Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się wyleczyć wadę na -?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz będziesz miał 16 lat. Zamiast zbierać na kompa czy inne głupoty to zbieraj hajs na lasery, życie bro :C

Ja nie mam wady wzroku tylko odnosnie tego , że napisałeś do autora tematu jak najszybciej lasery ale niestety w tym kraju nie kazdego stac na takie zabiegi.

Opublikowano

Ja nie mam wady wzroku tylko odnosnie tego , że napisałeś do autora tematu jak najszybciej lasery ale niestety w tym kraju nie kazdego stac na takie zabiegi.

No to zostają ci okulary, nie ma nic za darmo, jak nie chce nosić oksów to musi zapłacić za lasery, proste.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

czyli bd jescze bardziej ślepy xDD? O cholera -.-

Ja i tak wieżę, że jakoś z tego wybrnę, bo przecież to tylko narazie "-1".

Wiecie może czemu mam tak, że gdy szybko mrugnę to widzę normalnie dopóki nie zamknę oczu? Albo gdy mam wilgotne to tak mam.
Nie mówiłem nic o tym okulistce.

Opublikowano

Wiecie może czemu mam tak, że gdy szybko mrugnę to widzę normalnie dopóki nie zamknę oczu? Albo gdy mam wilgotne to tak mam.

My nie jesteśmy okulistami, na nastepnej wizycie powiedz wszystko okulistce.

Opublikowano

Mogę się zapytać po co założyłeś ten temat skoro dalej wierzysz w swoją nierealną wersję a w dupie masz wszystko co do ciebie ludzie mówią?

Nie wybrniesz z tego, kurwa, ile można powtarzać. Jak nie zaczniesz nosić okularów, szkieł lub nie zrobisz laserów to wada ci się pogłębi (Bo pogłębić się może z upływem czasu)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie ma rady :D

Wada -1 według mnie nie utrudnia nic :P Sam mam -0.75 i -0.5 i nie noszę gałek w domu, a jedynie w sql aby wyraźniej widzieć z oddali rozmytą tablicę, oraz lepiej ściągać :D

Opublikowano

Wy mówicie inaczej i tu mówią inaczej:

http://zapytaj.onet.pl/Category/004,011/2,3222582,Czy_wada_wzroku_1_to_duza_wada_czy_mala_.html

Czytałem, pytałem i już wiem, że tej wady nie idzie wyleczyć, ale pogodzę się z tym -1. Jest to mała wada. :)
Możeee kiedyś "sama" ulegnie od noszenia okularów. Może..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...