Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Babilon wielki tylko do wierzących

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam ostatnio mętlik w głowie ostatnio zaczołem czesciej chodzic do kosciola modlic sie itd a dzisiaj dowiaduje sie ze swiadkowie jehowy mowia ze wielkim babilonem czy tym co w czasach ostatecznych bog zniszczy jest kosciol katolicki tak oni uwazaja troche sie wystraszylem ale przeciez np sw faustyna kowalska zakonnica i miala objawienia itd i wiele swietych tez je mialo i gdybysmy byli falszywa religia co mowia swiadkowie jehowy to takowych objawien i stygmatow by nie bylo i jeszcze jedno badacze pisma swietego i swiadkowie jehowy mowia ze nie mozna modlic sie do zdjec itd ani do nikogo innego tylko do boga a przeciez modlimy sie do maryi itd wiem ze byly objawienia fatimskie i maryja mowila ze trzeba modlic sie na rozancu itd pomozcie bo nie wiem co myslec czy nasza religia faktycznie jest taka jak mowie swiadkowie jehowy czy nie?

Opublikowano

Myśl, logicznie każda inna religia uważa swoją za 'prawdziwą'..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...