Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Próbne testy gimnazjalne

mattom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jutro piszę próbne testy gimnazjalne z Historii i Wosu - tutaj dam sobie rade. Gorzej jest natomiast z językiem polskim, od początku jadę na dwójach. Macie może jakieś pomysły co mogę się nauczyć mniej więcej? Wiem, że na pewno zawale polski, ale nie chce zeby bylo tak tragicznie.

Opublikowano

Przypomnij sobie lektury, zobacz jak pisze się rozprawkę, list itp.

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Rozprawkę umiem napisać, gorzej będzie z lekturami, bo je olałem i teraz żałuje. Macie może jakąś radę do zamkniętych zadań? Dadzą jakiś wiersz, tekst do przeczytania i do tego pytania... To u mnie najbardziej leży. Czytanie ze zrozumieniem troche leży....

Opublikowano

Po prostu miej wyjebane i zrób wszystkie zadania. Też cisnąłem na polaku w gimbazie na 1, 2 i 3 a test na 80%...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Jaki jest sens uczenia się na próbne testy gimnzjalne, nie lepiej sie nie uczyć, żeby wiedzieć co umieć, czego się bardziej uczyć, na czym skupić większą uwage?

finalrender.png

Opublikowano

No ładnie 22:30 a my się uczymy :D

Idź pierdolnij rundkę w "LOLa" i śpij słodko, co będzie to będzie .

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Carpe diem. Proponuję położyć się spać aby się wyspać na jutro :). Sam jutro to piszę i mam nadzieję że nie będzie źle z polakiem ale bardziej się martwię o język.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Rozprawki się naucz ;) a tak to się sprawdzisz ile potrafisz :) i będzie wiadomo co mniej więcej trzeba się douczyć :)

Logo.JPG

Opublikowano

Proszę Ciebie... ten test ma sprawdzić co umiesz a czego nie umiesz. Po to on jest, aby się dowiedzieć czego masz się poduczyć do prawdziwego egzaminu. Ale jak chcesz, możesz się uczyć. A potem kuj się wszystkiego przed egzaminem... ale wątpię abyś miał czas.

Opublikowano

Jak Polski zawalisz to jesteś ciotą...

Na tym przedmiocie jest akurat najłatwiej, bo można robić wiele wcisków.

Zaczynasz rozprawkę pisać na temat, przechodząc do czegoś co zupełnie nie jest na temat.

Ale opisujesz właściwie to co ci w poleceniu nakazano opisywać, więc punkt w zadaniu dostaniesz.

Za byle gówno można uzyskać dobry wynik, także wiesz...

Zajrzyj na bloga -> Click

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...