Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wypierdoliste przygody Unrankeda.

Pieseł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż, najwidoczniej moim przeznaczeniem jest skończenie w Gównie 5, jakiś wychuj mi jeszcze powie, że każdy siedzi gdzie zasługuje? Pierdolone ścierwo z 1/21 jest carrowane przez team, a ja mam takie pierdolone, wyjebane w dupe ścierwa, które po Ace nie umieją pushować jednej linii, tylko nakurwiają dragona w 50 minucie w jungli. No nic, niby 10 gier, ale znając moje ultra wykurwiste szczęście, takie gówna będę miał za każdym razem. Zac się wkurwiał, insta focus i gg wp

Dzień #1

UaOvfdS.jpg

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Jak już mówiłem, jak było ELO to była ta granica pomiędzy lepszymi, a gorszymi, teraz wszystko opiera się na Teamie - nawet na streamach można to zauważyć.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wczoraj tez tak mialem :D cassio 22/4 lose- miniony nam pushowaly towery nexus, pisalem zeby sie cofneli i poszedlem deff a patrze oni team fight :D zdarza sie, ale jak umiesz grac to na pewno nie bedziesz w gownie 5

Na syndre polecam zhonyie zamiast lich bane, zawsze jakis ratunek gdy cie focusuja

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Z takim teamem to się dziwisz? Jak dla mnie ludzi, którzy pickają Teemo na topa to powinni banować tak samo jak za wychodzenie z gier. Wiem, że Muczaczos wbił nim nawet challengera na chwilę ale to jest useless champ bo pada w sekunde jak nie potrafisz nim grać do perfekcji. Zwykłe spamowanie Q+AA i stawianie grzybów to nie wszystko. Ja się strasznie wkurwiam jak ludzie pickują na topa Teemo, a do jungli Mastera.. i co wtedy można zrobić bez tanka skoro taki przykładowy Alistar dużego dmga nie ma jako tank?

Ja sobie daje spokój z rankedami i gram ARAM i polecam Tobie to samo bo poprawia humor, a przy okazji nauczysz się grać postaciami zapomnianymi np Urgot czy Poppy.

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że od około 27 levela na normalach W KAŻDEJ JEDNEJ GRZE miałem w enemy platyne/diamond, w swoim też czasem, ale zazwyczaj goldy, to był zajebisty poziom rozgrywek, a teraz pierwszy ranked na koncie, i taki przeskok, czułem się jak bym grał z 10 levelami. Zaraz będę grał i spróbuję wyfarmić dywizję jakąś.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png

Opublikowano

Jak już mówiłem, jak było ELO to była ta granica pomiędzy lepszymi, a gorszymi, teraz wszystko opiera się na Teamie - nawet na streamach można to zauważyć.

co ty pierdolisz gosciu, nic sie nie opiera na teamie tylko na tym jak skillowy jestes i czy potrafisz kerjowac ty jestes kupą i nei umiesz zgarniesz killa killi w grze jak w early gowno zrobiles zeby wygrac i piedolisz jakie to masz chujowe teamy, kurwa smurfy z diamentu robią przez tydzien brąz V -> diament i pierdolisz mi ze to kwestia teamow zalosne, granica elo dalej jest bo elo nie zniknelo tylko stalo sie ukryte wiec skoncz pierdolic te glupoty vanosh wez sie za lekcje lepiej

@ścierwo z tematu no kurwa rzeczywiscie typ 1/21 jest kerowany przez team, jak ja widze takich idiotow to az mi sie rzygac chce , pewnie z tych 21 killi to 90% z nich sa twoje bo jestes jebanym zerowcem i potrafisz tylko zabic free killa bez itemow, dobrze ze przegraliscie

Z takim teamem to się dziwisz? Jak dla mnie ludzi, którzy pickają Teemo na topa to powinni banować tak samo jak za wychodzenie z gier. Wiem, że Muczaczos wbił nim nawet challengera na chwilę ale to jest useless champ bo pada w sekunde jak nie potrafisz nim grać do perfekcji. Zwykłe spamowanie Q+AA i stawianie grzybów to nie wszystko. Ja się strasznie wkurwiam jak ludzie pickują na topa Teemo, a do jungli Mastera.. i co wtedy można zrobić bez tanka skoro taki przykładowy Alistar dużego dmga nie ma jako tank?

Ja sobie daje spokój z rankedami i gram ARAM i polecam Tobie to samo bo poprawia humor, a przy okazji nauczysz się grać postaciami zapomnianymi np Urgot czy Poppy.

co ty masz kurwa do mastera w jungli? bardzo mocny pick ktory zazwyczaj konczy gry w 15-20min ale scierwo z silverka tego nie zrozumie.

Tak już jest,nic nie poradzisz,żeby trafić na normalny team to musisz mieć farta ^^

KURWA TO JEST KID MODERATOR? ja pierdole mega wombo combo facepalm x2000, w tej grze nic nie zależy od teamu do diamentu 1 spokojnie mozna wygrywac solo, a zeby trafic na normalny team trzeba miec farta? ja mysle ze masz 50% szansy kurwa
Opublikowano

@ unban kjerwa Heh :D Co do tego Teema to nawet się zgadzam :D W ogóle powinni usunąć teema z lola, w enemy noobski champion bo cały czas ucieka a na 1 vs 1 nic nie robi i tylko w kółko ucieka i to jest noobskie, a w moim teamie useless :D I tak źle i tak nie dobrze :P Nie lubię jak ktoś pickuje Teema, Noctruna, Hecarima itp. Rozwiązanie delejtnąć go i szlus :>

@Top Hmm QQ? To jest raz, bo to, że enemy ma 1/21 i nie potrafisz tego wycarrować skoro uważasz, że umiesz grać no to jednak jesteś słaby i tyle... sad but true. Zamiast lich bane mogłem zrobić Zhonya'e to tak jakby coś. MF Frozen mallet why not widząc tego ss mogę stwierdzić, że obydwa teamy są słabe ( build itp. ) i po prostu wygrali bo pewnie wy zrobiliście jakiegoś faila albo w enemy był ktoś bardziej ogarnięty od ciebie i tyle. Poza tym jak miałeś feeda to sam mogłeś chodzić i niszczyć wszystkich po kolei... tak więc po prostu przegrałeś przez siebie i tyle w temacie więc nie wiem o co się tak dusisz? Ew. sam na siebie możesz być zły.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Hmm QQ? To jest raz, bo to, że enemy ma 1/21 i nie potrafisz tego wycarrować skoro uważasz, że umiesz grać no to jednak jesteś słaby i tyle... sad but true. Zamiast lich bane mogłem zrobić Zhonya'e to tak jakby coś. MF Frozen mallet why not widząc tego ss mogę stwierdzić, że obydwa teamy są słabe ( build itp. ) i po prostu wygrali bo pewnie wy zrobiliście jakiegoś faila albo w enemy był ktoś bardziej ogarnięty od ciebie i tyle. Poza tym jak miałeś feeda to sam mogłeś chodzić i niszczyć wszystkich po kolei... tak więc po prostu przegrałeś przez siebie i tyle w temacie więc nie wiem o co się tak dusisz? Ew. sam na siebie możesz być zły.

jak ma takie scierwo wycarrowac skoro napierdala kazdego ulta na fiore i kurwa "chujowy team", i lichbane na syndre ja pierdole

Opublikowano

co ty pierdolisz gosciu, nic sie nie opiera na teamie tylko na tym jak skillowy jestes i czy potrafisz kerjowac ty jestes kupą i nei umiesz zgarniesz killa killi w grze jak w early gowno zrobiles zeby wygrac i piedolisz jakie to masz chujowe teamy, kurwa smurfy z diamentu robią przez tydzien brąz V -> diament i pierdolisz mi ze to kwestia teamow zalosne, granica elo dalej jest bo elo nie zniknelo tylko stalo sie ukryte wiec skoncz pierdolic te glupoty vanosh wez sie za lekcje lepiej

@ścierwo z tematu no kurwa rzeczywiscie typ 1/21 jest kerowany przez team, jak ja widze takich idiotow to az mi sie rzygac chce , pewnie z tych 21 killi to 90% z nich sa twoje bo jestes jebanym zerowcem i potrafisz tylko zabic free killa bez itemow, dobrze ze przegraliscie

co ty masz kurwa do mastera w jungli? bardzo mocny pick ktory zazwyczaj konczy gry w 15-20min ale scierwo z silverka tego nie zrozumie.
KURWA TO JEST KID MODERATOR? ja pierdole mega wombo combo facepalm x2000, w tej grze nic nie zależy od teamu do diamentu 1 spokojnie mozna wygrywac solo, a zeby trafic na normalny team trzeba miec farta? ja mysle ze masz 50% szansy kurwa

nikt nie wygra gry sam. ja wygrywam gre wstepna sam z twoja mama ale to chyba ze o to chodzi, nie rozumiem ciebie jak mozesz plakac ze osoba ktora gra na poziomie silver, nie potrafi wycarrowac gry w brazie jak ma noob team. smurfy wszystko wygrywaly ? nie.

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

nikt nie wygra gry sam. ja wygrywam gre wstepna sam z twoja mama ale to chyba ze o to chodzi, nie rozumiem ciebie jak mozesz plakac ze osoba ktora gra na poziomie silver, nie potrafi wycarrowac gry w brazie jak ma noob team. smurfy wszystko wygrywaly ? nie.

hahaahahahahaha zeby nie potrafic wycarrowac gry w brazie to trzeba byc uplosledzonym, gry na easy boty sa trudniejsze

Opublikowano

jak ma takie scierwo wycarrowac skoro napierdala kazdego ulta na fiore i kurwa "chujowy team", i lichbane na syndre ja pierdole

No rzeczywiście troll item, tylko kurwa 800 magic DMG dodatkowego co 2 sekundy z AA, ojj, ale ja troll, 9x me pls

Dzień #2

Screena normalnego nie ma, bo wyjebało mi ekran końcowy. Lux & Poppy na topie? Vayne & jayce na Bocie? No kurwa, łelkom tu de nordik, bejbe. W enemy Cass, (0/5 zeszła z linii, pod koniec gry legendary) Panth, Varus (legendary w 10 minucie), Blitzcwel i Master of disaster Yi.

Ja:

U9VmwuN.png

Oraz moi zajebiści kamraci z drużyny:

Zbaa2LU.png

aaDzOCc.png

Wj6OEzv.png

dmo46Nc.png

Ps. Miałem nakurwiać plejsy z rzędu dopóki nie wbije dywizji, ale jednak 2 godzinki przerwy muszą być, tak więc wrzucę dopiero potem następne screeny.

12zuijh.png

Opublikowano

No rzeczywiście troll item, tylko kurwa 800 magic DMG dodatkowego co 2 sekundy z AA, ojj, ale ja troll, 9x me pls

Dzień #2

Screena normalnego nie ma, bo wyjebało mi ekran końcowy. Lux & Poppy na topie? Vayne & jayce na Bocie? No kurwa, łelkom tu de nordik, bejbe. W enemy Cass, (0/5 zeszła z linii, pod koniec gry legendary) Panth, Varus (legendary w 10 minucie), Blitzcwel i Master of disaster Yi.

Ja:

U9VmwuN.png

Oraz moi zajebiści kamraci z drużyny:

Zbaa2LU.png

aaDzOCc.png

Wj6OEzv.png

dmo46Nc.png

Ps. Miałem nakurwiać plejsy z rzędu dopóki nie wbije dywizji, ale jednak 2 godzinki przerwy muszą być, tak więc wrzucę dopiero potem następne screeny.

"No rzeczywiście troll item, tylko kurwa 800 magic DMG dodatkowego co 2 sekundy z AA, ojj, ale ja troll, 9x me pls" co za zerowiec kurwa zeby ci po 10 grach braz 5 dalo bedziesz w swoim elo smieciu

Opublikowano

"No rzeczywiście troll item, tylko kurwa 800 magic DMG dodatkowego co 2 sekundy z AA, ojj, ale ja troll, 9x me pls" co za zerowiec kurwa zeby ci po 10 grach braz 5 dalo bedziesz w swoim elo smieciu

tuOrqWA.jpg

Może mi powiesz, co zamiast LB dało by mi lepszy DMG? Bo ciekawy jestem.

12zuijh.png

Opublikowano

Szkoda, że lol to taka gra, gdzie choćbyś grał jak uj wie kto to sam nie wygrasz. Mówi się "no tak jasne umiesz carrować to wygrasz" ale jak wygrać mając 2:0 na adc i topa, którzy mają po 5:0? Albo wyjdzie Ci jungler w 5 minucie bo gank mu się nie udał.... Dobijające jest też to, że aby wygrać musisz mieć szczęście

Anyway gj, powodzenia

Opublikowano

Dzień #3

Znowu wyjebało mi ekran końcowy. Gra nie ciekawa, zwykły stomp, na szczęście na moją korzyść, Jinx rozjebana na bocie 4/0 do 10 minuty
WYBkfjH.png
Tak więc narazie 2/3 gry wygrane.

12zuijh.png

Opublikowano

Dzień #4
3/4 jak narazie, nawet nie źle, myślałem że będzie gorzej po pierwszym meczu, może będzie gold od razu.
Ewelinka na jungli too OP, opłaciło się babysitować bota:
9LoaniP.jpg

12zuijh.png

Opublikowano

O kurwa ale się uśmiałem xD

"Screena normalnego nie ma, bo wyjebało mi ekran końcowy. Lux & Poppy na topie? Vayne & jayce na Bocie? No kurwa, łelkom tu de nordik, bejbe."

Zajebisty koleś jesteś xD Dawaj więcej ss'ów ze swoimi chujowymi teamami z gówna 5 ;D

Opublikowano

@ unban kjerwa Heh :D Co do tego Teema to nawet się zgadzam :D W ogóle powinni usunąć teema z lola, w enemy noobski champion bo cały czas ucieka a na 1 vs 1 nic nie robi i tylko w kółko ucieka i to jest noobskie, a w moim teamie useless :D I tak źle i tak nie dobrze :P Nie lubię jak ktoś pickuje Teema, Noctruna, Hecarima itp. Rozwiązanie delejtnąć go i szlus :>

@Top Hmm QQ? To jest raz, bo to, że enemy ma 1/21 i nie potrafisz tego wycarrować skoro uważasz, że umiesz grać no to jednak jesteś słaby i tyle... sad but true. Zamiast lich bane mogłem zrobić Zhonya'e to tak jakby coś. MF Frozen mallet why not widząc tego ss mogę stwierdzić, że obydwa teamy są słabe ( build itp. ) i po prostu wygrali bo pewnie wy zrobiliście jakiegoś faila albo w enemy był ktoś bardziej ogarnięty od ciebie i tyle. Poza tym jak miałeś feeda to sam mogłeś chodzić i niszczyć wszystkich po kolei... tak więc po prostu przegrałeś przez siebie i tyle w temacie więc nie wiem o co się tak dusisz? Ew. sam na siebie możesz być zły.

czytam komentarze - czytam ten o aramie - zaczynam grac arama

czytam twoj komentarz i akceptuje przy okazji gre - teemo mi sie trafil

what the hell

Opublikowano

Dzień #5

TF'em na supporcie, moja Tristanka złapała feeda, ale i tak ledwo wygraliśmy, ale biegałem za nią, leciały stuny, ogólnie całkiem zajebiście, nie za łatwo, nie za trudno, dobra giera.
Q825alC.jpg
Czyli już 4 z 5 wygrane, dobrze idzie.

12zuijh.png

Opublikowano

Dzień #6

Niestety, zjeby z Topa i Mida skutecznie przegrały grę swoim farmieniem minionów podczas moich ganków, chuj że przed gankiem leciało 10 pingów. Starałem sie babysitować Bota, tristanka wyłapała 6/2 no ale Akali i GP (za pickowanie tego gówna powinny lecieć permy) zbyt nafeedowali swoich laneró by mogła coś zrobić, ja padałem w late starając się coś robić. Kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu, że jungler to pozycja najbardziej zależna od lanerów, o wiele bardziej niż support, szczególnie w S4

IikNZTu.png

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dzień #7

Zapomniałem screena zrobić, nie chce mi się wchodzić na lolkinga itp. Ogólnie team full AD bo last pick zajebał Rivenke na mida (linia przejebana od course), w enemy rammus, orianna, sivir soraka i eve, pierdyliard miliardów nastackowanego armora na wszystkich (każdy obowiązkowo Tabi), musiałem nakurwiać combo Clever/Whisper/Youmuu żeby w ogóle jakikolwiek DMG robić. Staty 15/4 ale chuj ze statami, ważne że win, enemy zrobili greed na baronie, Ace i win. Tak więc 5 z 7 gier wygrane.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dzień #8

Anka support, Tristana afk, surr at 20:00. Nudy. 6/8.
ijqEBh2.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dzień #9

Gold staje się coraz bardziej rzeczywisty, Anka na suppie to jednak God Tier, aczkolwiek Ez był jakimś chujowym unrankedem, a taric + Twitch goldy, aczkolwiek dostali stuny na ryje i wp. Solowałem też ich mida na luzie.
IkkXx8s.jpg

12zuijh.png

Opublikowano

I chuj, seria skończona, Silver 1. Miał bym Gold'a od razu, ale oczywiśćie w ostatniej grze miałem pierdolone, trollujące ścierwo które skończyło ze statami 0/25, wykurwiście kurwa cudnie, aż mi się odechciało kurwa grać w to gówno. I teraz się kurwa męcz na pierdolonym S1 dostając 1 punkt za wina, bo jakiemuś pierdolonemu, greckiemu ścierwu zachciało się kurwa trollować, ja pierdole, gardze tą grom, trzeba jednak zaczać nakurwiać w Dote którą wydaje porządna firma, a nie jakieś pierdolone jebane Rioty które mają wyjebke na wszystko oprócz hajsu, do tego w Docie już niedługo będą rankedy, kurwa mać, wkurw mam jak skurwysyn, napierdalaj przynajmniej 20 gier jak kurwa nic, bo jakieś gówno dostaje dokurw w gimbazie i musiało przytrollować grę by poczuć się lepiej, o kurwa...

12zuijh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...