Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nauczyciele ...

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nauczycielka: Ostatnia ławka za drzwi !

Ja: No pani, będzie trudno . (Po czym wzięliśmy z kumplem ławkę i próbowaliśmy ją wynieść)

15 min lekcji minęło i wszyscy byli happy : )

1377808813-U903831.png

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wstawienie uwagi przez nauczycielkę j. niemieckiego za posiadanie podręcznika ;__;

Opublikowano

Spokojnie, przyjdziesz do gimnazjum to będzie dla Ciebie normalne takie zachowanie.

U mnie najglupsze było jak przyszedłem pijany na dyskotekę szkolną, recytowalem polonistce alfabet.

... zaczynając od litery S

@ Siedze w ławce obok grzejnika bo w szkole zimno jak chuj i nauczycielka mówi " ściągnij kurtke nie jesteś w oborze "

ja taki zjarany siedze i odpowiadam " pod kurtką jest gołe ciało bo nie mam koszulki, mam ściągnąć ? "

ona mówi " to już siedz w tej kurtce, jak będę chciała oglądać małpy to pójdę do ZOO :)

a ja mówię " takiej kurwy jak ty to nawet w ZOO by nie chcieli bo jeszcze by małpom kutasy poodgryzała "

a ta szmata dała mi minus 100 punktów do zachowania i zaprowadziła do dyrektora

ale cała klasa powiedziała że ja nic takiego nie mówiłem i ona wyszła na głupią :)

!!!!!! DISS - Nakou vs KASH ···> !!!!!!

http://www.mpcforum.pl/topic/1091375-diss-na%CE%BAo%CF%85-vs-kash/

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Opublikowano

"Co patrzysz między te nogi? Myślisz że ci coś tam wyrośnie?" Jednak z odzywek pewnego nauczyciela.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Kolega - Pani mogę iść do kibla?
Nauczycielka - A po co?
Kolega - No nie wiem, może otworzyć komnatę tajemnic.
Nauczycielka - Wytrzymasz do przerwy.

rozj**ałeś mnie tym XDDDD

u nas na chemii ( mieliśmy ławki 3 osobowe ) zrobiliśmy sobie bile z kartek z zeszytu, kredą narysowaliśmy stół do bilarda na ławce i wskaźnikiem sobie graliśmy :D

lub kiedy było wystawianie ocen wszyscy jakieś dobre oceny 3,4,5 i takie no fajnie i siadają a my ( grupka 5 kumpli) każdy dostaje 2 na koniec wszyscy brawa sobie bijemy :D

lub jak poszliśmy na fajkę, wychodzi nauczyciel od tyłu z sali gimnastycznej kumpel się tak obsrał, że fajke w ręce zgasił i peta schował do kurtki xdd

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Ja miałem tak pani do mnie, coś tam nie rozmawiaj ja mówię dobrze nie ma sprawy a ona debilu ty głupi xD skumaj taką :P a ja na to odpierdol się i dyrektor pedagog i prawie sprawa w sądzie bo ja zawsze jestem winny jako pierwszy xD ale uszło normalnie

Opublikowano

Wpadliśmy w 5 kumpli w maskach jakiś zombi itd na lekcje religii to na następny dzien ksiądz sie z miasta wyprowadził xD

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Szkoła średnia

Lekcja geografii, wchodzą dwie osoby, które zbierają na Górę Grosza, pytają czy mamy jakieś drobne, większość klasy wydarła się "Nie!", dziewczyna ze słoikiem troszkę się speszyła po czym fartem uniknęła kulki ze sreberka, która poleciała w jej stronę (rzucona przez kolegę) :D Chłopak, który zbierał z nią wychodząc powiedział po cichu do niej "Pojebani jacyś"... :D

Opublikowano

Mojemu kumplowi zaciął się zamek od plecaka i probował na siłe go nogą otworzyć a nauczycielka od niemca wpisała mu uwagę "Uczeń wszedl do plecaka i nie chce z niego wyjść"

Opublikowano

U mnie jest taki nauczyciel od informatyki, bardzo zabawny i towarzyski, często robi sobie żarty. Raz na lekcji jeden z klasy podszedł do niego, miał całą szpulkę nici (pewnie na plastykę czy coś) i zaczął go owijać, on wstał obwiązany, popchnął go lekko, powiedział "Oddaj mi to", wziął tą szpulkę i zaczął owijać wszystkich uczniów po kolei, tak jak siedzieli.

1387126731-U1018598.png

Opublikowano

Geografia u mojego nauczyciela

" A jak zamykasz oczy to kolorowo masz? NIe, czarno. Czarny to kolor wieczności"
" Zaraz dostaniesz power rangersa"
"u: dzwonek
n: sam jesteś dzwonek"
"Powinniście kupować ubrania tylko polskich marek. Nie wspierajcie niemieckiej gospodarki!"
"Ale pan przyszedł w ubraniu niemieckiej marki"
"Noo, była przecena" xD
Biologia z wychowawczynią
"w tej klasie to chyba tylko ja jestem dziewicą"
Ah to liceum <3

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Arek rzuca mięsem w koleżanke" bo była głodna ;D

Uczeń zapytał się czy może iść do toalety, poszedł do domu

"Maciej pluje przez okno na robotników remontujących szkołę."

Opublikowano

Na geografii.
Koledzy wyrzucali za okno jednego. To nauczycielka wstała i krzyknęła : Co wy wyrabiajcie?!
- My? Nic...
- (Do mnie) Ty wstań! Idź im pomóc bo sami rady nie dadzą.
I wszyscy w brech lecz za oknem się nie śmiał :(

yiWCsl1.png
Opublikowano

Hehe, rzuciłen gąbką przez przypadek w nauczycielke i dostałem - punkty.

Opublikowano

W środki lekcji nauczycielka matematyki "klapnęła" na krzesło i powiedziała "Wiecie co? Jesteście tak tępi że aż nie chcę mi się z wami pracować..." i wyszła. Poszła to poszła, my sobie siedzimy dalej i gadamy, a za 15 minut wchodzi nauczycielka (ta sama) i mówi "Jeszcze tu jesteście?". xD

img.jpg

Opublikowano

Ja dostałem, za odpowiedzenie nauczycielowi ,, To nie twój interes " Jak mnie zapytał, gdzie byłem w dzień, w którym mnie nie było.

Beka. Ja miałem podobnie, mnie nauczyciel zapytał "Co robiłem w domu" przy odpowiedzi z geografii a ja odpowiedziałem "To moja sprawa" -.-

3t6EGVz.png

Opublikowano

Spóźniłem się na religię i katechetka powiedziała że dostanę nieobecność o.O, więc nie robiłem nic na lekcji tylko leżałem na ławce.

Na przerwie wszedłem na dziennik elektroniczny i pisze że dostałem uwagę: "Uczeń przeszkadza na lekcji i nie posiada zeszytu" <_<

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Siedze na lekcji kolega mnie zaczepia z tylu zamknalen mu ksiazke dostalem pkt za przemoc wobec ucznia i do dyry a ona w smiech xD

Opublikowano

Ja ostatnio dostałem gałe ,bo nie przyszłem na sprawdzian ponieważ autobus mi się rozpier.... po drodze i ona uważa ,że ja specjalnie nie przyszedłem aby tego nie pisać.W next tygodniu kłótnia będzie na ten temat.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Mój kolega pobił rekord klasy i w ciągu wszystkich lekcji (6 [W dodatku trwały one po 30 minut]) wyłapał 6 uwag z treścią np. "za całokształt" + na koniec odnotowane brak mundurka ^_^ I jeszcze chyba wszystkim znany komentarz "Jesteście najgorszą klasą w szkole!". Zawsze trafiam do takiej klasy, która z zachowania jest najgorsza B)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Mój kolega pobił rekord klasy i w ciągu wszystkich lekcji (6 [W dodatku trwały one po 30 minut]) wyłapał 6 uwag z treścią np. "za całokształt" + na koniec odnotowane brak mundurka ^_^ I jeszcze chyba wszystkim znany komentarz "Jesteście najgorszą klasą w szkole!". Zawsze trafiam do takiej klasy, która z zachowania jest najgorsza B)

To tak jak ja trafiał do najgorszych klasy.

To ostatnio u mnie na religi czytali obecność i jak to w mojej klasie zawsze głośno jest i kolega nie słyszał jak jego czytała i wiedziała ,że on jest i nie obecność mu dała.Potem za coś dała mu uwagę a on mówi "jak ja mogę dostać uwagę jak mnie przecież nie ma na lekcji".

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Może nie do końca z nauczycielem, ale dziś kolega wsadził sobie w spodnie banana na sztorc i spacerował po korytarzu. O dziwo nauczyciele nie reagowali, tylko co któryś się uśmiechnął. Pewnie zbyt naturalnie wyglądało ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

hahah w większości przypadków beka , jednak nauczycie na testach to inna sprawa .

Wszystko zawsze mam na telefonie (zdjęcia) wsadzam pomiędzy nogi i ściągam :)

Jednak czasem mi każą pokazać co tam mam i jest przpał (dwa razy )

Jsk nauczyciel nawet się nie pytał tylko wsadził mi rękę między uda powiedział -- twardo tak jak myślałem i wpisał mi pizdę z testu :)

@Wczorajsza fizyka :

N:Masz zadanie ?!

Ja: No mam

N:Siadaj niedostateczny i uwaga za bezczelość !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...