Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Czego wam brakuje w 4Story?

Slimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi brakuje starej ekipy, spędzania czasu z ziomkami w grze na totalnym opieprzaniu się. Brakuje mi mojego pierwszego zaklinacza. Tego uczucia, kiedy pierwszy raz przyzwałem morayka i wbijałem mu ładnie lvl na dzikach :< Mojej broni +18, która była kupiona za krwawicę i pot w grze, bo sms nie wysyłałem. Latania w 4 na td20 i narzekanie, że typy wbijają się nam na spota :-)

Właśnie robię update 4story. Zaloguję się na stare konto. Prawdopodobnie założę nową postać i zacznę sobie grać zaklinaczem, zobaczyć co się zmieniło i zabijać czas bez wydawania realnej kasy. Na osiągnięciu niewiadomo czego mi nie zależy. Pogram sobie dla przypomnienia starych czasów, dla zapełnienia glodu na mmo i zapewne skończę grać za miesiąc, bo z tego co czytam gra się mocno zepsuła.

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

Opublikowano

chciałbym żeby zresetowali całego PL, żeby nie latało tak dużo ludzi z lvl 10-25 z eq +20 :/ pamiętam jak kiedyś nabijałem sobie wygrane w pvp ;) łucznikiem. a teraz nawet nie ma z kim bo i tak nie dałbym rady z tym co inni mają :/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mi brakuje atmosfery w grze, dawniej łatwiej było znaleźć kogoś kto zrobi z tobą misje, pomoże przy bossie itp. teraz większość widzi tylko czubek własnego nosa

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie brakuje tu już wszystkiego. Niech cofną się do pierwszego patcha, to będzie fajnie. Ich zmiany tak naprawdę nie przynoszą nic dobrego.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jako, iż gram w 4story nieco ponad 5lat to się wypowiem.

Wróciłem 4dni temu do gry. Miałem konto z eq warte 800zł, wchodze a eq nie ma. Ktoś (ponoć dobry informatyk) włamał się na kilkadziesiąt kont i ukradł eq graczom. Ale wracając do rzeczy. Nie wydałem przez 4dni ani złotówki a już mam 200g. Wiecie jak?

Ano tak, że nie żebram od lludzi 10s tylko skupuje itemy taniooo a sprzedaje droogo. W jeden dzien (2-3h gry) zarabiam tak ok 50g.

Jedyne czego mi brakuje to ciut więcej graczy. A tak po za tym to jest super.

Opublikowano

Jak poprzednik gram od 5 lat czyli od 2009 r. czyli wtedy co 4story powstało . 

Pamiętam graliśmy sobie z kuzynem jednym kontem i sprzedałem jakieś bizu , koleś kupił za 5s :D :D :D - Ujaraliśmy się jakbyśmy skrzynke browarów dostali , Niewiem czemu ... W każdym razie - bardzo fajną rzeczą było jak ludzie bawili się w chowanego w Horsus czy jakoś tak ( potwierdzenie że już nikt nie robi pieczątek ) . Tam gdzie na valo są pieki (albo były ) na 14,16 lvl . Pieczątki się bardzo fajnie robiło jak grało się kapciem , kolega woj zbierał spot a ja aoe puszczałem kapcie na 16 lvlu , a i tak zostawało im połowa HP . Cóż te czasy nigdy nie wrócą , wtedy nie przejmowało się żeby wbić maxa i na wojnach koxić , tylko żeby się dobrze bawić ... a teraz ? tylko zgredy na wojne chodzą i się biją . A teraz eq i expi się łatwo , potwierdzenie że w 3 dni wbiłem 51 lvl (A JA EXPIE BARDZO SŁABO , WIĘC INNI PEWNIE BY JUŻ MAXA WBILI) i eq lage , gacie , klate +18 (WIĘC RESZTA PEWNIE BY JUŻ 20 MIAŁA ) Dlatego jak widać zrąbali tą grę ... Pozdro dla tych co kiedyś , kiedyś grali na Aderii , ja na wojny nie chodziłem bo nigdy nie mogłem wbić dużego lvla ;). Pewne jest jedno .. Stare dobre czasy nie wrócą , bo to coś co teraz zrobiło z 4story , napewno by reseta nie zrobili , jak ktoś tam wyżej pisał , bo jak jakieś ped*ły wydały na jedną grę 2k zł i więcej zamiast na ... nwm ? piwo , dziewczyne , komputer nowy , telewizor , rower , składaka , powiększyć se kut*sa to wydają na grę . Bez obrazy ale tacy ludzie mnie wkur*iają ... 

NQ i pozdro dla obecnej gildi The Rebels na Aderii Derion :D

Opublikowano

jak myślę o tej grze to mi się smutno robi pamiętam początki 1lvl kapłan najlepsza wioska czyli 1,pełno graczy wszędzie na każdych spotach,na td tez pełno graczy a teraz prawie nikogo nie spotykasz na td,mało graczy,lvl np: 20 kilka minut kiedyś chodziło się tygodniami żeby wbić ten 20lvl aż się chce płakać co oni wyprawiają :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...