Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Fightercraft [200 slotów] [RPG + MODY] Wpłyń na los krainy ! | Wojny królestw | NPC i Questy | Poszukiwania tajemniczej broni | Nabory |

ArtiXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też, jak tam cały proces? Kiedy skończycie?

Mogę zdradzić, że launcher jest już skończyłem. Jak już wcześniej pisałem, póki nie skończę naboru, bez sensu żonglować terminami. Jednak obiecuję, że jak już wszystko ogarnę, będę mógł wyznaczyć wstępną datę oddania do użytku serwera. Proszę o cierpliwość :).

Jak już pisałem nim więcej zangaźowanych osób, tym lepiej. Dlatego proszę o zgłoszenia na stanowiska (głównie na budowniczego, waźna jest też posada youtubera).

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Refuje

Ogłaszam, że od dzisiaj zaczynamy ostro się brać za budowanie miast na serwerze (oczywiście wcześniej też, ale teraz będziemy na to przeznaczać o wiele więcej czasu).

Opublikowano

A moze dodacie mod Metallurgy z wszystkimi rozszerzeniami,

Balkons mod

I kiedy dokladniej start?

Co do balkons to chyba nie, inne mody mają takie przedmioty.

Metallurgy jest ciekawy, dodałbym go, tylko mam nadzieję, że dla graczy taka ilość przedmiotów będzie pomocą, a nie utrudnieniem.

No dobra niech wam będzie z tym sartem :). NA RAZIE myślę, że wstępne zakończenie budowy może być gdzieś tak w czasie wolnego, tak więc najlepszą datą byłaby Wielkanoc 2014 roku (daleko, ale będzie bardzo dużo roboty). Cały czas zachęcam do zgłoszeń, może wtedy być szybciej ;).

Jak faktycznie będzie to podczas Wielkanocy to chciałbym zrobić jakiś event z tej okazji. Mam pomysł, aby każdy gracz, który tego dnia będzie na serwerze, otrzyma upominek w postaci jakiś itemków. I tak samo by było z okazji innych świąt.

Opublikowano

Do takiego serwera polecam:

Pam's Harvest Craft (i dodatki od tej autorki) - masa nowego jedzenia, ok 200 rodzajów

Ars Magica - bardzo zróżnicowane zaklęcia, duża możliwość edycji zaklęć, potężne bossy

Do ThaumCraft koniecznie Thaumic Tinkers.

Proponuje również nowy ale rozbudowany mod Blood Magic - współpracuje z ThaumCraft

Można rozważyć dodanie Forestry + ExtraBees + ExtraTrees + MagicBees

Oczywiście z blokadą maszyn typu autofarma.

Zgłaszam się na budowniczego,

mam 21 lat, gram na modach od 1.2.5, mogę poświęcać 2-10 godzin dziennie (zależnie czy pracuję czy nie).

Masz serwer MC z modami, chętnie zagram.

Opublikowano

Do takiego serwera polecam:

Pam's Harvest Craft (i dodatki od tej autorki) - masa nowego jedzenia, ok 200 rodzajów

Ars Magica - bardzo zróżnicowane zaklęcia, duża możliwość edycji zaklęć, potężne bossy

Do ThaumCraft koniecznie Thaumic Tinkers.

Proponuje również nowy ale rozbudowany mod Blood Magic - współpracuje z ThaumCraft

Można rozważyć dodanie Forestry + ExtraBees + ExtraTrees + MagicBees

Oczywiście z blokadą maszyn typu autofarma.

Zgłaszam się na budowniczego,

mam 21 lat, gram na modach od 1.2.5, mogę poświęcać 2-10 godzin dziennie (zależnie czy pracuję czy nie).

Mody wyglądają na ciekawe, pewnie je dodam.

Cieszą mnie kolejne zgłoszenia. Oby tak dalej :).

Opublikowano

Kiedy serwer wystartuje? Zapowiada się ciekawie ;P

Napisałem kilka postów wyżej :).

Opublikowano

Czyżby serwer, na który czekam od 2 lat ?

Widać, że jest pomysł i to czego brakuje mi na tych wszystkich pseudo serwerkach "RPG", czyli fabuła.

Mam nadzieję, że wszystko wypali :)

Podrzucam podanie na budowniczego.

Opublikowano

zapowiada się epicko napewno zagram ;) :P

oczekuje na start i zgłaszam sę na budowniczego , właśnie szukałek serwera o takiej ematyce ;p

//edit sprawdź maila ;)

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam.

Postanowiliśmy, że napiszemy własną modyfikację. Będzie się ona składać głównie z nowych broni, które jak się uda, znajdziesz w wielu nowych strukturach. Oczywiście będzie ich bardzo dużo, postaramy się, żebyś nie znalazł dwóch takich samych.

Opublikowano

Arti ! sUPER SPRAWA Z TYM SERWEM ! ....tylko daj mnie na WL

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Opublikowano

Witam. Serwer prezentuje się ładnie. Ale jeżeli dało by rade to bym zaproponował coś typu frakcje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...