Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 439
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kradnięcie, map w waszym stylu widzę? Macie niby tylu "budowniczych", którzy o budowaniu pojęcia nie mają. A kradnięcie map z zagranicznych serwerów, w waszym stylu.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Prezentacja dobra. Mógłbym zapytać ile średnio macie graczy?

PS: Dobra już widzę, koło 600, może byłoby więcej graczy gdybyście zrobili mniej serwerów?

strange1.jpg

Opublikowano

Kradnięcie, map w waszym stylu widzę? Macie niby tylu "budowniczych", którzy o budowaniu pojęcia nie mają. A kradnięcie map z zagranicznych serwerów, w waszym stylu.

Bingo, robimy tak jak większość, od czego jest PlanetMinecraft :)

Prezentacja dobra. Mógłbym zapytać ile średnio macie graczy?

PS: Dobra już widzę, koło 600, może byłoby więcej graczy gdybyście zrobili mniej serwerów?

Aktualnie na niektórych trybach jest mało osób gdyż szykują się nowe edycje.

sygnaturka2.png

Opublikowano

Jako, że u was przesiadywałem dosyć sporą ilość czasu jakże bym był zły gdybym nie napisał opinii o serwerowni:

Zacznijmy od Administracji: Praktycznie wszyscy pełnią swoje role w należytym porządku, piszę praktycznie ponieważ, dochodzą do ekip nowe osoby i nie znam ich zachowania, bądź po prostu sprawują swoje role źle.

Tryby: U was są świetnie rozbudowane, sprecyzowane, dopięte na ostatni guzik, również innowacyjne (Osada, Rust itp.) co sprawia, że ciężko znaleźć podobny Polski serwer u konkurencji.

Poznałem u was wspaniałe osoby, o których będę pamiętał gdy powrócę do dowolnego serwera z waszej sieci.

Jak najbardziej polecam serwerownie ;)

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Jako, że u was przesiadywałem dosyć sporą ilość czasu jakże bym był zły gdybym nie napisał opinii o serwerowni:

Zacznijmy od Administracji: Praktycznie wszyscy pełnią swoje role w należytym porządku, piszę praktycznie ponieważ, dochodzą do ekip nowe osoby i nie znam ich zachowania, bądź po prostu sprawują swoje role źle.

Tryby: U was są świetnie rozbudowane, sprecyzowane, dopięte na ostatni guzik, również innowacyjne (Osada, Rust itp.) co sprawia, że ciężko znaleźć podobny Polski serwer u konkurencji.

Poznałem u was wspaniałe osoby, o których będę pamiętał gdy powrócę do dowolnego serwera z waszej sieci.

Jak najbardziej polecam serwerownie ;)

Dzięki za opinie, mamy nadzieje, że do nas wrócisz :)

sygnaturka2.png

Opublikowano

[1.7.x - 1.8.x] - Mój server jest na obie te wersję, mam nadzieję że administracja forum przewidziała, że mogą zaistnieć takie przypadki.
  [Lobby] - Mój server posiada ponad 12 trybów i nie jestem w stanie wybrać jednego typu servera, tu także mam nadzieję że administracja forum przewidziała, że mogą zaistnieć takie przypadki.

Proszę o ostawienie nazwy tematu na: [1.7.x - 1.8.x] [Lobby] MinecaftPolska

sygnaturka2.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ta edycja osady jest najsłabszą. Dodano dużo rzeczy, dużo dobrych ale jeszcze więcej złych.  Przekombinowali ją a najgorsze to to że zrobili przepaść między graczem a rangą premium, kiedyś ranga premium nie była taka dobra w stosunku do gracza no ale pieniądze nie polecam.

Opublikowano

Ta edycja osady jest najsłabszą. Dodano dużo rzeczy, dużo dobrych ale jeszcze więcej złych.  Przekombinowali ją a najgorsze to to że zrobili przepaść między graczem a rangą premium, kiedyś ranga premium nie była taka dobra w stosunku do gracza no ale pieniądze nie polecam.

Ranga premium ma jeszcze mniej przywilejów niż miala wcześniej. Więc o co Ci chodzi?

sygnaturka2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...