Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nauczyciele ...

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie piszemy najglupsze zachowania, uwagi i sytuacje związane z nauczycielami.

Ja zacznę:

Historyk wydarł się do kolegi "Pracuj a nie se ku&%=% siedzisz!"

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tekst profesora od grafiki inżynierskiej:

"Pan pomoże się koleżance nauczyć na egzamin bo wie pan, jak koleżanka zaliczy egzamin to pan też zaliczy"

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Spokojnie, przyjdziesz do gimnazjum to będzie dla Ciebie normalne takie zachowanie.

U mnie najglupsze było jak przyszedłem pijany na dyskotekę szkolną, recytowalem polonistce alfabet.

Opublikowano

Moja wychowawczyni się na mnie darła, jak nie przyszedłem na wigilię klasową ( nie miałem takiej ochoty ) pomimo mojego wcześniejszego zawiadomienia jej osoby.

21515.jpg

Opublikowano

standardem jest moim że jak mnie nauczycielka zdenerwuje do posyłam jej fucka, od 5 klasy podstawówki to robię, próbowałem się powstrzymywać, ale *uja to dało :P

Opublikowano

kolega na religii (w gimnazjum była obowiązkowa x.x) wziął ławkę i zaczął ją podnosić krzycząc tu jest siłownia, nie opierdalamy się. Po czym ksiądz zapytał co on robi, odpowiedział "Andrzeju... To się wykleeepie" (ksiądz miał na imię Andrzej")

Teraz w szkole średniej nie ma nic takiego.

A przepraszam... w średniej była dziwna sytuacja. Koledze nauczyciel wpisał 1, podszedł do niego (uczeń) i powiedział że mu wypierdoli i żeby lepiej nie wychodził ze szkoły. I wchodząc w niego "z bara" wyszedł z klasy... no cóż :P

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Pamietam 4 klasa podstawowki

Pani do religii wyprosila takiego grubaska co rozrabial i on sie zapytal "Moge wziasc przyjaciela?"

a ona mu za to wpisala uwage + 1 w dzienniku...

Konkretne pytanie no co xD?

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

Kolega rzucił piórnikiem w kogoś kto stał przy drzwiach, a tu weszła nauczycielka i piórnik ją trafił, ale ubaw :D

Opublikowano

Hmmm ja pamiętam 1 wydarzenie z historii jak chodziłem do szkoły:

W poniedziałek nauczyciel od geografii jak to po niedzieli przyszedł na kacu, coś tam pierdzielił o rodzajach gleb i chciał nam to pokazać na mapie więc zaczął iść w jej stronę i nagle jebną się w otwartą tablice, upadł na ziemie i może leżał przez 5 min.

Ahhhh pamiętam te szalone czasy szkoły. B)

Opublikowano

Kolega - Pani mogę iść do kibla?

Nauczycielka - A po co?

Kolega - No nie wiem, może otworzyć komnatę tajemnic.

Nauczycielka - Wytrzymasz do przerwy.

xD

Opublikowano

Raz kolega rzucił mnie płytą a ja z krzykiem: Ała kurwa jak boli xD Wszyscy razem z nauczycielką mieli beke xD Na innej lekcji kolega patrzy do plecaka a tam gruz wielkości piłki do nogi. Położył go na ławke i powiedział: Prosze pani kamienia mi wjebali! Dostał za to uwage do dziennika xD

Opublikowano

Dwa ostrzeżenia:

1. "Objadanie się na lekcji"

2. "Przenoszenie ławek, bez pozwolenia nauczyciela". :P

Opublikowano

wrzuciłem papierek do kosza z 4 ławki, nauczyciel na 2 końcu klasy i niby że w niego rzucałem ;p

Opublikowano

Uczeń nie dał się sfotografować po nie przyniesieniu identyfikatora.

Opublikowano

Ja dostałem, za odpowiedzenie nauczycielowi ,, To nie twój interes " Jak mnie zapytał, gdzie byłem w dzień, w którym mnie nie było.

WaldzioxD.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...