Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DOWNLOAD] Metin2 - Free page

KomputeromaniaK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie można się pobawić, aby spolszczyć ten itemshop?

Jak się zalogować do administracji itemshopem... Na gma jak się loguje, to wyskakuje błąd. W czym problem?

///nvm już mam... teraz mi powiedz czemu wrzuciłeś tabelkę na speedyshare, skoro stamtąd nie można sciągać plików html, gdyż otwiera się strona internetowa, a nie pobieranie

///nvm już doszedłem, jednak poprawił bym jedną rzecz. Zobacz jak opis jest dłuższy niż strona, to wychodzi poza nią. Powinieneś zrobić, aby automatycznie dalsza część opisu przechodziła do następnej linijki.

Jak zmienić kategorie lub usunąć jakieś rzeczy z IS. Widzę tylko dodawanie.

Opublikowano

Narazie EDYTOWANIA, ani DODAWANIA kategorii nie ma!

Można tylko usuwać przedmioty i dodawać. Ja nie tylko zajmuję się tym szablonem, mam też naukę i inne zajęcia...

Opis jest zapisany w MYSQL, i jeżeli nie ma żadnej spacji to na pewno wyjdzie poza strone.

Usuwanie itemków z IS jest na końcu tabelki przy Itemku!

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

Znakomity poradnik, według mnie wielu osobą pomoże przy zrobieniu strony.

Uważam że należy go podkleić (nie bawię się w moda i nie mówie co macie robić tylko sugeruje)

Serdecznie zapraszam na mój kanał na YT !! :)
Znajdziesz tam wiele ciekawych odcinków z minecrafta i nie tylko. Wejdz, a nie pożałujesz !

http://youtube.com/user/Wrenkowsky <--Kliknij

Opublikowano

Piękny szablon

Plus dla Ciebie kolego ;]

@DOWN

Moja propozycja to bodajże już wspomniane dodanie funkcji banowania do PA

To już będzie cud-miód xD !

Opublikowano

mam problem wpisuje passy do virtual pc loguje sie do admin na szablonie i ciagle

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\Program Files\WebServ\httpd\admin\index.php on line 59

Podano złe dane!!!

co robic?

Opublikowano

Nie wiem czemu, gdy wchodze w IS wywala mi blad:

Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\Xampp\xampp\htdocs\itemshop\index.php on line 156

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

ok jak coś to jagbyś zrobił ten skrypt z tworzeniem npc to np kordy do niego nazwa i odrazu itemki jakie ma sprzedawać a potem jeszcze by było zajefajny skrypt na Tworzenie gildi żeby nietrzeba było w navicacie komputeromaniak napisz mi jeszcze na gg 213477 bo mam sprawe

1377531174-U173186.png
Opublikowano

pomóz mi mi nie dziala rejestracja ani ranking ani itemshop chociarz dobrze mam skonfigurowany config.php

1377531174-U173186.png
Opublikowano