Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Upated

13adam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w sumie to nienajgorszy ale dobrze piszecie ze przedobrzyli...roomy sa malo widoczne i shop malo przejrzysty trzeba najezdzac kursorem na kazda bron bo nie wiadomo co to jest...niby pisze obok ale kto na to patrzy..szczerze mowiac to wolalem tamten wyglad CA...nie wiem jak wy?..

Opublikowano

BEZNADZIEJA

(06:45 PM) []-DJ_SPEED_HAK - Mam twoje IP wiec moge z twojm kopem robic wszystko co bede chcial wiec nie prowokuj

(06:43 PM) []-DJ_SPEED_HAK - i nie jestem 15 latkiem jest duzo starzy od ciebie i Lukiego wiec mnie nie wkurw.. bo ci kur... kompa alt+ctrl+dlet czyli po kopie bedziesz mial i mi gowno zrobisz

Mówią ,że ja jestem dzieckiem

xD

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

jamjestmaciej każdy woli tamten wygląd :) ale nie wiem co zrobili z CA ale krócej mi sie ładuje.. mam 512RAM i przed update mapa ładowała mi sie z 2-5min a teraz 1-2min i mam :) ale najbardziej nie podoba mi sie wygląd sklepu i kanały z pokojami.. też nic nie widać czy to Eliminacje czy FT.. za mało widoczne wszystko..

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Opublikowano

w ogole to mi ten styl sie podoba ale gdy wchodze np. w sklep, charakter lub klan to mam czarny ekran i musze wylaczyc combata albo gdy skoncze jakies eli czy cos to exp'a dostaje i gp ale tez mam czarny obraz. co to ma byc do ch**?

mam taksamo co mam zrobic?????????????

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

ja mam tak na początku, jakieś 5min każdej rundy

@down

mi też, szybciej się mapy ładują :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...