Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to afk to przecież niszczy gracza to jest przepaść między graczem a rangą premium.Przejmowanie wiosek będzie prawie nie możliwe dla zwykłego gracza zniszczą go goście z premką a nawet nie ruszy palcem bo zanim zwykły gracz osiągnie pałac to gość z premką będzie miał w tym samym czasie to samo a w dodatku wojsko i co zrobi? Ten przywilej nadrabia wszystkie inne. Ja oczywiście posługiwałem się botem przez co mnie nie kikało, ale dla zwykłego gracza to nie porównywalna różnica więc ranga premium jest lepsza, w sumie też się tak wam nie dziwie serwerownia powoli pada ludzi coraz mniej trzeba debet nadrabiać.

Po 2 tygodniach będzie już po 40 osóbna starcie tej edycji było 120 osób na poprzedniej 350 i serwer nie mieścił więcej, to samo z reszta serwerów to już powoli wasz koniec a mam wrażenie że graczy ubywa coraz więcej.

• Odpowiedzi 439
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chodzi o to afk to przecież niszczy gracza to jest przepaść między graczem a rangą premium.Przejmowanie wiosek będzie prawie nie możliwe dla zwykłego gracza zniszczą go goście z premką a nawet nie ruszy palcem bo zanim zwykły gracz osiągnie pałac to gość z premką będzie miał w tym samym czasie to samo a w dodatku wojsko i co zrobi? Ten przywilej nadrabia wszystkie inne. Ja oczywiście posługiwałem się botem przez co mnie nie kikało, ale dla zwykłego gracza to nie porównywalna różnica więc ranga premium jest lepsza, w sumie też się tak wam nie dziwie serwerownia powoli pada ludzi coraz mniej trzeba debet nadrabiać.

Po 2 tygodniach będzie już po 40 osóbna starcie tej edycji było 120 osób na poprzedniej 350 i serwer nie mieścił więcej, to samo z reszta serwerów to już powoli wasz koniec a mam wrażenie że graczy ubywa coraz więcej.

Serwerownia istneieje 6 lat i miała swoje wzloty i upadki. 

Nie rozumiem Twojego rozczarowania rangą premium. Nie posiada ona tak wielkich przywilejów jak opisujesz.

Gracz dostaje zasoby w tym samym czasie z ranga premium.

Wojsko, budowle oraz inne rzeczy kosztują tyle samo surowców jak u gracza tak i u premium.

Dodatki wizualne, które posiada premium nie wpływają przecież na grę.

Gracz może w takim samym tempie uzyskać budowle jak premium...

sygnaturka2.png

Opublikowano

Serwerownia ma 6 lat miała wzloty i upadki dobrze że napisałeś miała bo już nie będzie miała

Co do tej rangi gracze na osadzie robili tak grali i kończyli grę po 2 tygodniach (nikomu się nie chce ciągle kopać) lub grali a ci co tak grali to ustawiali konta na afk czyli zmieniali niszczenie bloków np na "o" trzymając "o" klikali f11 i automatycznie kopało no ale teraz się tak nie da bo cie wywali na spawn i wmów mi że to nie jest utrudnienie jak 90% zasobów była z kopania. Wiem ta edycja miała być inna ludzie mieli nie kończyć gry po 2 tygodniach ale tak się nie da jak będą musieli stać 5 h przy kompie żeby zbudować 1 budynek a poziomów jest 30 wręcz oszaleliście. 

Może i ta ranga ma to samo tak samo dostawę jednak łatwo jest zliczyć że jak niszczymy 1 blok na 2 sec to w ciągu tych 15 minut dostaniemy 450 surowca a z dostawy 25 więc taka jest różnica po między premium a graczem 450 do 25 możecie pisać ale gracz może kopać ale już widzę jak siedzi te 5h dziennie żeby trzymać klawisz to upadek osady. 

Gracz może w takim samym tempie uzyskać budowle jak premium... No chyba nie może

Pay To Win

Opublikowano

O to tu chodzi by kase realna na rangi wydawac, innymi slowy- wykorzystywac

naiwnosc dzieciakow kupnem rangi. Dla mnie to najwiekszy syf i chamstwo.

A szczytem tego chamstwa jest odbanowanie za przeszlo 12 zlotych/sms na

serwerze No-Premium.

Z drugiej strony sam sobie jestes winny, twoj wybor- grac alboo szukac czegos lepszego.

A takim rozwiazaniem jest tez kupno oryginalnego Minecrafta i nie grac na takim syfie jak ten tu.

Opublikowano

@coalaa

mam orginalnego mc (stać mnie xD) ale na zagranicznych to nie to samo wole wspierać polskie serwery + nie kupiłem rangi korzystałem z bota więc przyoszczędziłem pieniążki i oszukałem adminów.

Tryb został bardzo dobrze zrobiony i należy się za prace adminów jakiś pieniądz ale przesadzili.

Opublikowano

O to tu chodzi by kase realna na rangi wydawac, innymi slowy- wykorzystywac

naiwnosc dzieciakow kupnem rangi. Dla mnie to najwiekszy syf i chamstwo.

A szczytem tego chamstwa jest odbanowanie za przeszlo 12 zlotych/sms na

serwerze No-Premium.

Z drugiej strony sam sobie jestes winny, twoj wybor- grac alboo szukac czegos lepszego.

A takim rozwiazaniem jest tez kupno oryginalnego Minecrafta i nie grac na takim syfie jak ten tu.

Zajrzyj na pozostałe servery Minecrafta w Polsce, większość jak nie wszyscy mają kwoty za unbana powyżej 10 zł :)

sygnaturka2.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...