Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hns Ganiany 100aa] NEW STATYSTYK JUMPÓW [UNIKALNY] - 4Fragers.xaa.pl

meest

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co tu pisać ?! Serwer jest zajebisty. Naj naj naj na którym grałem, miła ogarnięta administracja, fajne soundy, modele, pluginy.

Aż miło się gra jak najbardziej go polecam !!!

Opublikowano

Miło mi to słyszeć od was, motywuje mnie to do dalszej pracy nad serwerem.

Jak wspominałem 2 dni temu że na serwerze zawitało 1300 graczy a teraz w ciągu 2 dni 400 graczy nowych zawitało na serwerze ! czyli już ogólnie 1708 graczy zawitało !

Statystyki serwera podrosły niesamowicie aż ciężko mi w to uwierzyć ale to prawda :).

Pozdrawiam. I Zapraszam na wspólną grę :)

Administrator serwera.

To nie miejsce na reklamę.

Opublikowano

Odświeżam :). Zapraszam na wspólną grę :). Na serwerze są przyjaźnij gracze ;).

Poszukujemy jeszcze 2 Adminów !!

Opublikowano

Aktualizacja serwera została wykonana dzisiaj 2.03.2014r o godzinie 9:30 Wszystko świeże jest.

Opublikowano

Zapraszam serwer wraca po długiej przerwie niestety GT Spadło :c. Ale mam nadzieje że zaraz to się nadrobi ;).

Serwer był przez prawie tydzień wyłączony ponieważ był wgrywane pare poprawek oraz nowosci a jakie nowosci? sami się przekonajcie :) Wejdzie na serwer i grajcie!

Opublikowano

Polecam ! Gram na nim dokładnie 4 dni ! Bardzo przyjemnie sie gra 

Bardzo miło że podoba się serwer :). Możesz podać swój nick? to może jakieś darmowe  fragi wleca do banku ;).

Opublikowano

Odświeżam :).

Zapraszam na wspólną gre :)

Opublikowano

Odświeżam :).

Dzisiaj o godzinie 18:00 będą zrestartowane statystyki skoków :). Więc i ty teraz będziesz mógł znaleźć się w top10 najlepszych skoczków na serwerze! :)

Opublikowano

Odświeżam :). Wkrótce będzie rozbudowany sklepik na hnsie :).

Zapraszam serdecznie na serwer :)

Opublikowano

Na serwerze został zaktualizowany plugin sklep i został dodany do niego  "Losuj Broń" za 6 Fragów masz 50 % szansy na wylosowanie  broni ;).

Opublikowano

Zapraszam !! Dzisiaj troche popracowałem z rana nad serwerem i troche zmian zrobiłem :) Wejdzcie i sami zobaczcie :).

Opublikowano

Odswieżam :). Serwer jest TOP5 Serwerów w Polsce HNS !. Zapraszajcie również swoich znajomych ;))

Opublikowano

Nasz serwer jako jeden z nielicznych posiada plugin który pozwala dać graczowi fragi ze swojego TEAMU! oraz ma unikalny statystyk skoków! żaden inny serwer nie ma takich jak ten!
Godziny ciężkiej pracy spędzonych nad serwerem się opłaciły!
Brak tu zbędnych śmieci jak nowe modele noży, granatów itp. To serwer dla najbardziej wymagających i profesjonalnych graczy!
Teraz trzeba nas tylko wypromować, a razem podbijemy TOP w rankingu serwerów!
Nie bądź gorszy! Zagraj z nami już DZIŚ!

Opublikowano

Przed chwilą był reset LJ TOP ! Wbijajcie TOPKE! bądź 1 w TOP Ljotach !

Opublikowano

Dzięki shogan za opinie :).

Reset top skoków został znowu zrestartowany!. Musieliśmy wgrać lepsze zabezpieczenia przed skrypterami bo cały lj top był przez skrypciarzy oblężony.

Więc teraz możecie walczyć o 1 Miejsce!

Opublikowano

Dzieki wolak za opinie :).

Na serwerze zostały wgrane nowe RoundSound'y na serwerze jest FastDownload więc szybko się ściąga :).

Zapraszam serdecznie na wspólną gre :). Jakie kolwiek pytania kierować w tym temacie :)

Opublikowano

Odświeżam :). serwer został zaktualizowany oraz nastopił ALL UB czyli każdy ban został zdjęty z okazji zbliżającej się majówki :). Tym razem grajcie czysto :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...