Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Medieval Budowle Jekorgi

Jekorgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiłem ,że pokaże wam to co zrobiłem do tej pory, może kiedyś będzie z tego ładna wioska Medieval (Średniowieczne) a więc tutaj macie kilka ss'ów , mówcie co wam się nie podoba/podoba :)

--------------------------------------------------------------------------------------------Dom z nieciekawym dachem--------------------------------------------------------------------------------------------

g92zlt.jpgiuzwh9.jpg

-------Dom Rybaka(?)-------

4zk7pq.jpg

3gyz5x.jpg

-------Mostek-------

jrwnm7.jpg

-------Młyn (widziałem go gdzieś i postanowiłem zbudować go z kilkoma zmianami:))-------

nt4st4.jpg

-------Rynek z fontanną-------

ytzxlc.jpg

Wywaliło mi drugiego SS'a , dodam potem ;)

Oceniajcie, krytykujcie bo chyba na tym najbardziej mi zależy, jeśli się spodoba "lajkujcie" :D

Opublikowano

Wstawiłem sam domek do oceny, na wioske jestem za leniwy xD. Dziękuję za ocenę, w środku nie jest wykończone , jest to sam "szkielet" :)

Opublikowano

W domku możesz dodać trochę pochodni czerwonych to by stworzyło taki mroczny klimat, na moje pasowało by do ogólnego wyglądu domku :)

Opublikowano

Dobry pomysł, dzięki za opinię , może dodam tutaj jeszcze coś, ale jak już pisałem jestem zbyt leniwy żeby zrobić wioskę :D

Opublikowano

@Refresh (sory ,że za wcześnie ale potem nie wiem czy będę a fajnie jakby był odświeżony temat, proszę nie warnujcie ;) )

Opublikowano

Jakby mi ktos pomogl to nawet miasto by sie ogarnelo jakies a samemu to nudno. Tylko za lenistwo nie dasz ? Czyli moge to uznac za pozytyw xD?

Opublikowano

Oooo...

Widać że masz talent do budowania.

Myślę że będziesz więcej budował...

Opublikowano

@Ref ( modzi zdecydujcie sie czy sa warny za ref przed 24h czy nie ma , jesli dajesz warna to wiedz ,ze pewny nie jestem i lepiej usun ten post xD)

Dodano: Rynek (pseudo)

Opublikowano

Teraz zaczalem budowac "dwor krola" i pomyslalem ze ten rynek wszystko psuje , usuwac go ?

Usuń.

Bo brzydki ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...