Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/dyskusja] LC Destiny

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ekhm, gra ktoś jeszcze na LC Destiny? :v Opłaca się tam w ogóle wracać? Jak to wszystko teraz wygląda? W ogóle widziałam jakieś kosmiczne ceny (haste po 1.8b o.O)...

Opublikowano

Ja gram, bo nagrywając GP bekowo ulepszałem łuk, i wbiłem 180 na +15 :D

Ceny wysokie, pbi 7kkk.

Dużo polaków, ale jak to na privach >15 lat.

Opublikowano

Ja gram, bo nagrywając GP bekowo ulepszałem łuk, i wbiłem 180 na +15 :D

Ceny wysokie, pbi 7kkk.

Dużo polaków, ale jak to na privach >15 lat.

Dokopałam się do swojej szelmy i tak pomyślałam, że w sumie pograłabym. :D Tylko, że jak widzę ceny na serwerze, które w ogóle nie są adekwatne do ceny cashu to ja nawet sobie setu/broni nie kupie. :|

Opublikowano

Dokopałam się do swojej szelmy i tak pomyślałam, że w sumie pograłabym. :D Tylko, że jak widzę ceny na serwerze, które w ogóle nie są adekwatne do ceny cashu to ja nawet sobie setu/broni nie kupie. :|

No jedno pbi = 7kkk

1 part szelmy +15 = ~50kkk

Opublikowano

Właśnie, na czym na D1 da się teraz troche zarobić? ;x

Podejrzewam, że farmienie w Ex-Tarian i standardowo bicie WB.

Na Destiny wracać nie polecam. Niby serwer oferuje dużo, ale jest masa bugów. Admin jak nie naprawił wielu, tak nie robi tego. Niby jest nowy developer, ale jakoś im się nie spieszy z naprawianiem. Zamiast fixem, zajmuje się nowymi update.

Ceny nadal ogromne. Złoto niezredukowane, nawet niektórzy mają jeszcze go mnóstwo z czasów, kiedy dublowali itemki...

zSCFQrN.png

Opublikowano

Podejrzewam, że farmienie w Ex-Tarian i standardowo bicie WB.

Na Destiny wracać nie polecam. Niby serwer oferuje dużo, ale jest masa bugów. Admin jak nie naprawił wielu, tak nie robi tego. Niby jest nowy developer, ale jakoś im się nie spieszy z naprawianiem. Zamiast fixem, zajmuje się nowymi update.

Eh, jak żyć. :v To gdzie ja mam grać? xD

Opublikowano

Eh, jak żyć. :v To gdzie ja mam grać? xD

Nie mam pojęcia. Jak mówiłem, serwer proponuje szeroką i przemyślaną gamę dodatków, ale problemem jest mnóstwo bugów i te ceny. Jeśli Ci to nie przeszkadza, możesz przecież tam iść, ale podejrzewam, że spotkasz się z nie jednym problemem, czy kilkutygodniowym naprawianiem jednego bugu. :P

Ogólnie to z serwerów obecnych nie ma zbyt wielu dobrych.

Ja proponowałbym:

* PL (ew. Elysion)

* LCGN01/02

* AIO

* Universe

* Eternia EP3 Classic

Wszystko zależy od tego, co chciałabyś zobaczyć, czego doświadczyć na serwerze.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nie mam pojęcia. Jak mówiłem, serwer proponuje szeroką i przemyślaną gamę dodatków, ale problemem jest mnóstwo bugów i te ceny. Jeśli Ci to nie przeszkadza, możesz przecież tam iść, ale podejrzewam, że spotkasz się z nie jednym problemem, czy kilkutygodniowym naprawianiem jednego bugu. :P

Ogólnie to z serwerów obecnych nie ma zbyt wielu dobrych.

Ja proponowałbym:

* PL (ew. Elysion)

* LCGN01/02

* AIO

* Universe

* Eternia EP3 Classic

Wszystko zależy od tego, co chciałabyś zobaczyć, czego doświadczyć na serwerze.

Możesz mówić co chcesz, ale NIE to że Aio czy Universe mają mniej bugów od destiny bo wprowadzasz tylko w błąd graczy.

Opublikowano

Możesz mówić co chcesz, ale NIE to że Aio czy Universe mają mniej bugów od destiny bo wprowadzasz tylko w błąd graczy.

Nie zgodziłbym się, gdybym widział aktualny stan serwerów. Jakieś 3 tygodnie temu miałem okazję być na AIO, jak również na Universe i stwierdziłem, że przy nich Destiny ma dużo poważnych bugów. (ostatnio byłem tam jakieś 3 miesiące temu). Nie stwierdziłem tego po tym, że byłem w grze, a po śledzeniu patchlogów na forum Destiny. Zauważyłem, że stare śmieci jak były, tak są. Aio, czy Universe miały bugi, ale nie odczułem tego zbytnio. Oczywiście nie patrzyłem na wszystko, więc jest to możliwe. Zwracam honor, jeśli rzeczywiście tak jest, jak mówisz... Ale tutaj nasuwa się pytanie, dlaczego ADM DLC nie pisał o fixach na forum?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Ekhm, gra ktoś jeszcze na LC Destiny? :v Opłaca się tam w ogóle wracać? Jak to wszystko teraz wygląda? W ogóle widziałam jakieś kosmiczne ceny (haste po 1.8b o.O)...

Zdecyduj się kobieto Bo nie wiem gdzie cash kupywać już xD Co do cen na d2 to tragedii nie ma i nie było :D wiadomo ciężko było kupić na dwie postacie i kuilku znajomych all sety +15 i kamienie 7 lvl Ale dawało się radę Najłatwiej zarobić dropiąc tokeny i robiąc wepy -10 i sety

No jedno pbi = 7kkk

1 part szelmy +15 = ~50kkk

To normalne ceny ...

part za 50kkk to golas bez kamieni z kamieniami trzeba wydać 100-180kkk za part mówie o D2 Jeszcze zależy też od klasy

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No kpina jakaś. Za 5k cashu wychodzi około 100b. Za to nawet jednej, porządnej części nie kupię?

To jest pikuś Najważniejsze aby grać w minimum dwie osoby Samemu jest ciężko

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To jest pikuś Najważniejsze aby grać w minimum dwie osoby Samemu jest ciężko

Okej. :v Ja mogę tam grać. Jedynie nie pasuje mi ten system jeweli, bo rozumiem, że są wprowadzone te wszystkie korale, prehity i inne badziewia?

Opublikowano

Okej. :v Ja mogę tam grać. Jedynie nie pasuje mi ten system jeweli, bo rozumiem, że są wprowadzone te wszystkie korale, prehity i inne badziewia?

Powiem ci tyle ja Nie używam tych nowych kamieni Standardowe

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ale te nowe kamienie dużo jednak dają. :X

Wiem ale nie mialem okazji wrzucić ich w set Jak narazie chomikowałem do magazynu xD

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...