Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Testy gimnazjalne Angielski

Zyrafa2002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, jak iż jestem dobry z anglika, i nie chce sie przeleciec na jakims łatwym zadaniu chcialbym sie spytac co warto powtórzyć na ten test na jutro? dzieki z gory za odp

Opublikowano

3 formę czasowników, tych najtrudniejszych. Czasem potrafi wylecieć z głowy ;)

Poza tym 90% to pewnie będzie czytanie ze zrozumieniem, więc skoro jesteś dobry to nie ma się czym przejmować.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

3 formę czasowników, tych najtrudniejszych. Czasem potrafi wylecieć z głowy ;)

Poza tym 90% to pewnie będzie czytanie ze zrozumieniem, więc skoro jesteś dobry to nie ma się czym przejmować.

Dzięki w sumie z wypracowań zawsze mam 10/10 czy tam 9/10 na pewno będą jakieś zadania z dopasowywaniem obrazków do treści itd.. Boję się, że dadzą jakieś zadanie co sie na nim przejade :P więc chce wiedzieć co może być potencjalnie na tym teście :P czekam na odp przejrze jeszcze starsze testy z innych lat :)

Opublikowano

Nie był taki zły,ale poległem na zadaniu gdzie trzeba było dopasować słowa i je odmienić na rozszerzeniu.

to akurat było dosyć proste bodajże było tam our, better i coś tam jeszcze, sluchanka z rozszerzonego była dosyć podchwytliwa ale ogolnie to luzik, najwiecej problemow chyba sprawilo mi zadanie z tymi 3 osobami, i trzabylo wybrac im park wodny :P nad tym najwiecej siedziałem

Opublikowano

Eee... podstawa prosta, rozszerzenie nawet też. Facetka mi już sprawdziła podstawę i miałem 90%. Rozszerzenie już mi troszkę słabiej poszło, ale rownież spodziewam się dobrego wyniku.

Opublikowano

Eee... podstawa prosta, rozszerzenie nawet też. Facetka mi już sprawdziła podstawę i miałem 90%. Rozszerzenie już mi troszkę słabiej poszło, ale rownież spodziewam się dobrego wyniku.

A jak ci poszlo z tymi parkami wodnymi :)?

Opublikowano

to akurat było dosyć proste bodajże było tam our, better i coś tam jeszcze, sluchanka z rozszerzonego była dosyć podchwytliwa ale ogolnie to luzik, najwiecej problemow chyba sprawilo mi zadanie z tymi 3 osobami, i trzabylo wybrac im park wodny :P nad tym najwiecej siedziałem

Ja tak samo, pierwszą i trzecią osobę dopasowałem bez problemu, ale nie wiedziałem czy C czy D do środkowego. W końcu dałem D, bo był zjazd łódeczką, a on lubi wodę xD

No i zaś musieli znowu dać tego sepleniącego Włocha czy uj wie kogo. Email łatwy, z tym że oczywiście jak zawsze się nie zmieściłem w 100 słowach :D No i wyleciało mi z głowy "Don't mention it", jakaś dziwna pustka w głowie. Na szczęście sobie przypomniałem ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ja tak samo, pierwszą i trzecią osobę dopasowałem bez problemu, ale nie wiedziałem czy C czy D do środkowego. W końcu dałem D, bo był zjazd łódeczką, a on lubi wodę xD

No i zaś musieli znowu dać tego sepleniącego Włocha czy uj wie kogo. Email łatwy, z tym że oczywiście jak zawsze się nie zmieściłem w 100 słowach :D No i wyleciało mi z głowy "Don't mention it", jakaś dziwna pustka w głowie. Na szczęście sobie przypomniałem ;)

tez dałem D :) oby dobrze

Opublikowano

A w mojej szkole nie ma tych testów gimnazjalnych, zapewne będziemy je pisać jak opublikują klucz odpowiedzi :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...