Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

---> [Dedyk][24/7][WYSTARTOWAŁ] Kwadratowy Świat [No-Premium] [Wyścigi] [PvP] [FREEBUILD] [Surowce] [Nether] [Działki] [Prace] [80 slotów] <<---

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczniemy od istotnego szczegółu: reklamy.

Reklama w tym wypadku, mimo swojej autorskości w ogóle mnie nie zachęciła do zagrania na serwerze. Jest nieprzejrzysta, ma brzydki kształt, nie miło się czyta jej zawartość. Po prostu wgrane tło, creeper, zwykły tekst.

Drugim równie istotnym szczegółem jest nazwa. Nazwa ta nie jest kreatywna i autorska. Są w sieci serwery o takiej nazwie więc to kolejna wada. Co do typu gry FreeBuild i spawna. FreeBuild jest to fajny, kreatywny tryb, w którym się buduje, to oczywiste. Ale taka informacja, że brzydkie działki będą usuwane to dla mnie przegięcie. Skoro Gracz dostaje na własne posiadanie i budowanie działkę na której może zamieścić obojętne co. Już czwartą wadą są małe działki. Skoro Gracze mają budować coś fajnego to na małym terenie nic ładnego nie zdziałają.

Na takim typie serwera, spawn powinien być epicki. W tym wypadku znowu jest wada, ponieważ elementy spawnu są zrobione np. //hsphere co pokazuję, że nie jest to kreatywne. Dodam jeszcze, że spawn jest niefunkcjonalny i nie miło się po nim ''zwiedza'' (tam nie ma nic do zwiedzania, oprócz amatorskich budowli). Wszystkie budowle nie robią zachwytu (Po prostu zbudowane, żeby było, a w FB nie o to chodzi). Teraz pluginy. Po wpisaniu /pl ujawniło się na czacie, że pluginy, o ile dobrze pamiętam są autorskie.

Ja zauważyłam cos innego. Pluginy są tylko spolszczone i to nie wszystkie.

Plusem jest to, że są zabezpieczenia. Powinna być wielka pochwała dla technika, że o tym pomyślał. Jednak oczywiście nie na wszystkie hacki, ale na większość, co na innych serwerach to rzadkość.

Administracja wydaje się OK. Powie cześć i dalej nic. Nic nie napisze, czy podoba się serwer. Chat pusty co jest kolejnym ''mini minusem''.

I tak jak poprzednio pisał użytkownik, że kolejny twój ''nieogarnięty'' serwer, który padnie po tygodniu. Myślę, że padnie za max. 2 miesiące (chyba, że będą grali 10-latkowie).

Dla mnie robienie serwera na tydzień nie ma sensu. To taka moja sugestia.

Nie polecam.

Szukasz pomocy w serwerze Minecraft ?

Napisz na PW, a na pewno pomogę !

Opublikowano

Witaj, dziękuje za opinie, jak widzisz dopiero wystartowaliśmy, spawn był budowany bez użycia komend a w szczególności wymienione sphere (kula ? toć to domek).

Nie jesteśmy robotami i nie na wszystko możemy odpisać, każdy admin ma przydzielone zadanie które ma wykonać.

Co do reklamy, jeśli dysponujesz umiejętnościami które mogłyby nam ulepszyć tą prezentację to proszę bardzo nie mam nic przeciwko, kontakt do mnie masz, możesz wykonać coś lepszego. Nie chciałem tworzyć czegoś co będzie trudne dla graczy, bo nie oszukujmy się ale w tą grę grają osoby młode, na serwerze panuje swoista prostota budowli oraz wszystkich komend. Zabezpieczyć całego serwera przed wszystkimi cheatami się nie da, ale wkładam wszelkie starania aby tego było jak najmniej.

Po wpisaniu /pl racja, wyświetla się lista pluginów - słowo autorskie czyli przez nas spolszczone i skonfigurowane, zmienię tą wiadomość bo widzę że tworzy dużo nieporozumień.

Nie znasz mnie, nie wiem po co się wypowiadasz o mojej osobie - chcesz mnie skompromitować, zniechęcić ?

Będę tworzył serwery, i uwierz że ten tak szybko nie padnie, tu wracając do twoich wielkich umiejętności - zapraszam do współpracy.

/ A propo usuwania domków, czy na swoim serwerze zostawiłbyś domek z dirta ? Lub wylany kubek wody który stoi od jakiegoś tygodnia ? Bo ja nie.

Szpeci takie coś tylko mapkę.

Pozdrawiam :-)

Opublikowano

Witaj, dziękuje za opinie, jak widzisz dopiero wystartowaliśmy, spawn był budowany bez użycia komend a w szczególności wymienione sphere (kula ? toć to domek).

Nie jesteśmy robotami i nie na wszystko możemy odpisać, każdy admin ma przydzielone zadanie które ma wykonać.

Co do reklamy, jeśli dysponujesz umiejętnościami które mogłyby nam ulepszyć tą prezentację to proszę bardzo nie mam nic przeciwko, kontakt do mnie masz, możesz wykonać coś lepszego. Nie chciałem tworzyć czegoś co będzie trudne dla graczy, bo nie oszukujmy się ale w tą grę grają osoby młode, na serwerze panuje swoista prostota budowli oraz wszystkich komend. Zabezpieczyć całego serwera przed wszystkimi cheatami się nie da, ale wkładam wszelkie starania aby tego było jak najmniej.

Po wpisaniu /pl racja, wyświetla się lista pluginów - słowo autorskie czyli przez nas spolszczone i skonfigurowane, zmienię tą wiadomość bo widzę że tworzy dużo nieporozumień.

Nie znasz mnie, nie wiem po co się wypowiadasz o mojej osobie - chcesz mnie skompromitować, zniechęcić ?

Będę tworzył serwery, i uwierz że ten tak szybko nie padnie, tu wracając do twoich wielkich umiejętności - zapraszam do współpracy.

/ A propo usuwania domków, czy na swoim serwerze zostawiłbyś domek z dirta ? Lub wylany kubek wody który stoi od jakiegoś tygodnia ? Bo ja nie.

Szpeci takie coś tylko mapkę.

Pozdrawiam :-)

Ja tutaj tylko oceniam serwer i oceniłam także reklamę. Nie mówiłam, że jest zła i nie macie kompletnych umiejętności graficznych. Wyraziłam po prostu swoją opinię na temat reklamy, co do tego mam pełne prawo, gdyż zawarta w nim jest publikacja serwera.

Owszem, w Minecraft'a grają młode osoby, ale grają i starsze, bardziej wymagające. Każdy serwer chce dla graczy jak najlepiej, lub tak piszę.

Nie oceniam twojej osoby, nic takiego nie napisałam.

Co do edytowanej treści. Tak jak wcześniej wspomniałam, że jest to moja ocena serwera.

Skoro Gracz dostał swoją działkę, może zrobić z nią co chce, owszem możecie dać ostrzeżenie, że ma to zniknąć danego terminu. Nie jest to oczywiście rządzenie co macie robić na serwerze, lecz moja opinia/propozycja. :)

Szukasz pomocy w serwerze Minecraft ?

Napisz na PW, a na pewno pomogę !

Opublikowano

Ja tutaj tylko oceniam serwer i oceniłam także reklamę. Nie mówiłam, że jest zła i nie macie kompletnych umiejętności graficznych. Wyraziłam po prostu swoją opinię na temat reklamy, co do tego mam pełne prawo, gdyż zawarta w nim jest publikacja serwera.

Owszem, w Minecraft'a grają młode osoby, ale grają i starsze, bardziej wymagające. Każdy serwer chce dla graczy jak najlepiej, lub tak piszę.

Nie oceniam twojej osoby, nic takiego nie napisałam.

Co do edytowanej treści. Tak jak wcześniej wspomniałam, że jest to moja ocena serwera.

Skoro Gracz dostał swoją działkę, może zrobić z nią co chce, owszem możecie dać ostrzeżenie, że ma to zniknąć danego terminu. Nie jest to oczywiście rządzenie co macie robić na serwerze, lecz moja opinia/propozycja. :)

Skąd Ty możesz wiedzieć jaka jest obecnie sytuacja na serwerze ?

Weszłaś na 5 minut i - "oh witam jestem zacnęm krytykiem z mpc i oceniem twój serfer !"

Spójrz na swoje posty same hejty wszystkich serwerów - istne nabijanie postów, zero obiektywizmu i racjonalnej odpowiedzi.

Chodź, zapraszam do współpracy, zrób nam coś lepszego - z chęcią przyjmę :)

Wszystko tworzymy sami nie jesteśmy wielką ekipą.

Nabijaj posty dalej :)

Pozdrawiam, już ten język krytyków tutaj znam - śmieszne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...