Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hns Ganiany 100aa] NEW STATYSTYK JUMPÓW [UNIKALNY] - 4Fragers.xaa.pl

meest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odswieżam :). Aktualizacja nastopiła :).

To nie miejsce na reklamę.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 10 dniowej przerwie w odswieżaniu, odswieżam teraz :)

Na serwerze zawitało 4000 GRACZY!!!

Opublikowano

Odswieżam !! Reset Top Skoków był !! Zmienione RoundSoundy oraz pare poprawek oraz zmienił serwer nazwe na " [HICIOR!] "

Zapraszam serdecznie na wspólną gre!

Opublikowano

Odświeżam !!! Zapraszam do wspólnej gry! Serwer istnieje juz 8 miesięcy!

Opublikowano

Mini konkursik na serwerze polega on na zapraszaniu znajomych :) Więc tak.

Jeżeli zaprosisz jednego swojego znajomego na serwer gdzie pogra pare minutek na serwerze można dostać 50 Fragów !

Jeżeli zaprosisz 2 naraz swoich znajomych na serwer gdzie pograja pare minutek na serwerze mozna dostać 120 Fragów !

Jeżeli zaprosisz 4 naraz swoich znajomych na serwer gdzie pograja również pare minutek można dostać 300 Fragów !

W Czerwcu będzie konkurs kto najdłużej przegra na serwerze godzin, to będą nagrody takie jak

Za 1 Miejsce : Klucz CD-Kay CS 1.6 , Global Offensive ,  Serwer 16 Slotowy Publiczny na 2 miesiące ( Ten kto 1 miejsce zajmie bedzie miał do wyboru tylko 1 rzecz ! )

Za 2 Miejsce : Serwer 11 Slotowy Prywatny 1000 FPS Hosting Pukawka.pl

Za 3 Miejsce : VIP na okres 2 Miesięcy !

Nagrody sponsoruje właściciel serwera czyli : meeS[t] `

PS. Tak jak wspomniałem taki konkurs będzie w Czerwcu ale nie powiem dokładnie którego bo jeszcze muszę pozałatwiać parę spraw. Będziecie w tym temacie poinformowani na bieżąco bądź na forum :).

Pozdrawiam Własciciel serwera.

Jakie kolwiek pytania dotyczące serwera, konkursu proszę pisać pod tym tematem albo na PW mi wysłać tutaj bądź na forum.

Dlaczego taki konurs wystartuje w czerwcu?:

A więc tak serwer w czerwcu będzie miał już 9 miesiąc istnienia, dużo stałych graczy ma serwer HNS i bardzo miłych kulturalnych, dzieki im serwer dalej stoi, gdyby nie oni to juz serwer by padł pare miesięcy temu a już trzyma się bardzo długo, pierwsze kroki serwera były na hostingu SerweryGier.com, tak wiem serwer okropny ale ja (Własciciel) chciałem dla jaj sobie stworzyć serwer z nudów, i gdy stworzyłem serwer i zobaczyłem ile gra osób na tym serwerze to pomyślałem sobie że bardzo dobrego HNS stworzyłem i powinienem kontynuować dalej prace nad nim i postanowiłem zmienić Hosting na Pukawke.pl gdzie jeszcze więcej graczy przyciągneło, i mnie to bardzo uszczęśliwiło i miałem dalszy zapał do pracy nad serwerem i tak przez 9 miesięcy! . Serwer ma przyszłość i to bardzo dobrą serwer napewno nie padnie po paru miesiącach.

Opublikowano

Odsieżam. Przez 3 dni serwer był off a to dlatego iż były prace nad nim. Dzisiaj o godzinie 20:00 wystartował serwer i na sam początek już grało 8/13

Zmiany które zostały zrobione przez te dni to:

- Nowy kolor smugi granatu zamrażającego (w tej chwili jest błękitny).

- Będą nie co zmiany w VIP'ie

- Nowe roundsoundy

- Nowy wygląd /top15 i bardziej przejrzysty wykonanie bedzie przez Mendez'a

- VIP będzie miał swój własny unikalny model postaci oraz nóż.

- ALL _ UB nastąpi w godzinach wieczornych 15-18 bądź 21-23 (ALL UB- oznacza że każdy kto miał aktywnego bana na serwerze nie ważne czy skrypty czy za co innego to będzie miał zdjętego tego bana i będzie mógł dalej graćarrow-10x10.png na serwerze Aterium HNS)

- Będą nowe pytania

- Bardziej urozmaicony ganiany sklepik

- Parę nowych mapek będzie

- Mam zamiar wykupić reklame na serwer ale to dopiero jak wszystko zostanie ogarnięte

- Wiele wiele więcej smile.png.

Opublikowano

Z Okazji dnia Dzień Dziecka dla każdego kto wejdzie na serwer dostaje na start 150 fragów :) Można je wykorzystać za pomocą sklepu który jest serwerze  unikalny :). Również można fragi schować do banku żeby mieć na później :). To już wasza sprawa co bedziecie robić z tymi fragami :)

Więc tak:

Każdy kto wejdzie na serwerze ma obowiązek napisać na u@ jeżeli jest admin napisać o 150 fragów.

Również gdy zaprosisz znajomego na serwer HNS to otrzymasz 80 dodatkowych fragów!

Pozdrawiam :). Administracja serwera.

Opublikowano

Odświeżam :). Zapraszam serdecznie na wspólną zabawe :)

Opublikowano

Ten serwer jest bardzo oganięty. Administracja bez wad. Head Admin rozpatrza każdą skargę podanie itd. Serwer jeden z najlepszych !

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer EasyBlock jest w trakcie robienie, 15-17 Lipca powinien wystartować tak myślę :). W Tą chwile zapraszam na HNS'a zostały zaaktualizowane pluginy :)

Zapraszam Serdecznie! Proszę o ocene serwera HNS :)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm, mało osób gra? jak dziennie gra po 10+ osób a na serwerze jest 13 slotów. No ale cóż może akurat tak trafiłeś.

Nowe Zmiany zostały wporwadzone na serwerze!

• Został usunięty sklepik
  • Został usunięty bank
  • Został usunięty VIP [ Tym czasowo ]
  • Został usunięty plugin dawania fragów graczom
  • Został usunięty system rezerwacji nicku
  • Nowy kolor SG
  • Nowe RoundSound'y
  • Reset TOP LJ

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Serwer był wyłączony przez prawie 2 miesiące ale już wrócił serwer :). W tej chwili baardzo dużo poprawek zostało wgranych :). Został dopracowany JumpStats :). Zachęcam do zagrania :). Od teraz start serwera jest :). Zapraszajcie, grajcie i oceniajcie! :).

Opublikowano

Jak na sam początek był już FULL serwer to znaczy że jest dobrze :). Został naprawiony FastDL

Opublikowano

Dzięki za opinie daje lajk :).

Na serwerze został usunięty model noża gdyż powodował spadki FPS :) Na serwerze pilnie potrzebuje adminów!

Opublikowano

Odświeżam :).

Zmiany nastąpiły na serwerze:

Granat Zamrażający już nie zamraża TT

Granat Zamrażający mrozi tylko 1.5 Sekund a było 4.0

Oraz nowy kolor Granatu Zamrażającego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...