Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miłość czyli przyjaźń.

DawidHard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej drodzy koledzy. Piszę BARDZO nietypowy temat ale cóż w końcu to najpopularniejsze forum co nie ? Chodzę do 3 Gimnazjum, chodzę do klasy z PRZEPIĘKNĄ dziewczyną i dopiero niedawno czuję więcej do niej niż do zwykłej koleżanki, gdy na powrót do domu mnie przytuliła. NAPEWNO nie jest to zauroczenie bo pytałem się specjalistów. Napisałem do niej list miłosny i chciałem wysłać jej to do domu ale nie dałem rady załatwić jej adresu to wrzuciłem jej do szafki szkolnej (wiem jestem tchórzem). Okej przeczytała to i napisała mi na facebooku, że jest w szoku i nie wie jak się ma teraz do mnie odzywać, żeby mnie nie zranić <3. Zaproponowałem jej przyjaźń, ona zgodziła się. Mój problem polega na tym jak do niej zagadać, bo w szkole nic w ogóle nie rozmawiamy a przyjaciele powinni rozmawiać często. Miałem ostatnio taki plan, żeby ją zaprosić do takiego "baru" na pizze z jej przyjaciółką, którą stawiam. Mieszkam od niej z 5-6 kilometrów. Mieszkam na wsi i ja dojeżdżam do Gimbazy autobusem a ona mieszka bardziej w centrum wsi i ma blisko szkoły, więc spotykamy się tylko w szkole, a niedługo kończy się szkoła, każdy idzie w swoje kierunki a ja nie chcę tego tak zostawić. Bo dopiero z przyjaźni rodzi się prawdziwa miłość. Nie wiem jak do niej zagadywać, ona gra w siatkówkę i jest mojego wzrostu (165 cm). Ja już zaczynam trenować klatę, piję dużo mleka i uczę się perfekcyjnie tańczyć, żeby jej zaimponować. Proszę o pomoc.

PS: Wszelkie GŁUPIE WYPOWIEDZI BĘDĘ ZGŁASZAŁ.

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up "Pij mleko będziesz wielki"

@2up Coś pisałem, jeśli to coś ci to przeszkadza to nie pisz i nie zbieraj Warnów. Jebana Gimbaza.. Kto to wymyślił ....

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

@Co ? co masz na myśli ? jeśli chodzi tobie o masturbacje to jesteś Poyebany...

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

Hej drodzy koledzy. Piszę BARDZO nietypowy temat ale cóż w końcu to najpopularniejsze forum co nie ? Chodzę do 3 Gimnazjum, chodzę do klasy z PRZEPIĘKNĄ dziewczyną i dopiero niedawno czuję więcej do niej niż do zwykłej koleżanki, gdy na powrót do domu mnie przytuliła. NAPEWNO nie jest to zauroczenie bo pytałem się specjalistów. Napisałem do niej list miłosny i chciałem wysłać jej to do domu ale nie dałem rady załatwić jej adresu to wrzuciłem jej do szafki szkolnej (wiem jestem tchórzem). Okej przeczytała to i napisała mi na facebooku, że jest w szoku i nie wie jak się ma teraz do mnie odzywać, żeby mnie nie zranić <3. Zaproponowałem jej przyjaźń, ona zgodziła się. Mój problem polega na tym jak do niej zagadać, bo w szkole nic w ogóle nie rozmawiamy a przyjaciele powinni rozmawiać często. Miałem ostatnio taki plan, żeby ją zaprosić do takiego "baru" na pizze z jej przyjaciółką, którą stawiam. Mieszkam od niej z 5-6 kilometrów. Mieszkam na wsi i ja dojeżdżam do Gimbazy autobusem a ona mieszka bardziej w centrum wsi i ma blisko szkoły, więc spotykamy się tylko w szkole, a niedługo kończy się szkoła, każdy idzie w swoje kierunki a ja nie chcę tego tak zostawić. Bo dopiero z przyjaźni rodzi się prawdziwa miłość. Nie wiem jak do niej zagadywać, ona gra w siatkówkę i jest mojego wzrostu (165 cm). Ja już zaczynam trenować klatę, piję dużo mleka i uczę się perfekcyjnie tańczyć, żeby jej zaimponować. Proszę o pomoc.

PS: Wszelkie GŁUPIE WYPOWIEDZI BĘDĘ ZGŁASZAŁ.

Masz na myśli kolegów?

Po za tym, napisałeś że prosisz o pomoc? Jaką, mamy ci powiedzieć czy się nadaje do ciebie?

Opublikowano

Powiem tak, tobie się wydaje, że to miłość.

Co to miłość drogi Panie dowiesz się za 10 lat :)

Oczywiście zdarzają się wyjątki ale to szansą 1/1000

Opublikowano

@2up nie na forach innych, proszę o pomoc bo ona na razie jest moją przyjaciółką (tak mi zaproponowała) nie wiem jak do niej zagadwyać na lekcjach.

@up Myśl jak chcesz . A może i masz rację.

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

@nie na forach innych, proszę o pomoc bo ona na razie jest moją przyjaciółką (tak mi zaproponowała) nie wiem jak do niej zagadwyać na lekcjach.

Po prostu zagadaj, przełam się. Jestem pewien, że się stresujesz, albo wstydzisz reakcji kolegów.

Dobra rada: sraj na kolegów, nie są ci potrzebni do szczęścia i walnij prosto z mostu, bo zanim się przełamiesz, to będziesz w szkole średniej

ps. temat zawsze się znajdzie i nie pokazuj stresu. Ona zapewne też będzie zestresowana, więc rozliźnij pogawędkę. Za 2-3 razem już normalnie będziecie gadać

9368_gold.png

Opublikowano

Coraz więcej głupich tematów o.O

@TOP

Zwykłe zauroczenie.

"NAPEWNO nie jest to zauroczenie bo pytałem się specjalistów. "

ahahaha xDDD

bazgrol.png

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Coraz więcej głupich tematów o.O

@TOP

Zwykłe zauroczenie.

"NAPEWNO nie jest to zauroczenie bo pytałem się specjalistów. "

ahahaha xDDD

bazgrol.png

Co mu szkodzi, niech próbuje. Jedni wolą dziewczyny, inni imprezki, a jeszcze inni napierdzielać w LoLa całe życie.

9368_gold.png

Opublikowano

Hej drodzy koledzy. Piszę BARDZO nietypowy temat ale cóż w końcu to najpopularniejsze forum co nie ? Chodzę do 3 Gimnazjum, chodzę do klasy z PRZEPIĘKNĄ dziewczyną

Jeszcze jakieś przymioty?

Chcesz zaprosić ją z ją przyjaciółką do pizzerii? No chyba zwariowałeś. Chcesz z nią być, po co mieszać w to kolezanke. Nagra film jak się miziacie i nie będziesz miał życia w szkole( jeśli jest to fałszywka, ale raczej nie)

Opublikowano

Przez kilka dni miałem IDENTYCZNIE tak samo jak ty, tylko jak się dowiedziałem pewniej rzeczy, to mam teraz te moją "miłość" za zwykłą fałszywą pizde. Pozdrawiam.

Tak poza tym to gimnazjum, tutaj prawdziwa miłość nie istnieje, poczekaj do technikum/liceum i tam szukaj dziewczyny, bo tam ludzie już mają "w głowie", nie to co gimnazjum.

I nie pierdol że to "miłość" bo to zwykłe CHUJOWE zauroczenie, przechodziłem przez to samo, teraz zmądrzałem i patrze na dziewczyny z innej perspektywy.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Albo przyjaźń, albo miłość. Z przyjaźni do miłości ciężko przejść :D

Nie, nie jesteś zakochany. Poczułeś to dopiero gdy Cię przytuliła, czyli po prostu się tym podjarałeś. Tak to jest w tym wieku.

Ale w sumie co Ci szkodzi spróbować. Jeśli rzeczywiście się lubicie, to rozmowa powinna sama jakoś pójść. Odprowadź ją do domu czy coś w tym stylu. Jeśli chodzisz z nią do klasy to masz tym bardziej ułatwione zadanie, zawsze można na lekcji razem usiąść i pogadać o jakiś pierdołach, czy się trochę pośmiać.

GL

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Przez kilka dni miałem IDENTYCZNIE tak samo jak ty, tylko jak się dowiedziałem pewniej rzeczy, to mam teraz te moją "miłość" za zwykłą fałszywą pizde. Pozdrawiam.

Tak poza tym to gimnazjum, tutaj prawdziwa miłość nie istnieje, poczekaj do technikum/liceum i tam szukaj dziewczyny, bo tam ludzie już mają "w głowie", nie to co gimnazjum.

Czyli uważasz, że człowiek "ewoluuje" po przejściu do technikum?

To, że ktoś ma 18 lat nie znaczy, że jest dojrzały.

Prawdziwa miłość istnieje, ale zważając na nasze czasy, czasu gimnazjalistek które popisują się, jarają piją to ciężko znaleźć.

Dobrze, że jak chodziłem do gimnazjum to nie istniało takie słowo jak gimbazium

Opublikowano

Co mu szkodzi, niech próbuje. Jedni wolą dziewczyny, inni imprezki, a jeszcze inni napierdzielać w LoLa całe życie.

Kurde, jak Ty mnie dobrze znasz.

@top

Jak mogłem to inaczej skomentować? Sam jestem >>>>>>>>>>>>beka ze mnie<<<<<<<<<<<<<<<<< ale wiem jedno, miłość to gówno, dlatego nie ma co popadać w zauroczenia. Przyjaźń jak najbardziej spoko, ale moim zdaniem, typowego gimba, to jest tak:

Chłopak

/

Kolega

\

Przyjaciel

Inaczej się nie da.

Takie cuś panuje w gimbazie, zresztą ja się nie znam. ;c

Opublikowano

@2up nie na forach innych, proszę o pomoc bo ona na razie jest moją przyjaciółką (tak mi zaproponowała) nie wiem jak do niej zagadwyać na lekcjach.

@up Myśl jak chcesz . A może i masz rację.

Jak tak zaproponowała to znaczy, że nic więcej nie chce i tyle :)

Nawet nie próbuj, tak to teraz jest, że mają dużo super przyjaciół - a na końcu i tak wybiorą jakiegoś debila z pustym łbem.

Opublikowano

Czyli uważasz, że człowiek "ewoluuje" po przejściu do technikum?

To, że ktoś ma 18 lat nie znaczy, że jest dojrzały.

Prawdziwa miłość istnieje, ale zważając na nasze czasy, czasu gimnazjalistek które popisują się, jarają piją to ciężko znaleźć.

Dobrze, że jak chodziłem do gimnazjum to nie istniało takie słowo jak gimbazium

Mhm, dokładnie, "ewoluuje" po przejściu do technikum, dlatego że tam już patrzy na świat racjonalnie, nie popisuje się, widzi kto z nim został a kto nie, w tym sensie że najczęściej w gimbazie "przyjaciele" potem cie zostawiają, "koledzy" to samo, w gimnazjum rządzi popisywanie się, dziewczyny piją,palą, są "lezbami", "bi" by zwrócić na siebie uwagę, w tech/lic tego nie ma.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Ale ona też chyba coś czuje, jeżeli do mnie mało co mówi po tym liście, a do innych kolegów ciągle gada. Wiem, że każdy mnie uważa za gówniarza i może słusznie ale chcę chociaż być z nią najlepszym przyjacielem . Wasze rady dużo mi dają, a może wiecie jakie szczególnie tematy mogą ją zainteresować, ona interesuje się siatkówką, robi sesje zdjęciowe z taką fotografką "amatorką". Nie wiem jak to zacząć, bo każdy uważa mnie za "klasowego śmieszka" bo na każdej lekcji palne coś głupiego ;P i każdy się śmieje a rzadko koło niej siedzę.

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

@UP

No kurde drugi ja z ciebie :D

Ta moja "dziewczyna" myśli jest moją "przyjaciółką", nawet na lekcji mówi on ma dziewczyne, pani kogo, a ona mnie...

Zluzuj wora, i se odpuść, bo będziesz cierpiał... Zrozum to, nie będziesz z nią, a ona z tobą, jak zacznie pewnego dnia ci obrabiać dupe, a ty to usłyszysz, to przyznasz mi racje.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

to jak ci zależy to zagaduj do niej, usiądź się koło niej, odprowadź ją po szkole, idź na tą pizzę ale tylko z nią bez przyjaciółki, z racji, że zima może jakieś łyżwy czy coś to już sam musisz wiedzieć co będzie odpowiednie. Jak dla mnie pisanie jakiegoś listu to głupota, najlepiej powiedzieć jej to wprost co do niej czujesz itp i poczekać na jej reakcję, a skoro powiedziałeś, że chcesz być jej przyjacielem to dość zjebałeś bo może nie traktować Ciebie poważnie, no ale przyjaciele spędzają ze sobą dużo czasu, znają się dobrze, mogą pogadać na wiele tematów więc przede wszystkim rozmawiaj z nią o czym tylko się da ( byle nie o pogodzie :P )

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Będąc typowym klasowym klaunem nie zaiponujesz normalnej dziewczynie.

Sam nie wiem, może spróbuj tego?

tesknie-za-moja-eks.jpeg

Opublikowano

Gimbaza, i wszystko jasne.

Bo ty taki dorosły, zdjęcie z dziewczyną wszedzie, na avku, w profilu, daj jeszcze na sygne, bo to chyba twoje pierwsze i ostatnie, pochwal jak się tylko da, nie wiem w jakim celu wszedzie ono jest, pewnie ktos napsize ze prowo, troll itd. normalne na tym forum :v chlopak po prostu pisze tutaj, bo ma taki problem, od tego jest w sumie ten dzial, zeby pogadac ale jak dla mnie temat nie na to forum i nie na mentalnosc naszych forumowiczów.

ja ci kolego polece jedno, odpusc wszelkie milosci przed 18stką conajmniej, nic z tego nie wyjdzie a tylko narobisz sobie nerwów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...