Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat/hacki

Patryk_92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM mam male pytanko a wiec zaczolem dzisiaj grac w 2moons powiecie mi moze czy mi sie oplaca grac bo slyszalem ze duzo hackerow az 85 % w grze jest.

I jeszcze jedno i to ze hackujo to jakies bronie czy kase ?

Opublikowano

Opłaca się a spokojnie poexpisz i pograsz hackery sie ukrywają, więc masz spokojny exp a hacki sa na to,że:potwory za tobą biegają,nie atakują cię,przechodzisz przez ściany,teleportujesz się,gm detector,auto heal,speed hack,skill hack gra fajna więc się nie krępuj ;)

Opublikowano

przez wiekszosc dnia haxow nie ma.. pojawiaja sie kiedy jest rano \ noc na heli i nie tylko (ale na heli najwczesniej)

leniviec.png

\\ n0 n00bz plx0r \\ p0wer gaming \\ gg: 3107912 \\ pomoglem..? to ucaluj swoja babcie w muszelke ;)

Opublikowano

No to super juz ide zawijac i lvlovac mam 26 lvl gram azure ten co ma dualki xD

jeszcze jedno male pytanko czy powie mi ktos czy jak gram takim azure ze dualkami AXE*AXE to skille mam robic tylko na dual weapon czy tez na duale i axe??

( SORKA ZA POLSKI ALE NIEMIESZKAM W POLSCE OD 7 lat )

Opublikowano

tylko duale

dual90dl2.jpg

leniviec.png

\\ n0 n00bz plx0r \\ p0wer gaming \\ gg: 3107912 \\ pomoglem..? to ucaluj swoja babcie w muszelke ;)

Opublikowano

Aik ogólnie dobrze, ale na dłuższą mete bez hybrydy nie można zbyt wiele od knighta wymagać ;/

Na dual axe ( axe + axe ) ( o ile robicie hybryde ) należy dawać tylko AoE, bo dual axe mamy przecież do expa.

Na pvp czyli axe + shield dawać najpierw te najpotrzebniejsze skille czyli axe mastery i shield mastery, póżniej skille z BLOW a na końcu resztę

Oczywiście wszystkie skille z passive powinny być wymaxowane oprócz jumping crash.

I tak swoją drogą jeżeli macie dual axe ( axe + axe ) to nauczenie się skilla Axe mastery i jego ulepszanie nic wam nie da! Efekt da tylko dual mastery!

Opublikowano

A wiec zrobilem jednak nowom postac ma ona juz 18 lvl w niecale 2 h mam 17 skill pooints i prosilbym teraz o jakiegos screena albo rade co mam kupic i wogole ( jestem azure knight z dualkami axe *axe i chciallbym na wyzszym lvlu tez biegac z dualkami) z gory dzieki

Opublikowano

A ja też zaczełem nową postać ( Bo na poprzednim knightcie nie mogę już użyć reseta mimo iż go nie robiłem ) i odrazu zrobłem hybrydę, bez resetu i muszę powiedzieć że się opłaca, i to bardzo.

Opublikowano

Ogarniesz ten build i na PvP nikt Cie nie pokona. (warunek musisz miec mniej wiecej takie same iteamy, a lvl juz jest potem raczej nie wazny chyba ze przewaga z 20 lvli)

PS. Zapomniałem wywalić Power Strike :P

5929e3eed8105_post-20004-126598044498_thumb.png

Opublikowano

Ogarniesz ten build i na PvP nikt Cie nie pokona. (warunek musisz miec mniej wiecej takie same iteamy, a lvl juz jest potem raczej nie wazny chyba ze przewaga z 20 lvli)

PS. Zapomniałem wywalić Power Strike :P

Swat dzieki a moglbys mi podac fotke ze skillami na 20 lvlu i wjakom strone mam to kierowac :)?? dzieki

Pasjonat
Opublikowano

Patryk hmm ja ci powiem tak pierw jedź w duale bo i tak pewnie będziesz głównie expił (chyba że od razu masz zamiar ostro pvp), no i dajesz w to czego często używasz do expa+pasywne bo one dużo dają do expa i pvp, a te co Ci zostają sukcesywnie rozdajesz w resztę,

Opublikowano

Wiesz co do a/s to ak s/s bije go bez problemu. Dlaczego?. Proste ak a/s posiada wolne skille, mało tego skille które są częściowo AOE i można je swobodnie ominąć. Za to ak s/s ma szybkie i silne skille co prawda bez blowa który nie zawsze wchodzi ale ma za to sword defa który zwieksza CI defa zawsze czyli blow się z tym niweluje lecz sword def daje jeszcze ochronę i odbija z każdego uderzenia 199dmg niby nie wiele, ale jak sie 2 ak naparza to to nie jest sprawa na 3 skille, więc w wyniku całej walki sam ten skill który jest w zasadzie buffem weżmie Ci z 5-7k sh. Wracając do buildu startowego to proponuje dual axe's i 2handed axe. Daje to dużego kopa jeśli chodzi o dmg i proponuje taki build, w AOE nie warto wkładać bo ak to nie summoner ma ogromne dmg z broni a nie ze skilli.

5929e3ef8593f_post-20004-12659883549_thumb.png

Opublikowano

SWAT zrozumialem nawet troche i to mnie nawet cieszy , chodzi mi o to ze chcialbym grac z dualkami i z shield axe albo shield ze swordem tylko jak ze skillami dokladnie niewiem jak je budowac postaram sie tak jak na waszych fotkach a i niechodzi mi o jakies pvp na 30 lvlu tlyko tak od od 50 albo 60 :))

mam 18 lvl azure i 17 skill points nadole macie fotke ze skillami dalem im numerki od 1-4 wiec chcialbym zebyscie mi napisali od czego zaczoc np : MASTERY skill 4 daj na 3 mniej wiecej cos takiego xD

5929e3efe049a_post-132846-126598938599_thumb.jpg

Opublikowano

na razie maxujesz mastery z dualow mastery dające CI większy % życia <strenght health> cała reszte skilli na 1 lvl na razie

Opublikowano

na razie maxujesz mastery z dualow mastery dające CI większy % życia <strenght health> cała reszte skilli na 1 lvl na razie

ale mam nie robic skilli jak sword mastery / axe mastery tylko dualki i w passive inne ?? a i robic mam te skille co sie nimi bije xD??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...