Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta w orange :)

DJSmoku2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś kupiłem sobie nowy telefon i znalazłem kartę która nie była używana przez ok. 6 miesięcy czy jak doładuję konto będę mógł z niej normalnie korzystać ?? :)

7729614441163031041951.png

Opublikowano

Witam dziś kupiłem sobie nowy telefon i znalazłem kartę która nie była używana przez ok. 6 miesięcy czy jak doładuję konto będę mógł z niej normalnie korzystać ?? :)

Nie ma szans aby działała.

Po nieużywaniu karty kilka tygodni otrzymujesz sms z informacją, że karta wygaśnie bezpowrotnie jeżeli nie doładujesz jej w ciągu 2 tygodni.

Jednym słowem - dawno została dezaktywowana.

@Edit: Aika

Spokojnie, mój błąd.

Tak było jeszcze nie cały rok temu. Widocznie nie jestem doinformowany.

Opublikowano

na starterze masz napisane ile karta jest ważna, w moim przypadku do 2016. jeśli karta ma tylko 6mc-y to nie masz o co się bać

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie ma szans aby działała.

Po nieużywaniu karty kilka tygodni otrzymujesz sms z informacją, że karta wygaśnie bezpowrotnie jeżeli nie doładujesz jej w ciągu 2 tygodni.

Jednym słowem - dawno została dezaktywowana.

Gówno prawda, karty z orange są ważne cały boży rok. Nie ważne czy w telefonie czy pod łóżkiem.

Taki sms przychodzi kiedy jest około chyba tygodnia do wygaśnięcia, 3dni przed i chyba dzień przed.

Wystarczy zadzwonić pod *500 i Ci mówi automat ile jeszcze dni do końca wygaśniącia.

A poza tym jak włożysz ją do telefonu i będziesz miał sygnał itd to normalnie możesz korzystać...

Opublikowano

Karta działa jeśli po włożeniu do telefonu masz zasięg. A Ty możesz dzwonić? Smsy idą i przychodzą?

Opublikowano

Jezeli nie doładowałeś konta x czasu to blokują poł. wychodzące i przychodzące.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...