Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Upated

13adam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co Sądzicie O Nowym Upated ??

Czy Wam Się Podoba ??

Moim Zdaniem Gorszego Upated Niewidziałem Odkąd Gram W Combata NEXON Się Niepostarał Zabardzo.

Opublikowano

Według mnie przedobrzyli, chcieli zrobić coś szokującego a wyszedł im wielki bałagan, do teraz nie moge się połapać w wielu rzeczach (np. w sklepie)... Stara wizualizacja była OK, nie wiem czemu postanowili to zmienić :(

Opublikowano

wczesniej gdy sie logowalem to taka dupa z tego tez nie moge sie polapac a gdy dochodzilem do gry to tak scina mi teraz i jesszcze wolniej biega zal poprostu

delete by mount

Opublikowano

Moim zdaniem powinni gracze napisac jakies podanie o proźbę o powrucenie do starego wyglądu żeby było wszystko po staremu. Bo ten szop terez to kicha nic niewiem gdzie co jest. :angry:

Opublikowano

moim zdaniem to najleprzy update jaki byl wyglad fajny i wogule szybciej w chodzi do rooma kiedys musialem czekac z 6 minut czasami a teraz 1.2.3 i gram 0 laga itp mam nadzieje że ten wyglad zostanie

mca.png
Opublikowano

mi się zdaje, że to chyba do mikrofonów wierz, że byś mogł sobie pogadać w czasie gry, ale nie jeste pewien.

POMOGŁEM? DAJ 5!

kuba1994.png

NIE JESTEM MANIAKIEM GRAM DLA PRZYJEMNOŚCI ;)

Opublikowano

Nie to nie od tego, ja gadam przez TS z klanem, mam mikro podłączone i dalej to jest.. chyba chodzi o ten "megafon" co za nx kupujesz, chyba o to chodzi.. a co do wyglądu to jednym słowem - z j e b * * y... przez 10min szukałem sklepu a jak znalazłem to przez kolejne 10min szukałem wyjścia do lobby.. ale za to mi fajnie chodzi, mam 512RAM i wcześniej ładowało mi sie ok. 2-4min mapa, a teraz nawet minuty nie musze czekać, od razu leci :)

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Opublikowano

Fakt, niektóre rzeczy szybiecj się ładują ale w grze mam ciągłe lagi co jakiś czas (koledzy z klanu także :/). Fajnie gdyby wrócił poprzedni styl... Aha i do czego jest ten megafon za nx'y?

Opublikowano

w ogole to mi ten styl sie podoba ale gdy wchodze np. w sklep, charakter lub klan to mam czarny ekran i musze wylaczyc combata albo gdy skoncze jakies eli czy cos to exp'a dostaje i gp ale tez mam czarny obraz. co to ma byc do ch**?

Opublikowano

gdyby nie shop to było by fajne, bo widzę np. czy na servie jest frendly fire włączony czy nie. i to mi się podoba,

temat powinien być założony w General Discussion czy jakoś tak .... ludzie ogarnijcie się trochę ....

Opublikowano

Fakt, niektóre rzeczy szybiecj się ładują ale w grze mam ciągłe lagi co jakiś czas (koledzy z klanu także :/). Fajnie gdyby wrócił poprzedni styl... Aha i do czego jest ten megafon za nx'y?

ten megafon służy do pisania z WSZYSTKIMI w grze. Np. grasz Eliminacje i po prawe stronie masz takie okienko jak by i widzisz co kto pisze i możesz z nimi pisać. Tak mi tłumaczyli, ale nie wiem dokładnie bo nigdy nie kupowałem tego Megafonu bo jak bym miał nawet NX to dla mnie była by to strata.. chociaż nigdy nie miałem NX i nie bd mieć ^^

Opublikowano

A i co do tego mikrofonu przekreślonego to też mi się wydaje że to jest jak w cs'ie... naciskasz jakiś klawisz i gadasz normalnie w grze z KAŻDYM.. pewnie coś wymyślą jeszcze ..

Opublikowano

wygląd niech wróci stary.. ale reszte niech zostawią bo mi sie krócej ładuje mapa :D

Opublikowano

wygląd niech wróci stary.. ale reszte niech zostawią bo mi sie krócej ładuje mapa :D

jak mogli tak skaszanić tą grę

Opublikowano

każdy gracz z którym grałem pisał "this new system is sux" widać że nie tylko nam polakom sie to nie podoba.. i kolega z klanu próbował napisać do Adminów CA żeby przywrócili stary wygląd ale nie wiem czy mu się udało

Opublikowano

ludzie macie problem z nowym designem ? to zróbcie petycje userów Multi Player Cheats forum na 100% wam pomogą i wróci stary denny design. nie ma co skomleć, zrobili i tyle ....

Opublikowano

Mi też ten nowy patch się nie podoba mam problem z zakupem broni i wogóle wole poprzedni wygląd.

Ale wy macie problemy to mi się nie podoba tam to mi się nie podoba zrobili tak będzie nie narzekaj i tak nie zmieni

delete by mount

Opublikowano

ponarzekać można no co :P w końcu po to jest ten temat założony żeby pisać co kto myśli o tym.. wyluzuj ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...