lc jak malyzjanskie z 2005 roku, a pozniej usa itd :)

@Znalazles juz jakis serwer i czy potrzebujesz jeszcze z czyms pomocy? Jak cos to sluze pomoca :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...