Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wypierdoliste przygody Unrankeda.

Pieseł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

haha cudny to ty jesteś

triforce na Evelynn i jojańskie :*

ad tf? o.0

i botrk na evelynn.

dobrze że tego golda nie zobaczyłeś:)

Opublikowano

Miałem 8;2 gier.

1 Przegrana Anką na suppie ,2 Jarvanem.

Jarvanem lamiłem 0;14 ( 1 gra )

Potem 8 Win Streak ( TAK 8 POD RZĄD ) Anką 14;0 POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZAJEBISTE ANKI.

I na koniec Anka supp ... BG ( LOSE )

Czyli 8 Win : 2 Lose --> Silver I --> Gold V

Więc nie marudź bo i tak wiedziałem od Twojej 1 przegranej ,że nie wbijesz.

Żeby carrować musisz mieć 90% maksymalnego poziomu LCS'owcu ,by dostac się za 1 razem do Golda.. Mieć Golda za Placement to wyczyn gościu , ciesz się ,że jesteś w silverze ,bo ja bym ci dał max Bronze I za Twój flame , widać ,że wyżywasz się na kolegach ze swojej drużyny.

Wiesz czym się różni Gold od Bronza/Silvera ?

BO KURWA NIE FLAMI SIE NIGDY TY GLUPI SMIECIU ,A NIE JAKAS FARMA 10000000 w 10 minucie CHUJ NIE WYCARRUJESZ SZMATO ,ZGNIJ W TYM SILVERZE I SPADNIJ DO BRONZU ENTER AMEN I CHUJ WIE CO JESZCZE..

Pozdrawiam , Wina Tuska ,że jesteś w silverze.

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Popieram tam czyjeś słowa. Twoje elo zależy od szczescia dobrania teamu..

siema.

Opublikowano

Z takim teamem to się dziwisz? Jak dla mnie ludzi, którzy pickają Teemo na topa to powinni banować tak samo jak za wychodzenie z gier. Wiem, że Muczaczos wbił nim nawet challengera na chwilę ale to jest useless champ bo pada w sekunde jak nie potrafisz nim grać do perfekcji. Zwykłe spamowanie Q+AA i stawianie grzybów to nie wszystko. Ja się strasznie wkurwiam jak ludzie pickują na topa Teemo, a do jungli Mastera.. i co wtedy można zrobić bez tanka skoro taki przykładowy Alistar dużego dmga nie ma jako tank?

Ja sobie daje spokój z rankedami i gram ARAM i polecam Tobie to samo bo poprawia humor, a przy okazji nauczysz się grać postaciami zapomnianymi np Urgot czy Poppy.

to , że ty nie umiesz grać tymi postaciami to nie znaczy że inni też

polecam maść na ból dupy

Opublikowano

Ja wygrałem 7/10 gier i mi przydzieliło Silv4.

Aktualnie jestem gold 4.

Wbić golda nie jest trudno...wystarczy grać w miarę 'normalnie', czyli nie trollujesz/nie afkujesz/nie wyzywasz innych(przez to najczęściej jest lose)

I tak gz tego silver 1, bo mogło dać Cię niżej ;)

Opublikowano

Ja wygrałem 7/10 gier i mi przydzieliło Silv4.

Aktualnie jestem gold 4.

Wbić golda nie jest trudno...wystarczy grać w miarę 'normalnie', czyli nie trollujesz/nie afkujesz/nie wyzywasz innych(przez to najczęściej jest lose)

I tak gz tego silver 1, bo mogło dać Cię niżej ;)

żeby wbic golda nie trzeba grac "normalnie" bo gold to zaden poziom wystarczy uzywac przynajmniej 1% mózgu bo silver/brąz po prostu go nie ma

Nidzgor_eune_134_1_logo.png

Opublikowano

Osobiście wolę mieć w teamie Eve z botrkiem która w miare wywoluje presje na mapie niż jakiegoś retarda z "poprawnym buildem"...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...