Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem XenoXMT2

stolar328

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż chciałem wrucic do gry na privie XenoXMT2 (przestalem grac przez ten sam problem ktory mam teraz), mianowicie chodzi o to ze gdy pobieram clienta z oficialnej strony xenoxa to usuwa launchera, uporałem sie z tym (dodalem do wyjatkow w anty-wirze), po ogarnieciu anty wira gdy uruchamiam przez launcher wyskakuje to:

Oczywiscie uruchamiam jako administrator, lecz nawet nie pokazuje sie zebym akceptowal uruchomienie.

<a href=http://zapodaj.net/1c93468c3e6db.jpg.html>problem.jpg</a> 

\/ Jesli ssy nie dzialaja dodaje zalacznik \/

Szukalem czy cos mozna z tym zrobic i znkalazlem na jakims forum launcher z plikami oto link:

Takwiec wrzucilem do folderu z xenoxem, podmienilem pliki(wraz z launcherem) po uruchomieniu i akceptacji ze uruchamiam jako admin wyskakuje mi cos takiego:

<a href=http://zapodaj.net/cef6a8fd67eb9.jpg.html>problem2.jpg</a>

W folderze "pack" brakuje pliku "index". Moze to glupie ale ctrl+c z folderu pack z metin2pl ctrl+v do pack/xenoxmt2 gdy tak zrobilem to po akcept admina nic sie nie dzieje. Wrzystko pobieralem z wylaczonym anty wirem all instalowalem na dysk C. Wczesniej na innym kompie dzialalo mi mialem win XP serv pack 3 tutaj w zgodnosci tez uruchamialem jako srv pack 3 i nic. Prubowalem rozwiazac problemy ze zgodnoscia, lecz mimo to nic nie pomoglo.

Chciał bym dowiedziec sie czy jest mozliwosc naprawienia tego jakos tak aby uruchamilo przez launcher ze strony czy moze macie inny launcher ktory bedzie dzialal poprawnie?

post-852437-0-84425700-1386460949_thumb.jpg

post-852437-0-18812500-1386460952_thumb.jpg

Opublikowano

Jeżeli masz antywirusa Avasta to wyłącz go w procesach, inaczej on się nie wyłączy, on działa w tle i po otwarciu aplikacji on zaczyna działac w tle i robić swoje czyli usuwać docelowe pliczki klienta.

I musisz od nowa przeinstalować że tak powiem tego Xenoxa i będzie okej.

Opublikowano

Jeżeli masz antywirusa Avasta to wyłącz go w procesach, inaczej on się nie wyłączy, on działa w tle i po otwarciu aplikacji on zaczyna działac w tle i robić swoje czyli usuwać docelowe pliczki klienta.

I musisz od nowa przeinstalować że tak powiem tego Xenoxa i będzie okej.

1.Nie mam Avasta mam AVG. 2. Wylaczalem avg przez managera zadan 3.z usuwanie pisalem ze sie uporalem. 4.instalowalem xenoxa na dysk zewnetrzny ale wtedy mi sie launcher nie chcial przeniesc pisalo ze nie mam uprawnien zebym jako admin robil to a jestem admem

Opublikowano

Offnij Antyvirusa i Firewalla.

Uruchom jako Administrator.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...