Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat/hacki

Patryk_92

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

w skrócie zrób sobie sword*shield+dual axe(będzie to co chcesz), dobry pvp i exp, początkowo rozwijasz duale i passive(bo to głównie do expa), a później sword i shield, jedyna wada że będziesz musiał mieć 3 bronie, co=dodatkowe koszta, ale wszystko ma wady :)

Opublikowano

w skrócie zrób sobie sword*shield+dual axe(będzie to co chcesz), dobry pvp i exp, początkowo rozwijasz duale i passive(bo to głównie do expa), a później sword i shield, jedyna wada że będziesz musiał mieć 3 bronie, co=dodatkowe koszta, ale wszystko ma wady :)

dzieki xD o koszta sie niemartwie ;) wkoncu to gra chce tylko zrozumiec dobrze to gre i zaczoc expic :D tak zrobie dzieki wielkie :)

Opublikowano

Ja polecam axe + axe i axe + shield... Dlaczego? :

-Mając sword musimy dać o wiele więcej DEX niż w axe, a co za tym idzie mniej mamy hp i damage.

- Axe ma BLOW! Sword nie ma takich rzeczy, a BLOW jest bardzo ważny na pvp

- Axe ma większy dmg

Pasjonat
Opublikowano

no dobrze, dobrze, robisz tak żeby mieć to co Ci SWAT napisał

Ogarniesz ten build i na PvP nikt Cie nie pokona. (warunek musisz miec mniej wiecej takie same iteamy, a lvl juz jest potem raczej nie wazny chyba ze przewaga z 20 lvli)

post-20004-1265980444,98_thumb.png

PS. Zapomniałem wywalić Power Strike :P

Opublikowano

Witam, byla mala przerwa xD niegralem 2 dni :) (szkola itp) wiec dzisiaj zaczolem zrobilem 31 lvl zrobilem nowe skille i staty zresztom zobaczcie na screenie :) mowcie czy dobrze , z gory bardzo dziekuje, aaaa i przyokazji powiedzcie jakie skille teraz mam robic :D

5929e98ea226d_post-132846-126615310653_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...