Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Return] NabMS [Odin Source][Low-Rate]

Simpson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla zainteresowanych...

Zaczynamy praktycznie od nowa. Wszystkie konta i postacie zostana usunięte. Serwer online codziennie w godzinach mniej więcej 15-20 lub 16-20. Jesli po jakims czasie nie przyniesie to efektu w postaci wiekszej ilosc graczy - zaprzestaje pracy 4ever.

Kthxbai

Opublikowano

Ja proponuje zareklamować serv na ragezone masa ludu przyjdzie na ten serv wystarczy poczekać bo tak to z mpc wiele ludzi tu nie będzie grać bo oni grają na tych servach co są z ragezone i mają raty 1000x. To tylko moja propozycja.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

wlasnie pracujemy nad tym i za niedlugo bedzie online ^^

@Simpson

ja jestem od niedawna prawie zawsze online (nie brac mnie za no-lifera,poprostu nie mam co robic to siedze na kompie i tyle)

Opublikowano

Mam małe pytankio odnośnie klienta.... Czy będę musiał ściągać nowego klienta czy może być ten stary ( ten co był jak serwer jeszcze działał)

Opublikowano

a moze lepiej mozliwosc kupienia od ciebie NX cashu za meso :] np 5m meso za 5k nx

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

Best serverk <3 Pro Gm/ Admin - Simek ;D fajne eventy i cuudny serv wiec MACIE GRAC TU WSZYSCY A NIE NA JAKIS JEBENCKICH SERWACH 1000x EXP NUBY! BE MAJ BIACZ xD a tak na spokojnie to wbijac !! ;] More ppl = more fun

Opublikowano

Stare konta te co jak teraz server ruszal to usunoles? ;>

<<<<<<< EMS >>>>>>>>

5x Hunter nick: Nales --> Sleep

6x Page nick : Cord --> Sleep

7x Mage I\L nick: Emglo --> Sleep

To nie jest zwykle Forum, to jest MPCFORUM.

Opublikowano

Serwer powraca po 3-4 dniowej przerwie (moze nawet i dluzszej, nie wiem nie liczylem).

Zwiekszone rate (patrz 1 post), stare konta nie zostały usunięte, do sieci na Hamachi trzeba się łączyć jeszcze raz, jest nowy b. aktywny GM (Kornik), pomoze na 100% ;o.

Online kiedy tylko moge.

Zwykle jestem przy kompie w godzinach 10-13 i 18-22. Wtedy na 99% po crashu serwer bedzie zrestartowany. W innych godzinach niestety trzeba czekac. Na lagi wpływu niestety nie mam.

@Edit

Ofc wymagana v55 gMS, client w 1 poście.

Opublikowano

Zapraszam na Serw wczoraj było fajnie. Dużo eventów jeden tak był wczoraj i polegał na tym że Simpson robi potworki fake bosy itd za*****ty serwer POLECAM

Opublikowano

Też polecam ten server zaj... tylko ze jeszcze na zadnego eventa sie niezalapalam

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

Wbijajcie bo mało ludu jest a jak będzie więcej to Simpson zrobi eventa bo na dwie osoby się nie opłaca.

Opublikowano

Ostatnio dodane NPC:

Mia (Henesys, El Nath) - Maple Itemy 64 lvl

Icebyrd Slimm (NLC, obok stacji) - teleportuje tak samo jak Spinel (zeby nie było problemow z wyjsciem z NLC...)

Do Fredricka (FM) zostały dodane: Orbis Rock Scroll (aby mozna było wyjść z El Nath i Aqua), EOS Rock Scroll (Aby wyjsc z Omegi ;P), Summoning Rock, Magic Rock.

Sugestie? Pisac tutaj lub w grze...

Opublikowano

A kiedy dorobisz armory do Nany(P),(H),(K),(E) ??

I proponuje też zrobić większą nagrodę z foja bo raczej nie wszystkich zadowala jak np jesteś fighter a dostajesz nx weap na clawa i scroll na clawa (miałem taki przypadek) i proponuje zrobić event room i w tym roomie robić eventy.

Opublikowano

Wszyscy chwalą, nikt nie gra... Niektorzy to piszą, że serwer zaje** itp. itd. a w grze widziałem ich z raz, czy dwa... ;o

Dzis serwer online od 11 i grało max może z 4 osoby?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...