Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miłość czyli przyjaźń.

DawidHard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo ty taki dorosły, zdjęcie z dziewczyną wszedzie, na avku, w profilu, daj jeszcze na sygne, bo to chyba twoje pierwsze i ostatnie, pochwal jak się tylko da, nie wiem w jakim celu wszedzie ono jest, pewnie ktos napsize ze prowo, troll itd. normalne na tym forum :v chlopak po prostu pisze tutaj, bo ma taki problem, od tego jest w sumie ten dzial, zeby pogadac ale jak dla mnie temat nie na to forum i nie na mentalnosc naszych forumowiczów.

ja ci kolego polece jedno, odpusc wszelkie milosci przed 18stką conajmniej, nic z tego nie wyjdzie a tylko narobisz sobie nerwów

dziewczyna -tak

moja - nie

ps. sam polecasz to co wszyscy jaki to ma sens ;v

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra odpuszczę sobie, jak coś to spróbuje jutro zagadać. Koniec spamu, ludzie miłości nie widzieli SPAMERZY :PPPPP

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

Dobra odpuszczę sobie, jak coś to spróbuje jutro zagadać. Koniec spamu, ludzie miłości nie widzieli SPAMERZY :PPPPP

Powodzenia. Napisz jak poszło. ;)

Opublikowano

Odpuść sobie chłopie, bo tylko sobie nerwów i stresu narobisz... Tak jak pisałem, w tech/lic znajdziesz sobie tą jedyną :).

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Też wyrażę swoje zdanie na ten temat.
Jesteś w gimnazjum, gdzie buzują hormony.. Tak naprawdę dopiero zaczynasz dojrzewać..
To co czujesz to nie jest miłość! To zauroczenie.
Zanim trafisz na swoją prawdziwą miłość, w swoim życiu będziesz miał jeszcze kilkanaście ''przyjaciółek''.
Pominę fakt, że za kilka miesięcy idziesz do nowej szkoły, gdzie poznasz wiele nowych dziewczyn..
Co dalej..

'' nie wie jak się ma teraz do mnie odzywać, żeby mnie nie zranić ''
'' Ale ona też chyba coś czuje, jeżeli do mnie mało co mówi po tym liście ''

Ty wyraźnie dała Ci sygnał, że nie jest tobą zainteresowana. Tłumacząc.. Ona nic do Ciebie nie czuje.
Nawiązując jeszcze do przyjaciół.. Moim zdaniem, nie można zostać przyjaciółmi od tak nagle.. Ale to już odrębny temat.
Co to twojego problemu..
Nie bój się rozmowy! Aaaa i nie stresuj się, bo tak naprawdę nie ma czym ;)
Dwa wdechy i do przodu :)
Po prostu podejdź i zapytaj jak się ma, jak jej mija dzień itp. To nic trudnego. Wierzę, że sobie poradzisz :)
Jeżeli nadejdzie niezręczna cisza, nie bój się zapytać jakiej muzyki słucha, lub czy słyszała ostatnio jakiś tam kawałek i co o nim sądzi. To tyczy się również filmów.

Pamiętaj, że rozmowa opiera się przeważnie na pytaniach i odpowiedziach. :)

Powodzenia! :)

standard (1).gif

Opublikowano

Też wyrażę swoje zdanie na ten temat.

Jesteś w gimnazjum, gdzie buzują hormony.. Tak naprawdę dopiero zaczynasz dojrzewać..

To co czujesz to nie jest miłość! To zauroczenie.

Zanim trafisz na swoją prawdziwą miłość, w swoim życiu będziesz miał jeszcze kilkanaście ''przyjaciółek''.

Pominę fakt, że za kilka miesięcy idziesz do nowej szkoły, gdzie poznasz wiele nowych dziewczyn..

Co dalej..

Ty wyraźnie dała Ci sygnał, że nie jest tobą zainteresowana. Tłumacząc.. Ona nic do Ciebie nie czuje.

Nawiązując jeszcze do przyjaciół.. Moim zdaniem, nie można zostać przyjaciółmi od tak nagle.. Ale to już odrębny temat.

Co to twojego problemu..

Nie bój się rozmowy! Aaaa i nie stresuj się, bo tak naprawdę nie ma czym ;)

Dwa wdechy i do przodu :)

Po prostu podejdź i zapytaj jak się ma, jak jej mija dzień itp. To nic trudnego. Wierzę, że sobie poradzisz :)

Jeżeli nadejdzie niezręczna cisza, nie bój się zapytać jakiej muzyki słucha, lub czy słyszała ostatnio jakiś tam kawałek i co o nim sądzi. To tyczy się również filmów.

Pamiętaj, że rozmowa opiera się przeważnie na pytaniach i odpowiedziach. :)

Powodzenia! :)

Pierdolenie o szopenie.. chłopak wie że szans nie masz, to jeszcze go podjudzasz ...

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Pierdolenie o szopenie.. chłopak wie że szans nie masz, to jeszcze go podjudzasz ...

Wiesz.. Nic nie stoi na przeszkodzie, aby spróbował.

Poza tym pisał, że chciałby zostać z nią w przyjaźni.. Oraz prosił o poradę w jaki sposób ma rozmawiać..

Nie rozumiem po co się tak bulwersujesz.

standard (1).gif

Opublikowano

Szansa zawsze jest, to że inni jej nie widzą lub ty sam jej nie widzisz nie oznacza że ona nie istnieje.

Startuj postaraj się i tyle, widzę że angażujesz się bardzo to tak jak ja gdy byłem w gimnazjum, nadal mi to zostało lecz nie mam dziewczyny :P

Jak chcesz gadać to priv/GG.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Niektórzy z Was są naprawdę dojrzali :) Nie to co idioci z pierwszych stron xD

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

Póki nie zagadasz nie dowiesz się, czy czuje coś więcej. Zaproponuj jej spacer, rozmawiajcie o wszystkim i niczym przez 1h i potem zaproponuj jej gdzieś usiąść (i tu obejmujesz ją, a ona jest zauroczona)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Powiem tak, tobie się wydaje, że to miłość.

Co to miłość drogi Panie dowiesz się za 10 lat :)

Oczywiście zdarzają się wyjątki ale to szansą 1/1000

Moi rodzice byli już ze sobą już w wieku 13 lat , więc pizda tam .

Po co ci teraz dziewczyna chłopie... Ciesz się wolnością póki możesz, a na razie ... Rączka ;)

Opublikowano

Moi rodzice byli już ze sobą już w wieku 13 lat , więc pizda tam .

Po co ci teraz dziewczyna chłopie... Ciesz się wolnością póki możesz, a na razie ... Rączka ;)

Powiedział 14 latni chłopczyk :)

Opublikowano

Może i 14 letni, ale inteligencją wyprzedzam cię o lata świetlne, snobie .

Opublikowano

Czemu tak spamicie nie na temat, nigdy nie byliście zakochani czy co ??

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

Zes dojebal z tym listem ... smiac sie czy plakac? Po co to bylo? "Nie wie jak do mnie sie odzywac zeby mnie nie zranic" - Poprostu jest mila, to nie znaczy ze odrazu cos do ciebie czuje ... Nie rozmawia z toba w szkole? Mi sie zdaje ze ja poprostu wystraszyles ;) Nie rozmawia z toba? To czemu TY z NIA nie porozmawiasz, nie czekaj az ona pierwsza do ciebie zagada bo nic nie osiagniesz.

Pozdrawiam, Eugeniusz.

61093c6efb.png

Opublikowano

Z swojej autopsji powiem ci szczerze.

Nie warto w tym wieku się zakochiwać, bo przeżyjesz zawód miłosny. W sensie takim, że chłopacy i dziewczyny w twoim wieku, nie myślą o tym często na serio. Na serio ja wiem? Myśli się dopiero o tym w trakcie liceum albo po. Ale to tylko moja opinia, nie musisz się jej słuchać.

Moja porada? Rób co możesz, może ci się uda. Jak nie... Nie przeżywaj tego mocno, bo jak nie ta to inna. :P

Opublikowano

Może i 14 letni, ale inteligencją wyprzedzam cię o lata świetlne, snobie .

czemu zawsze muszę myśleć, że to Miyoshi napisała, zmień ten avek ;-;

topic.

Moi koledzy też już to przerabiali, tak jak fts napisał, przed 18nastka nie angażuj się w coś takiego, nie polecam.

Chociaż wiadomo, nikt z forum nie może Ci niczego narzucić, najważniejsze jest to co ty sądzisz na ten temat. :)

Opublikowano

podejdz do niej na przerwie i popros o jej numer telefonu.. postraj sie o nia.. jesli Ci bardzo zalezy, to zrobisz na prawde wszystko by sie zejsc.. wiem po sobie.. Moze uwazacie ze to zauroczenie, ja uwazam ze to milosc po sobie.. Robisz wszystko by kazda chwile spedzic ze swoja ukochana osoba, chcesz dla niej jak najlepiej.. Nie sluchaj ich.. Patrz sercem, mysl rozumem. Zaraz poleca na mnie hejty ze 18 latek prawie i co ja kurwa wiem o zyciu, a wiedzcie ze zycie mnie duzo nauczylo.. Nie ktorzy z Was pewnie tego nie przezyli, chociaz sa starsi o pare, pare nascie lat.. Nie przejmuj sie opinia innych , nie badz pizda i idz zagadac.. Dasz rade, piszac z nia zobaczysz czy chce tylko przyjazn czy cos wiecej. Moze na razie napisala tak, bo chce Cie za przyjaciela. Chce poznac Cie jaki jestes i jaki bedziesz wobec niej.

Pozdrawiam i zycze powodzenia.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Jak przeczytałem topic to pod koniec pierd** z śmiechu ale any way .. Co do tematu to zaproś ja gdzieś na jakaś pizzę kino czy cos i powiedz jej ze chcesz jej cos ważnego powiedzieć ale jest to dla cb trudne i jej powiedz ze sie w niej kochasz .. Moze byc w szoku ale zawsze działa .. Jeśli zamilczy i nic nie powie to możesz zrobic taki mały "romantico" xD pogłaszcz ja lekko po policzku powiedz ze ja kochasz i daj buziaka .. :) a potem sprawy same sie potoczą ( no chyba ze jestes takim typem ze nie wiem o czym z nia gadać itd )

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Jeśli zaproponowałeś jej przyjaźń(KURWA, JAK MOŻNA ZROBIĆ COŚ TAKIEGO, GDY DZIEWCZYNA CI SIĘ PODOBA?) to nieważne co byś zrobił, jesteś spalony.

"When you enter the friendzone you're as sexually attractive to her as her brother, or a lamp."

Druga sprawa jest taka, że nawet jeśli owa panna brała pod uwagę to, że możecie się razem zmotać(a nawet jeśli nie, to jeśli sama Cię nie skreśliła w momencie pierwszego spotkania) to sam ją zgasiłeś propozycją przyjaźni (dupy, proponując przyjaźń, karzą Ci delikatnie mówiąc, spierdalać) przez co na 99% da sobie spokój.

Kolejną sprawą jest to, że nie masz co robić klaty, pić dużo mleka (nie urośniesz) i uczyć się tańczyć bo jeśli w momencie pierwszego spotkania (aka pierwsze wrażenie) nie zaimponowałeś jej swoją osobą, to już raczej tego nie zmienisz. Laski są tępe i wbrew temu, co zwykłe są mówić to to, że facet ich nie rozumie nie jest winą faceta, a właśnie dziewczyny bo nie umie się określić.

Tu masz przykład. Można kwestionować autentyczność sceny i innych elementów łącznie z bohaterką, ale nonetheless oddaje to obraz rzeczywistości.

Nie ma czegoś takiego jak drugie pierwsze wrażenie i to jest fakt.

Serio, 9 na 10 dziewczyn traktuj jako maskotki lub coś delikatnie mądrzejszego (inb4 szowinizm) i nie przejmuj się- nie trafiłeś na tę 1 z 10 i przeciętny śmiertelnik nigdy na ową nie trafi wbrew temu, co sobie teraz będziesz próbował wmawiać.

Cyrki z listami tak, jak zrobiłeś to Ty to również jest kolejny krok w deep shit jakim jest friendzone.

Ogólnie to nie ona zjebała, a Ty. Nie liczy się już co ona Ci odpowiedziała tylko to, że zaproponowałeś przyjaźń dziewczynie, która Ci się podoba. Warto zwrócić uwagę na to, że dla beta male (Ty) przyjaźń to początek "związku", zaś dla 99% dziewczyn/kobiet- koniec i kropka. Wątpliwe jest to, że zmieni ona swój stosunek do Ciebie jednak jest jedna ważna rzecz, o której wspomniałeś.

Chodzi o koniec szkoły. Wierz lub nie, odbieraj to jak chcesz, traktuj poważnie lub powiedz, że hejt, ale napewno do końca 2014 z nią nie będziesz. Jest to pewne jak amen w pacierzu.

Zjebałeś bardzo, to i skutki zjebane bardzo. Jedyna (ostatnia możliwa, DZIAŁAJĄCA) opcja to zerwanie kontaktu na jakiś czas (nie, nie chodzi tu o tydzień, miesiąc a 4-6 MIESIĘCY)- szczególnie, że dałeś(zjebałeś, a nie dałeś :) ) jej list. Po prostu zerwij kontakt. Nie chodzi o nieodpowiadanie "cześć" czy innych takich, ale np. nieodpisywanie na sms, a gdy zapyta(jeśli przez dłuższy czas nie będzie pytała- ostatecznie się pogódź z tym, że nic z tego nie będzie), powiedz że robiłeś coś ciekawego (klabing jakiś, I guess), tylko bez przesady ("tak się najebałem, że spałem tydzień" nie podziała, po prostu powiedz, że byłeś na fajnej imprezie i yo). W ten sposób pokażesz, że Twoje życie nie opiera się na jakimś okrojonym i nudnym schemacie, lecz jest ciekawe.

Mając cokolwiek wspólnego z psychologią mógłbyś wpłynąć na nią, doprowadzić do wyrzutów (tak się chyba najłatwiej rozpierdala związki, bądź "zachęca" drugą osobę, szczególnie o słabej psychice, która u kobiet jest zajebiście słaba, nie mówiąc już o nastolatkach mających nieustanne ambiwalencje uczuć) czy spróbować czegoś bardziej wyszukanego, ale na to potrzeba poświęcić trochę więcej czasu (zgłębianie psychologii pod tym kątem nic Ci nie da- to też gwarantuję).

Możesz jakoś ostatecznie spróbować ją wyrwać, ale najpierw uświadom sobie fakt, że słowa: "żeby Cię nie zranić" nie wróżą nic dobrego i na pewno nie idzie to tak, jak powinno (tzn. nie zbliża się do Ciebie, a oddala i tworzy barierę, którą właśnie jest stan potocznie określany jako "friendzone" właśnie).

Wracając teraz do poprzedniego zdania- kobieta(nastolatka pewnie też, whatever, baba to baba, wiele się nie zmieni) potrzebuje kontaktu. Mówienie jest chujowe(ale i tak niezbędne), zaś lepszy jest dotyk.

Idąc za metodą "Eyes to feet" (rejestrujesz ładną pannę oczami, po czym zbliżasz się do niej za pomocą stóp) dążysz do kontaktu (jakiegokolwiek, możesz jej nawet pokazać UFO na niebie jedną ręką, a delikatnie objąć ją drugą).

Ogólnie to jest pewnie masa beta boyów, którzy dupę znaleźli tak o, przypadkiem, bądź masa swaggersów, którzy dupy wyrywają na fajki, alko i inne takie, albo masa normalnych gości, którzy trafili na bardzo słabe(im niższa samoocena, tym szybciej poruchasz, trust me) lub zbyt wybitne i nie mieli nawet pojęcia o tym, co napisałem.

Są też ludzie, którzy takie rzeczy robią tak spontanicznie, że tego nie widzą i nie są w stanie sobie zdać z tego sprawy (to np. jak dla większości osób mruganie oczami jest tak oczywiste, że nie zwracają na to uwagi). Niemniej jednak to, co napisałem jest niewątpliwie przydatne (jeśli ktoś powie Ci, że laskę wyrwał bez kontaktu fizycznego to jest lamus albo pozer, a laska to zwykła kurwa, chociaż i dla takich liczy się The D).

Pozdro. Jak ktoś zamierza mnie skrytykować to zasłońcie się konkretnymi artykułami, książkami konkretnych autorów związanych z psychologią, bo jak wypierdolicie mi link z kafe(a?)terii, to naplujecie na swój iloraz inteligencji.

Edit. Jeśli zapraszasz gdzieś laskę po raz pierwszy, to nigdy do kina (0 interakcji między Wami). Najlepiej na coś, co bezpośrednio angażuje Was oboje (kręgle, kurwa, cokolwiek- tennis np., łyżwy). Najlepiej jeśli idziecie gdzieś, gdzie ktoś Cię zna (wtedy ona zobaczy, że się socjalizowałeś, masz fajne i ciekawe życie, a dodatkowo jeśli spotkasz kogoś, kogo znasz to ona odczuje potrzebę "zdobycia" Twojej uwagi, tego, abyś skupił się konkretnie na niej, ale NIE chodzi o olewanie jej, nie myl tego).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...