Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 Polski Globalny Server Kalonline ?!

ZARYWACZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobra logowanie dzisiaj im się zrypało (wczoraj normalnie się zalogowałem i ściągnąłem klienta), ale nie rozumiem stwierdzenia "Strona to koszmar" ? umiesz lepiej?

Poza logowaniem jest jeszcze mały problem z "ą" (to tylko wina kodowania), ale generalnie nie jest źle :P

Zaznaczam że to dopiero beta, więc drobne błędy mogą się trafić.

sign.png
Opublikowano

No dobra logowanie dzisiaj im się zrypało (wczoraj normalnie się zalogowałem i ściągnąłem klienta), ale nie rozumiem stwierdzenia "Strona to koszmar" ? umiesz lepiej?

Chodziło mi o prędkość z jaką się ładuje :P, chociaż może jest to wina przeciążenia. Ja mam neta 8mb i zanim tło strony się załaduje to trochę czasu minie.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

server jest online jak wł kala wpisze id i pw to wywala błąd systemu czy cos :P

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

3 marca koncza sie closed beta testy i zaczna open, nie jestem pewien ale od tego czasu server bedzie chodzil normalnie czyli zadnych kasowania postaci resetow itd. thief rowniez bedzie... a co do innych rzeczy to juz nie ten sam kal co kiedys gdzie grindowales bog wie ile godzin na jedym spocie zeby stracic wszystko przez 1 lag... jesli bedzie , a ma byc , to wszystko co na dotychczasowym international global to bedzie calkiem milo. 3rd job, dungeony, nowe lokacje, wojny, armie, areny , questy powtarzalane i duzo duzo wiecej chodza nawet plotki ze bedzie to bardziej rozwiniety server niz int. ;];]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...