Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Return] NabMS [Odin Source][Low-Rate]

Simpson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Client: DOWNLOAD v55

Rate: x150/x120/x10 Exp/Meso/Drop

Max. graczy online: 25

GM'owie: Simpson; Wojtasek; Kornik

Sieci Hamachi: NabMS/123 ; NabMS2/123 ; NabMS3/123 Nazwa/Hasło

NPC info:

Cody - Job Advancer (2nd, 3rd, 4th)

Duey - Skill Max

Gachapon

Fredrick (FM) - Smega i potki na Att/M.Att, Gacha Ticket, Orbis Rock Scroll (aby mozna było wyjść z El Nath i Aqua), EOS Rock Scroll (Aby wyjsc z Omegi ;P), Summoning Rock, Magic Rock.

Mong from Kong (Kerning) - Starsy

Mos (Leafre) - Bronie na 100lvl

Nana (P), (H), (E), (K) - sprzedają weapony dla poszczególnych jobów

Mia (Henesys) - Maple Itemki na 64lvl

Icebyrd Slimm (NLC, obok stacji) - teleportuje tak samo jak Spinel (zeby nie było problemow z wyjsciem z NLC...)

Bedą ciągle dodawane...

Cash shop działa tak jak na gMS.

Opublikowano

skoro żaden serv on z których gram to wbije tu i to jest 12/7 czy coś mógł byś podać dokładniejsze godziny ?

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

napewno wbije. klopocye mnie tylko klopocze mnie jedna rzecz... po co duey maksuje skile 4th job ? nie lepiej dodac skill book do sklepu i samemu wbijac lvle i skile niz miec je wymaksowane na 120 lvlu...

?

w jaki sposob mozna zdobyc maple itemy na 64 lvl ? ;] - wybaczcie za noobowskie pytanie ;]

@Edit

proponuje dodac do sklepow scrole 10 i 60% za 3 - 10m [nie wszystkie bo za duzo roboty tylko te najpotrzebniejsze typu:

overall luk dex str int

wapoeon - wszystkie

cape - str dex luck int

shoes - jump

gloves - att dex

i to chyba wszystkie

z doswiadczenia na innych serwerach wiem ze zawsze jest za malo scroli na silniku odin'a :]

a i fajnie by bylo jakby byl jakis NPC teleportujacy do wybranego miasta bo niebardzo chce sie biegac z el nath do orbis jezeli nie masz scroli nie mowiac o innych miastach ;]

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

ja bym proponował Cody'ego ponbieważ on jest w el nath i orbis w większości miast on jest.

Opublikowano

nie wiem czemu ale nie moge sie podłączyc przez hamachi bo jak naciskam dołącz to nic sie nie dzieje i nie moge tez utworzyc nowej sieci cos musialo sie popsuc :/

@up

Problem polega na tym że przeinstalowalem juz go i nic nie pomogła pokazuje mi ze ciagle mam to samo ip a jak sprawdzam jakie mam to mam inne niz na hamachi ://

Opublikowano

@UP

moja rada przeinstaluj hamaka standardowa czynnosc.

@2xUP

obojetnie jaki byle by byl we wszystkich miastach :] a mozna zrobic jak na criticalu trade ->> przenosi cie na FM a tam znam "EXIT" przenoszacy cie gdzie chcesz :]

p.s. powi mi ktos skad wylootowac maple itemy na 63 lvl na ver 55 ?

@DOWN

Domagam sie o warna dla pana nizej poniewaz nie czyta on tematu gdyby go czytal napisal by zgadzam sie dzinxem powinienes dodac scrole

jak mozna tak spamic ! czytac kurwa tematy nie chce sie wam ?!

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

Hmm... Moim zdaniem powinnenes dodac shop ze scrollami u fredrica w fm i zeczy na 70 lvl to bardzo ulatwilo by gre. Chodzi o scrolle np overal str gfa att gfa m att itd. wystarczyly by na bronie ale to zalezy od Ciebie.

<<<<<<< EMS >>>>>>>>

5x Hunter nick: Nales --> Sleep

6x Page nick : Cord --> Sleep

7x Mage I\L nick: Emglo --> Sleep

To nie jest zwykle Forum, to jest MPCFORUM.

Opublikowano

zasadniczo jezeli hosta nie ma na hamachi to nie mozna odpalic strony wiesz ? tak jest zawsze :] i nie zadawaj takich glupich pytan... ;p

@UP

jak simpson bedzie na hamachi

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

Z gory przepraszam za nieobecnosc... Mialem problemy z routerem.

Na razie nie mozna sie zalogowac, problem z przekierowaniem portów na Liveboxie ;/ Postaram sie jak najszybciej naprawic.

Pytania? GG 1865183. Tylko prosze, nie piszcie "serwer online?" "kiedy bedzie serwer?" "skonczyles juz?" itp. Im bardziej bedziecie zawracac dupe, tym dluzej bede naprawial.

@Edit

Strona do rejestracji juz dziala.

@Edit2

Juz chyba wiem w czym problem... Trzeba mi 1 osoby do małego testu. Pisac GG - 1865183

Opublikowano

Sorry za double posta, ale musze. Chce zeby kazdy to info zobaczył

Serwer już działa! Wymagany jest jednak nowy klient: Juz niewazny

Do godziny 20:00-20:30 moga byc lagi

Opublikowano

eh. szkoda ze mega tubi autobanuje bo jak mam rozdawac te punkty to mi sie odechciewa. trudno ;] poczekamy do nastepnego serwera ktory moze bedzie tak dobry i nie bedzie autobanowal za tubi

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

ty nie wiesz o tym że ja bez tubi szybko rozdaje punkty w jedna sec poszło jakieś 70 punktów na nie których serwach tak jest.

Opublikowano

Aby moc grac musicie sciagnac kolejnego klienta... Z tamtym dalej były problemy

DOWNLOAD

@DzinX

Nie dostales bana za tubi, tylko za Item Vac'a! To sa 2 rozne hacki... Tubi bylo poza tym od razu w kliencie... Poza tym to nie jest jakis exp x1500 zeby bylo 300 statow do rozdania...

Opublikowano

Nie wiem czemu ale jak próbuje odpalić klienta to wyskakuje mi error

Microsoft visual C++ Runtime Library

Rutine Error!

Program: C:\Nexon|MapleStory\NabMS.exe

Abnormal program termination

Help me Pl0x ;(

Opublikowano

Rozwiązanie

W celu obejścia tego problemu należy skorzystać z następujących metod w podanej kolejności.

Usunięcie oprogramowania AOL

1. Kliknij przycisk Start, wskaż polecenie Ustawienia, a następnie kliknij polecenie Panel sterowania.

2. Kliknij dwukrotnie ikonę Dodaj/Usuń programy.

3. Na karcie Instaluj/Odinstaluj kliknij oprogramowanie AOL, kliknij przycisk Dodaj/Usuń, a następnie wykonaj odpowiednie kroki w celu usunięcia tego oprogramowania.

4. Powtarzaj krok 3 dla dodatkowych wystąpień oprogramowania AOL aż do chwili, kiedy wszystkie składniki oprogramowania AOL zostaną usunięte.

BTW http://support.microsoft.com/kb/316512/pl

ZARAZ PRZETESTUJE JAK COS SIMPSON TO ZNALAZL

@down ja tez ale sprawdz ta strone (up)

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

Opublikowano

Tylko że ja nie mam takiej zakladki jak Instaluj/Odinstaluj

Kurde no nie umiem zbytnio tego zrobic bo nie mam tego instaluj/odinstaluj pomóżcie ;(

Na tek stronie jest identycznie jak tutaj Dittex pomóż jak ty to zrobiłes :/

Jakby ja mam windowsa nie wiem czy ktos takiego ma nazywa sie "Tweaked XP"

Ja nie znalazlem tam zadnego oprpgramowania AOL szukalem na Dysku nie ma ://

Opublikowano

Na razie nie mam czasu popracowac nad tym błędem (a wina to oczywiscie znowu zły klient). Na razie musze załatwic pare spraw. Wytrzymajcie jeszcze z 40-50minut.

@Edit

Troche spoznione info.

Serwer juz od jakiegos czasu dziala, dodalem troche NPC. Aby sie połączyc musicie sciagnac nowego klienta... ;/ (download w 1 poście)

Opublikowano

Wie ktoś co z serwerem? Bo mnie rano nie było i może o czymś nie wiem :/

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

Ale ludzi nie będzie! jeżeli nawet ktoś sie zaloguje czeka 4 h i nic sie nie dzieje to wtedy olewa:( I serw musi być On tak jak 1 dnia wtedy ludzie będą sie zbierali :/

Jest nas 7 na hamachi Online Simpson dostępny na gg nie odpowiada i serwera nie włączy pewnie. Ilu nas ma być??

Nie mam nic do ciebie ale jeżeli prowadzenie serwa ci sie znudziło to powiedz.

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

Jakies problemy hamachi ma bo nie chce sie do servera mi polaczyc.

<<<<<<< EMS >>>>>>>>

5x Hunter nick: Nales --> Sleep

6x Page nick : Cord --> Sleep

7x Mage I\L nick: Emglo --> Sleep

To nie jest zwykle Forum, to jest MPCFORUM.

Opublikowano

Serwer online!

945be9e2a6c17df7med.jpg

Życie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...